.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 109
    Повече от фен Аватара на LDto
    Споко ще ти пораснат,а и ние тук нищо не можем да направим.Като искаш можеш да се консултираш с лекъря си.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Ще пораснат споко
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от Cardiology
    И аз нямам пак в на6то семеиство не са така - и тате и дядо имат

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

н

даа а аз кво да кажа като съм почти на 18 и почти нямам.... а въпроса е и че към 45 кг гена ми е такъв че да съм си все клиоштава и се чудя вече кво да правя

Град
    София
    Абе стига глупости .. ще ти споделя нещичко което подучих когато сестра ми и майка ми си говореха точно по този въпрос.Сестра ми е на 13г. точно като теб и ревеше защото момчетата и се подигравали,че няма цици .. мама и каза "стига плака на твоята възраст и аз бях така,но на 16-17г. за 1 2г. ми пораснаха значително и имах нормални гърди пък + това колкото по-рано пораснат ще имаш проблем със кръста.." така,че не се отчайвай,ако ти е чак толкова важно пробвай стари методи,като; чорапи в сутиена,подплънки и т.н късмет !
    Живей за мига и не забравяй ти си уникален такъв какъвто си ; )

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Ами като нямаш за домашно да имаш
    Moto-stunt

Аз па имам цици, ко прайм?

Супер фен Аватара на cookie_master
    споко ще пораснат
    няма къде да ходят
    МОМИЧЕ!

Аз съм на 14 и от няколко месеца ми растът. Искам да са по-големи и затова нося сутиен с подплънки. Ко толкова? Пък и да ти кажа честно най-добрата ми приятелка е доста надарена и казва, че й доставят голяма доза болки в гърба и врата. Така че недей да се тормозиш напразо. Всичко си има и + и -.

Град
    Варна
    ми то и аз нямам...а от няколко години полагам стабилни старания..еми нещат да разтът...вече го преудолях поне
    недей бърза бе...едно познато момиченце до 7 клас беше като врата..даже можех да хвана бас ,че прозореца беше въхру гърдите и щото просто там беше вдлъбнато...ноо за 3 месеца не знам какво прави това момиче...какво ядеше не знам...като съм я закачал по тази тема си ми казва винаги ген...но сега...мога да я сравня с силикон Б+...не че му рабирам на силикона де..ама доста надарено си е момиче..тука освен да учакваш всички да ти кажат това да чакаш какво друго учакваш да стане?
    Никой не може да ти помогне с разтежа на гърдите ти? Освен може би някой хирург де което дълбоко се надявам да не става...
    Може ии да те лъжа..някое момиче може да знае някоя тайна рецепта..която да ти бъде написана на ЛС?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o
    Аз съм на 14 и от няколко месеца ми растът. Искам да са по-големи и затова нося сутиен с подплънки. Ко толкова? Пък и да ти кажа честно най-добрата ми приятелка е доста надарена и казва, че й доставят голяма доза болки в гърба и врата. Така че недей да се тормозиш напразо. Всичко си има и + и -.

Колкото повече ги пристягаш, толкова повече се забавя растежа... Остави ги на мира, махай ги тия подплънки, нека си растат на свобода ;дд

И по дяволите, няма ли някой да заключи тая тема най-сетне ;х

Пий боза и яж магданоз.. Ще видиш разлика

Супер фен Аватара на ccdesigns

Re: Нямам цици

Цитирай Първоначално написано от katystar7
    На 13 сам и нямам никакжи цици .НЕ да кайете малки но моите вобше не са развти като на някво бебе са
    И аз съм така!!!!!! Добре че съм момче !!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от BobiGalabov
    депресирай се и стани момче
    хихи
    Изяж бобър, спаси дърво... xD

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    САМОУБИЙ СЕ ! НЕЗАБАВНО !

Фен
    Град
    Варна
    http://www.youtube.com/watch?v=es1PzhQy1-c
    вземи тоя бийт
    "People die but legends live forever"

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Аз пък съм на 15 и моите са малки - обикновено чашка А, но в някои случаи и Б, зависи от модела на сутиена, както казаха преди мен. Не нося подплънки, просто не виждам смисъл. Дори си ги харесвам много и не искам да стават прекалено големи. Имам си приятел, той също ме харесва така. А когато бях на 13 - аз също нямах изобщо никакви, така че, въобще не се притеснявай.

Ducky wenii Maimunchoo

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Значи слушай сега какъв е планът .. като пораснеш намери си богат чичко,който да ти сложи силикон и тъкмо на теб ще ти е кеф,че имаш баси яките цици и той ще е доволен,да ги мачка и да ги стиска. ^^

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Шокирана съм

Ужас !!! Това е върха просто

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от amis
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Голям праз, на 13 искаш чашки Д ли? Споко, ще пораснат.
    ++

Цици на тея години не ти трябват.
    Tи така си мислиш. Какво ще прави големия батко с дъска като нея?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    ++

Как пък го прецени?
    Имам предид-не е нужно да има големи цици, но как реши, че не й трябват?

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

ъм.. не знам за къде толкова бързаш..извинявай ама първото което е си на 13 има да растеееежжж и растеежжж .. ако пък толкова бързаш има сутиени .. и да пишеш теми ние не можем да ти ги направим по - големи lol

btw научи се да пишеш
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    ++

Как пък го прецени?
    Ами прецених, че на 13 не й трябват цици, защото нито ще прави секс / надявам се/, нито ще кърми бебе, нито ще се самозадоволява/ надявам се/ .. Ако й е само за да се пери, че има нещо повече от другите, наистина не й трябват цици, според мен. Има време 14-15, все ще й поникнат.
    Хайде секса и кърменето ще ги оставя настрани, ама да не се самозадоволява... А и те циците не са само за това....ама както и да е....не ми се води безсмислен спор...

++

Как пък го прецени?
    Ами прецених, че на 13 не й трябват цици, защото нито ще прави секс / надявам се/, нито ще кърми бебе, нито ще се самозадоволява/ надявам се/ .. Ако й е само за да се пери, че има нещо повече от другите, наистина не й трябват цици, според мен. Има време 14-15, все ще й поникнат.
    Хайде секса и кърменето ще ги оставя настрани, ама да не се самозадоволява... А и те циците не са само за това....ама както и да е....не ми се води безсмислен спор...
    А ЗА КАКВО СА ТИ ЦИЦИ НА 13 ? За да имаш самочувствието на жена? Тя не е жена все още ..
    Не е жена, но както виждаш се тормози от факта, че е плоска като дъска, а това насажда комплекси.
    Не съм казала, че са й нужни (на авторката конкретно), но дори една дреха седи по-добре, когато имаш някакви гърди, дори и съвсем малки, когато няма никой обаче, седи все едно си я облякла на вратата на гардероба...

''Момчетата'' на 13 определено много се вълнуват от дрехите облечени на гардероба, дам...

Върха на простотията!

Чалгализация проста.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си