- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нормално ли е
Първоначално написано от Princessani
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ами да, нормално е.
Не разбирам защо трябва да го поставяш в конфронтация с родителите му? Обяснил ти е. Защо не можеш да го приемеш. Това, че се съобразява с желанието на родителите си, не означава, че не иска да останеш или че не му липсваш. Защо си разваляш една перфектна връзка заради глупости?!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ми за някое е глупост,за други не еПървоначално написано от Josefinne
![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от Princessani
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Офф, да бе. Пичът иска да спи сам. Точка. Тия романтични глупости не всеки ги търпи.Първоначално написано от Hilary_
И ние ходим от 9 месеца и сме спали заедно 2пъти.На мен не ми пречи да заспивам сама и не очаквам постоянно да спим заедно.
Да спите заедно наистина отива на едно много горно ниво връзката,аз го възприемам като етап ,в който научавате дали можете да живеете заедно.
С приятеля ми сме сериозни,но не чак толкова.
И ти мрънкаш за някакво си спане заедно?Първоначално написано от Princessani
Може би има нещо вярно в това, че жените колкото повече ни се дават, толкова повече им се катерим на главата...
Какво толкова? Може би обича да спи на широко, да му е прохладно, да си рита насън на спокойствие... Може да иска поне малко време за себе си. Да погледа сериал, който ти не харесваш, да послуша музика на мп3ката преди заспиване, да си почете книжка привечер... Тия неща, ако мислиш да ги вземеш от някого, по-добре му сложи номерче на ръката и го вържи в мазето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
не издържам вече... караме година и половина и все още той отказва да прекарваме вечерта заедно .... защо? защо прави така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta