- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам цици
Споко ще ти пораснат,а и ние тук нищо не можем да направим.Като искаш можеш да се консултираш с лекъря си.![]()
Ще пораснат споко![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Първоначално написано от Cardiology
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
даа а аз кво да кажа като съм почти на 18 и почти нямам.... а въпроса е и че към 45 кг гена ми е такъв че да съм си все клиоштава и се чудя вече кво да правя
Абе стига глупости .. ще ти споделя нещичко което подучих когато сестра ми и майка ми си говореха точно по този въпрос.Сестра ми е на 13г. точно като теб и ревеше защото момчетата и се подигравали,че няма цици .. мама и каза "стига плака на твоята възраст и аз бях така,но на 16-17г. за 1 2г. ми пораснаха значително и имах нормални гърди пък + това колкото по-рано пораснат ще имаш проблем със кръста.." така,че не се отчайвай,ако ти е чак толкова важно пробвай стари методи,като; чорапи в сутиена,подплънки и т.нкъсмет !
Живей за мига и не забравяй ти си уникален такъв какъвто си ; )
Ами като нямаш за домашно да имаш![]()
Moto-stunt
Аз па имам цици, ко прайм?
Аз съм на 14 и от няколко месеца ми растът. Искам да са по-големи и затова нося сутиен с подплънки. Ко толкова? Пък и да ти кажа честно най-добрата ми приятелка е доста надарена и казва, че й доставят голяма доза болки в гърба и врата. Така че недей да се тормозиш напразо. Всичко си има и + и -.![]()
ми то и аз нямам...а от няколко години полагам стабилни старания..еми нещат да разтът...вече го преудолях поне![]()
недей бърза бе...едно познато момиченце до 7 клас беше като врата..даже можех да хвана бас ,че прозореца беше въхру гърдите и щото просто там беше вдлъбнато...ноо за 3 месеца не знам какво прави това момиче...какво ядеше не знам...като съм я закачал по тази тема си ми казва винаги ген...но сега...мога да я сравня с силикон Б+...не че му рабирам на силикона де..ама доста надарено си е момиче..тука освен да учакваш всички да ти кажат това да чакаш какво друго учакваш да стане?
Никой не може да ти помогне с разтежа на гърдите ти? Освен може би някой хирург де което дълбоко се надявам да не става...
Може ии да те лъжа..някое момиче може да знае някоя тайна рецепта..която да ти бъде написана на ЛС?![]()
![]()
Първоначално написано от CeLuVcHo0o
Колкото повече ги пристягаш, толкова повече се забавя растежа... Остави ги на мира, махай ги тия подплънки, нека си растат на свобода ;дд
И по дяволите, няма ли някой да заключи тая тема най-сетне ;х
И аз съм така!!!!!!Първоначално написано от katystar7
Добре че съм момче !!
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
хихиПървоначално написано от BobiGalabov
Изяж бобър, спаси дърво... xD
http://www.youtube.com/watch?v=es1PzhQy1-c
вземи тоя бийт![]()
"People die but legends live forever"
Аз пък съм на 15 и моите са малки - обикновено чашка А, но в някои случаи и Б, зависи от модела на сутиена, както казаха преди мен. Не нося подплънки, просто не виждам смисъл. Дори си ги харесвам много и не искам да стават прекалено големи. Имам си приятел, той също ме харесва така. А когато бях на 13 - аз също нямах изобщо никакви, така че, въобще не се притеснявай.
Значи слушай сега какъв е планът .. като пораснеш намери си богат чичко,който да ти сложи силикон и тъкмо на теб ще ти е кеф,че имаш баси яките цици и той ще е доволен,да ги мачка и да ги стиска. ^^
Първоначално написано от ledenakrasota
Tи така си мислиш. Какво ще прави големия батко с дъска като нея?Първоначално написано от amis
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Как пък го прецени?Първоначално написано от amis
Имам предид-не е нужно да има големи цици, но как реши, че не й трябват?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
ъм.. не знам за къде толкова бързаш..извинявай ама първото което е си на 13 има да растеееежжж и растеежжж .. ако пък толкова бързаш има сутиени .. и да пишеш теми ние не можем да ти ги направим по - големи lol![]()
btw научи се да пишеш![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Първоначално написано от amis
Хайде секса и кърменето ще ги оставя настрани, ама да не се самозадоволява...
А и те циците не са само за това....ама както и да е....не ми се води безсмислен спор...
Не е жена, но както виждаш се тормози от факта, че е плоска като дъска, а това насажда комплекси.Първоначално написано от amis
Не съм казала, че са й нужни (на авторката конкретно), но дори една дреха седи по-добре, когато имаш някакви гърди, дори и съвсем малки, когато няма никой обаче, седи все едно си я облякла на вратата на гардероба...
''Момчетата'' на 13 определено много се вълнуват от дрехите облечени на гардероба, дам...
Върха на простотията!
Чалгализация проста.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮