.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109
    Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    ''Момчетата'' на 13 определено много се вълнуват от дрехите облечени на гардероба, дам...

Върха на простотията!

Чалгализация проста.
    О, боже...какво общо имат момчетата???
    И много се извинявам, но едно момиче на 13, вече започва да оформя женско тяло...ем не може всичките ти извивки да са на жена, да нямаш абсолютно никакви гърди и да се чувстваш добре... А и в крайна сметка, момичетата, представи си, носят дрехи... Не казвам, че трябва циците им да вървят два дена пред тях, но има разлика между това и това
    И не виждам нищо чалгарско...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Почети малко книги на тема анатомия и тогава говори какво трябва да има на 13 и какво не.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Guest
    Цици стоят добре на дрехи с деколте. Ако си плоска като дъска - избираш си дрехи, които стоят добре на дъски. Не виждам проблем. И аз на 13 бях плоска, но имах уникални блузки, които ми стояха перфектно.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Почети малко книги на тема анатомия и тогава говори какво трябва да има на 13 и какво не.
    Хайде да не ми обясняваш какво да чета и какво не...
    Когато ми е било нужно съм учила анатомия...просто отразих кое изглежда по-добре...а не, че ТРЯБВА да има цици на 13...
    А ти вземи помисли малко, преди да ми обясняваш кое е равно на чалгария и кое не...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Повторението е майка на знанието, няма лошо \/

Готин подпис
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на ccdesigns
    До някъде съм съгласен с MojoJojo88. Почти всички дрехи стоят маалко по-добре на момиче дори със съвсем малки гърди, отколкото на някоя без никакви ;]
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Споко бее .. има да ти растатт голям прас че нямаш .. ше заимашш всеки с времето си .. всяко момиче се развида различно.. на една и растат на 12 на друга на 15 СПОКОО

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    До някъде съм съгласен с MojoJojo88. Почти всички дрехи стоят маалко по-добре на момиче дори със съвсем малки гърди, отколкото на някоя без никакви ;]
    И пак както казах ..Като нямаш гърди - ще си купуваш блузи за хора, които нямат гърди!
    хм, ето нещо, което може да ви помогне
    http://www.howcast.com/videos/37658-...atChested-Girl

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си