- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
Хъм ;Д
Имам адския гъдел, ама адския ..
Но пък се съмнявам да те хване гъдел от това, честно казано :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Хора, ако имате гъдел някъде си, ощипете се и вижте дали ви гъделичка или боли. Или се дупнете с игла. Няма как да се смеете докато ви татуират, повярвайте. Аз се чудя дали боли на стрии, тъй като кожата е по чувствителна.
NqkfaNikakva21, кви кинти ти трябват за татус? Щото в България е значително евтино и едва ли искаш нещо кой знае колко масивно.
п.п. Аз сабирам пари в две касички - едната е за 1 евро, другата за 2. За близо месец събрах 50 евро без да се усетя. Като ходя на кафе, до магазина и т.н. и ми останат ги пусках и се събират много бързо така. Иначе една приятелка си беше направила буркан за пари (3л :д ) и да вижда колко е пълен, което пак те стимулира да пускаш квото имаш, дори и жълти стотинки. Иначе аз вече си събрах 200евро, сега само час и билет трябва да си запазя и отивам![]()
Не ми трябват много, просто не мога да събирам пари :д
Трябва да ми се отвори достатъчна сума, че и да нямам нещо по-належащо за взимане.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Е събирай си в касичка или давай на някой да ти ги пази :д
А т'ва извинение, че излизат по-важни работи не струва :Д Ако е нещо важно - вашите могат да ти поемат разхода, примерно зъболекар, кожен лекар, счупен телефон и т.н.
Идеята с Буркан Банк, спестовен влог тату си е е*ати добрата. <3 Ама трябва да си залепя капачката та да се отваря само след счупване. :дд
Моите и двете касички са такива и ми беше много жал да ги чупя и разбрах накрая как се вадят паричките :Д
Ама най-добре някой познат да ти ги държи и дори да му ги искаш - да не ти ги дава. Тва е за тея дето не могат да събират :Д
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Ето за това място ставаше дума..само че вместо promise някакви нотички, защото това значи нещо за мен.Та се чудех там дали ще боли![]()
jasmer
Сега ще си направя буркан! :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Навсякъде има добри студия, затова вече е по-важно да си избереш татуист и неговия стил... аз напоследък си ходя в "работилница за спомени" в София, а жена ми ходи при Емо Сапаревски, въпрос на вкус![]()
Аз питам просто къде работят качествено. Стилово съм разглеждала и тук ми харесват точно двама - едно известно студио и едно момче, което работи в тях си и по случайност е правил няколко мои приятели. Има някакви прехвалени, на които съм виждала изкривен надпис .. не знам какво биха направили с картинка. Не искам да съм гротеска.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Scheisse.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоли, решила ли си какво точно? Дай си сметка колко е трудно и кой може да ти го направи.
Аз като рових и посещавах студиа, си дадох сметка, че аз искам три просто цифри с шрифт, избран от мен - това всеки може да ми го направи, затова и си харесах студио, в което атмосферата ми хареса повече. С картинка вече ще е по-сложно...
Решила съм и е по-сложно от твоето. За капак е цветно и при това искам да е приглушено, като цветовете леко леко се виждат.. И искам да ми предложат рисунка, защото аз имам идея, но не мога сама да си го нарисувам
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз имам татуировка отстрани на ребрата, вертикален надпис, започващ от над тазовия кокал и стигащ до мишницата. И там долу над кокала, нали е меко и ме беше гъдел и след това като татуиста стигна до ребрата, си отдъхнах едва ли нено не е кой знае какво
![]()
Как сте маниаци :Д
Събрала съм пари вече, само като е свободен и приятеля ми и отиваме до България. Ще има тридневно рисуване сигурно
Някой нов присъединил се към трупата? Аз от две години не съм си правила нищо, чувствам се ужасно...
Преди около месец си направих 2-ра.
Вече ламтя за 3та, ейййй! Баси зарибявката! :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Писах ти ЛС :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
и във Варна :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.