.
Отговор в тема
Страница 18 от 72 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1800

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Пантерке /може ли да ти викам така?/, много си права за нещата, които казваш и съм сигурна, че го знаеш. Това ми е една от идеите за татуировки, която даже не е сигурно дали ще стане реалност. И наистина предпочитам да го изпробвам върху човек, който си има татуировка.
    Чудесно е, че си ги задаваш и ти тия въпроси
    Не исках да звуча наставнически, а просто да те подтикна да се замислиш. Само с най-хубави чувства беше предвидено.

ТОЛКОВА е яко така на пръстите, както е показала Джоли. Дата или дума... ауу <3

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    . Дата или дума... ауу <3
    да бе ! Като хипергалактически малоумното Fuck Love или Love Hate или к'во беше там на Риана ;д
    Моят вкус за татуировки е малко по-грубиянски , затова казвам, че ми опяват , че щяло да е много хубаво пипируди и цветенца
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ако все още не беше табу, аз щях да съм нещо тип Рик Дженест. Като каза за пръсти - винаги съм харесвала ей това :

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Е, не.
    Няква готина дума.

Като Lebenslangerschicksaalschatz (даже не съм сигурна, че го написах като хората) - оф, не, аз нямам толкова пръсти.

Хахахах това можеше, ако беше два октопода- сиамски близнаци ХАХАХААХХАХАХАХХАХАХАХАХ ;д
    Адски ме радва стилът на ей този, какво мислите?

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Мяза ми на дневник на бъдещ самоубиец.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И на мен не ми харесва.

Аз мисля да си татуирам определени нещица на гърба, ама след 1-2 годинки. Може би догодина за завършването. Колкото до това с татуировките по пръстите - в Швеция май няма да имате проблеми. Щом министрите им са с обеци по ушите и дълга до кръстта коса

Ужасно ме радват. Разбира се не да си направиш ВСИЧКИТЕ, ами на татуиста стилът ме радва ;д
    В Швеция не бих могла да живея. ;д Не е за мен там. В скоро бъдеще няма да е табу да се татуираш. Аз примерно ако съм HR в дадена фирма, не бих отрязвала всички, защото имат татуировки по принцип, а бих гледала на татуировките като нещо свързано с личността на индивида и бих имала резерви относно наемането на някого с Only God can judge me и татус на врата ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ужасно ме радват. Разбира се не да си направиш ВСИЧКИТЕ, ами на татуиста стилът ме радва ;д
    В Швеция не бих могла да живея. ;д Не е за мен там. В скоро бъдеще няма да е табу да се татуираш. Аз примерно ако съм HR в дадена фирма, не бих отрязвала всички, защото имат татуировки по принцип, а бих гледала на татуировките като нещо свързано с личността на индивида и бих имала резерви относно наемането на някого с Only God can judge me и татус на врата ;д
    Ох, то и аз не смятам в Швеция да оставам.
    Иначе, имам 18 годишна съученичка, която си татуира Believe и един кръст на врата. Оплескаха и го и написаха Belive, и беше адски смешно и скунфузно ха-ха. После го оправиха, де.

Искам идея за някаква символична татуировка... За препятствията през които съм минала и през които продължавам да минавам. Нещо мъничко което да се намира на частта между врата и гърба -> http://prikachi.com/images.php?images/819/5706819R.jpg

Аз съм виждала доста сбъркани Belive, даже Belive and Achive имаше и бяха ми обяснявали, че belive било вярно в Америка, като color примерно. Не бих могла да потвърдя обаче ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Oldschool
    Джоли,

и мен много ме радва trash polka-та, но иска доста пространство, а и без контури ще има голямо разливане след време, макар и също да се замислям за подобна (даже имам проекта направен вече), но май няма да се занимавам.

Татуировката е нещо много лично според мен и затова аз го правя на скрити места, които не се виждат от всеки - да, пречи в работата и те гледат подозрително, затова всичко планирам така, че да се покрива от ръкав на риза (дори и къс).
    И пак е безценно, когато отида в командировка и например отида да поплувам в басейна и колегите ми, които не ме познават са о.0

Има професии, в които не е проблем да имаш и видим татус, например тези, които се занимават с изкуство. С моята икономика .. трябва да внимавам къде са
    Моите "проекти" все са някакви много мащабни и хващащи окото и не знам как ще ги съчетавам с професията. Но ще го измисля.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Хора здравейте :P Така искам да питам тези,които имат татус на корема (ниско към триъгълника малко отива) и на стъпалото гъделичка ли имам ужасен гъдел,а супер много искам на корема или стъпалото и си мисля че ще се спукам от смях ;х

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Попринцип казват, че стъпалото е едно от най-болезнените места :Д
    и аз имам проект за там, но няма финанси ;д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на Oldschool
    мдам, там определено много ме боля...
    три часа се чудех на акъла си, докато ми набиваха с четката по двете стъпала

болката ще я изтърпя,за гъдела се притеснявам

Хъм ;Д
    Имам адския гъдел, ама адския ..
    Но пък се съмнявам да те хване гъдел от това, честно казано :Д
    Весииии

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Хора, ако имате гъдел някъде си, ощипете се и вижте дали ви гъделичка или боли. Или се дупнете с игла. Няма как да се смеете докато ви татуират, повярвайте. Аз се чудя дали боли на стрии, тъй като кожата е по чувствителна.
    NqkfaNikakva21, кви кинти ти трябват за татус? Щото в България е значително евтино и едва ли искаш нещо кой знае колко масивно.

п.п. Аз сабирам пари в две касички - едната е за 1 евро, другата за 2. За близо месец събрах 50 евро без да се усетя. Като ходя на кафе, до магазина и т.н. и ми останат ги пусках и се събират много бързо така. Иначе една приятелка си беше направила буркан за пари (3л :д ) и да вижда колко е пълен, което пак те стимулира да пускаш квото имаш, дори и жълти стотинки. Иначе аз вече си събрах 200евро, сега само час и билет трябва да си запазя и отивам

Не ми трябват много, просто не мога да събирам пари :д
    Трябва да ми се отвори достатъчна сума, че и да нямам нещо по-належащо за взимане.
    Весииии

Град
    у нас...
    Е събирай си в касичка или давай на някой да ти ги пази :д
    А т'ва извинение, че излизат по-важни работи не струва :Д Ако е нещо важно - вашите могат да ти поемат разхода, примерно зъболекар, кожен лекар, счупен телефон и т.н.

Мега фен Аватара на tori
    Идеята с Буркан Банк, спестовен влог тату си е е*ати добрата. <3 Ама трябва да си залепя капачката та да се отваря само след счупване. :дд

Град
    у нас...
    Моите и двете касички са такива и ми беше много жал да ги чупя и разбрах накрая как се вадят паричките :Д
    Ама най-добре някой познат да ти ги държи и дори да му ги искаш - да не ти ги дава. Тва е за тея дето не могат да събират :Д

Повече от фен Аватара на jasmins
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    Ето за това място ставаше дума..само че вместо promise някакви нотички, защото това значи нещо за мен.Та се чудех там дали ще боли
    jasmer

Добри студия в София .. Някой ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си