- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
Аз лично не знам смисъла. Идеята ми беше, че той си го знае и за него има смисъл и му е през органа, над който е татуировката дали другите виждат смисъла. И освен това е леко чалнат
Цветенца и пипирудки така да мразя! Доста мои познати ми обясняват, че трябвало това да си направя, щото видиш ли съм била момиче/жена и трябвало да е нещо по-женствено ;д
За пръстите съм съгласна, а и се разлива бързо.На вътрешното между самите пръсти ли имаш предвид, аз нещо такова разбрах? На мекичкото? Там май няма да се вижда.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Това е решението :Д Да говорих за вътрешното между пръстите![]()
Rick Genest тооооооооооллкова да ме радвааа !
Там май ще боли обаче?? нз
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А дали областта под и между гърдите (ребрата и гръдния кош) е галкова болезнена за татуиране, колкото бива описвана? И още: в студиото за татуировки пред теб ли отварят иглите и на мига преди самата процедура или е по - добре сама да си закупя иглата? И ако е така, то можете ли да ми посочите подходящ сайт или магазин, от който мога да я купя?
Маце, малко ще се вживея в ролята на майка ти, ама... мисли!
Пръстите/Дланите се изпотяват лесно. Откъде знаеш, че този чудесен фдт+пудра+коректор (да, знам, че са специално за татуировки) няма да се размажат или изтрият? Не би ли предпочела първо да пробваш върху приятелка с татуировка преди да правиш нещо толкова трайно?
Остави, че се изпотяват. Едно миене на ръце и маскировката ти пада 100%. И кво... всеки ден пред шефа ще си с такова нещо ли? А че не можеш да си оправиш бялата блузка/риза, щото това нещо ще я изцапа?
Пантерке /може ли да ти викам така?/, много си права за нещата, които казваш и съм сигурна, че го знаеш.Това ми е една от идеите за татуировки, която даже не е сигурно дали ще стане реалност. И наистина предпочитам да го изпробвам върху човек, който си има татуировка.
Ако все още не беше табу, аз щях да съм нещо тип Рик Дженест.Като каза за пръсти - винаги съм харесвала ей това :
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е, не.
Няква готина дума.
Като Lebenslangerschicksaalschatz (даже не съм сигурна, че го написах като хората) - оф, не, аз нямам толкова пръсти.![]()
Хахахах това можеше, ако беше два октопода- сиамски близнаци ХАХАХААХХАХАХАХХАХАХАХАХ ;д
Адски ме радва стилът на ей този, какво мислите?
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мяза ми на дневник на бъдещ самоубиец.
И на мен не ми харесва.
Аз мисля да си татуирам определени нещица на гърба, ама след 1-2 годинки. Може би догодина за завършването. Колкото до това с татуировките по пръстите - в Швеция май няма да имате проблеми. Щом министрите им са с обеци по ушите и дълга до кръстта коса![]()
Ужасно ме радват. Разбира се не да си направиш ВСИЧКИТЕ, ами на татуиста стилът ме радва ;д
В Швеция не бих могла да живея. ;д Не е за мен там. В скоро бъдеще няма да е табу да се татуираш.Аз примерно ако съм HR в дадена фирма, не бих отрязвала всички, защото имат татуировки по принцип, а бих гледала на татуировките като нещо свързано с личността на индивида и бих имала резерви относно наемането на някого с Only God can judge me и татус на врата ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам идея за някаква символична татуировка... За препятствията през които съм минала и през които продължавам да минавам. Нещо мъничко което да се намира на частта между врата и гърба -> http://prikachi.com/images.php?images/819/5706819R.jpg
Аз съм виждала доста сбъркани Belive, даже Belive and Achive имаше и бяха ми обяснявали, че belive било вярно в Америка, като color примерно. Не бих могла да потвърдя обаче ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоли,
и мен много ме радва trash polka-та, но иска доста пространство, а и без контури ще има голямо разливане след време, макар и също да се замислям за подобна (даже имам проекта направен вече), но май няма да се занимавам.
Татуировката е нещо много лично според мен и затова аз го правя на скрити места, които не се виждат от всеки - да, пречи в работата и те гледат подозрително, затова всичко планирам така, че да се покрива от ръкав на риза (дори и къс).
И пак е безценно, когато отида в командировка и например отида да поплувам в басейна и колегите ми, които не ме познават са о.0
Има професии, в които не е проблем да имаш и видим татус, например тези, които се занимават с изкуство. С моята икономика .. трябва да внимавам къде са![]()
Моите "проекти" все са някакви много мащабни и хващащи окото и не знам как ще ги съчетавам с професията. Но ще го измисля.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хора здравейте :P Така искам да питам тези,които имат татус на корема (ниско към триъгълника малко отива) и на стъпалото гъделичка ли![]()
имам ужасен гъдел,а супер много искам на корема или стъпалото и си мисля че ще се спукам от смях ;х
![]()
Ами то при всеки е различна болката, но при повечето е била неприятна. Ние няма как да ти кажем дали теб ще те боли повече, по-малко или точно колкото Петранка, Драганка и Иванка. В студиото за татуировки иглите БИ ТРЯБВАЛО да ги отварят пред теб, ако не ги, по-добре излизай навън. Също студиото трябва да изглежда чисто, а не все едно е паднала бомба вътре. Подходящ сайт за игли не ти трябва.;
Иначе татуси по пръститеее... <3
Попринцип казват, че стъпалото е едно от най-болезнените места :Д
и аз имам проект за там, но няма финанси ;д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
мдам, там определено много ме боля...
три часа се чудех на акъла си, докато ми набиваха с четката по двете стъпала![]()