- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ако все още не беше табу, аз щях да съм нещо тип Рик Дженест.Като каза за пръсти - винаги съм харесвала ей това :
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е, не.
Няква готина дума.
Като Lebenslangerschicksaalschatz (даже не съм сигурна, че го написах като хората) - оф, не, аз нямам толкова пръсти.![]()
Хахахах това можеше, ако беше два октопода- сиамски близнаци ХАХАХААХХАХАХАХХАХАХАХАХ ;д
Адски ме радва стилът на ей този, какво мислите?
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мяза ми на дневник на бъдещ самоубиец.
И на мен не ми харесва.
Аз мисля да си татуирам определени нещица на гърба, ама след 1-2 годинки. Може би догодина за завършването. Колкото до това с татуировките по пръстите - в Швеция май няма да имате проблеми. Щом министрите им са с обеци по ушите и дълга до кръстта коса![]()
Ужасно ме радват. Разбира се не да си направиш ВСИЧКИТЕ, ами на татуиста стилът ме радва ;д
В Швеция не бих могла да живея. ;д Не е за мен там. В скоро бъдеще няма да е табу да се татуираш.Аз примерно ако съм HR в дадена фирма, не бих отрязвала всички, защото имат татуировки по принцип, а бих гледала на татуировките като нещо свързано с личността на индивида и бих имала резерви относно наемането на някого с Only God can judge me и татус на врата ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам идея за някаква символична татуировка... За препятствията през които съм минала и през които продължавам да минавам. Нещо мъничко което да се намира на частта между врата и гърба -> http://prikachi.com/images.php?images/819/5706819R.jpg
Аз съм виждала доста сбъркани Belive, даже Belive and Achive имаше и бяха ми обяснявали, че belive било вярно в Америка, като color примерно. Не бих могла да потвърдя обаче ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоли,
и мен много ме радва trash polka-та, но иска доста пространство, а и без контури ще има голямо разливане след време, макар и също да се замислям за подобна (даже имам проекта направен вече), но май няма да се занимавам.
Татуировката е нещо много лично според мен и затова аз го правя на скрити места, които не се виждат от всеки - да, пречи в работата и те гледат подозрително, затова всичко планирам така, че да се покрива от ръкав на риза (дори и къс).
И пак е безценно, когато отида в командировка и например отида да поплувам в басейна и колегите ми, които не ме познават са о.0
Има професии, в които не е проблем да имаш и видим татус, например тези, които се занимават с изкуство. С моята икономика .. трябва да внимавам къде са![]()
Моите "проекти" все са някакви много мащабни и хващащи окото и не знам как ще ги съчетавам с професията. Но ще го измисля.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хора здравейте :P Така искам да питам тези,които имат татус на корема (ниско към триъгълника малко отива) и на стъпалото гъделичка ли![]()
имам ужасен гъдел,а супер много искам на корема или стъпалото и си мисля че ще се спукам от смях ;х
![]()
Попринцип казват, че стъпалото е едно от най-болезнените места :Д
и аз имам проект за там, но няма финанси ;д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
мдам, там определено много ме боля...
три часа се чудех на акъла си, докато ми набиваха с четката по двете стъпала![]()
Хъм ;Д
Имам адския гъдел, ама адския ..
Но пък се съмнявам да те хване гъдел от това, честно казано :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Хора, ако имате гъдел някъде си, ощипете се и вижте дали ви гъделичка или боли. Или се дупнете с игла. Няма как да се смеете докато ви татуират, повярвайте. Аз се чудя дали боли на стрии, тъй като кожата е по чувствителна.
NqkfaNikakva21, кви кинти ти трябват за татус? Щото в България е значително евтино и едва ли искаш нещо кой знае колко масивно.
п.п. Аз сабирам пари в две касички - едната е за 1 евро, другата за 2. За близо месец събрах 50 евро без да се усетя. Като ходя на кафе, до магазина и т.н. и ми останат ги пусках и се събират много бързо така. Иначе една приятелка си беше направила буркан за пари (3л :д ) и да вижда колко е пълен, което пак те стимулира да пускаш квото имаш, дори и жълти стотинки. Иначе аз вече си събрах 200евро, сега само час и билет трябва да си запазя и отивам![]()
Не ми трябват много, просто не мога да събирам пари :д
Трябва да ми се отвори достатъчна сума, че и да нямам нещо по-належащо за взимане.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Е събирай си в касичка или давай на някой да ти ги пази :д
А т'ва извинение, че излизат по-важни работи не струва :Д Ако е нещо важно - вашите могат да ти поемат разхода, примерно зъболекар, кожен лекар, счупен телефон и т.н.
Идеята с Буркан Банк, спестовен влог тату си е е*ати добрата. <3 Ама трябва да си залепя капачката та да се отваря само след счупване. :дд
Моите и двете касички са такива и ми беше много жал да ги чупя и разбрах накрая как се вадят паричките :Д
Ама най-добре някой познат да ти ги държи и дори да му ги искаш - да не ти ги дава. Тва е за тея дето не могат да събират :Д
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Ето за това място ставаше дума..само че вместо promise някакви нотички, защото това значи нещо за мен.Та се чудех там дали ще боли![]()
jasmer