.
Отговор в тема
Страница 19 от 72 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1800
    Това ако е добро студио, аз мисля да се откажа да си правя татус изобщо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Suit yourself.
    И двата ми татуса, и пиърсинга съм си правила там. Хората им са супер внимателни, работят много чисто, много точно. Да, като влезеш студиото не е нищо особено, но аз съм много доволна от професионализма им, от грижата, която полагат за теб. Скъпо е, но аз лично, ако реша отново да се татуирам или да си правя пиърсинг, няма да отида другаде.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Здравейте,
    Имам един въпрос,преди 6-дена си направих татоос и почна да се бели,та въпроса ми е сега добре ли е да мия и мажа както преди или да оставя така,нали не трябва да се бели и чеши а при миенето дали няма да прецакам татоса нещо ?

Даката замина за Германия, за жалост. https://www.facebook.com/pages/Vasko...64098580292123 при това момче съм си правила и работи страхотно, а как рисува само.

Просто не ми харесаха нещата им, които видях в посочената от теб страница. Въобще не говоря за като вляза да ме впечатли интериора. Аз затова и нямам нищо все още, не мога да си избера tattoo artist. mariam123 твоят също не ми харесва. п.с. този на mariam123 има и добри неща, особено едни крила, но няма снимка в по-близък план. Но все пак не ми харесва достатъчно.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-23-2013 на 09:52
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

"Здравейте,
    Имам един въпрос,преди 6-дена си направих татоос и почна да се бели,та въпроса ми е сега добре ли е да мия и мажа както преди или да оставя така,нали не трябва да се бели и чеши а при миенето дали няма да прецакам татоса нещо ? "

Никои ли няма да даде отговор,днес не съм я мазал или миел ако мое някои да помогне,че се чудя кво да правя....първа татоировка ми е и за това.
    Благодаря на отзовалите се

Спри да я мокриш, дори и преди къпане я мажи, за да не се мокри. И продължавай да мажеш, докато не се обели напълно.

Цитирай Първоначално написано от mariam123 Виж мнението
    Спри да я мокриш, дори и преди къпане я мажи, за да не се мокри. И продължавай да мажеш, докато не се обели напълно.
    Мерси за отговора,намазах я този път без да я мия,само че на места се махаше обеленото и стои сплескано и размазано избледняло...

Глупости, грижи се по същия начин както и до сега. Може вече по-рядко да се мажеш с вазелин, аз даже и след като ми се пребели от време на време си я мажех, докато все още усещах кожата на мястото чувствителна.

Преди малко я измих,подсуших сега ще изчакам 15-20мин преди мазилото,само че кво ме притеснява....Има места къде е контура стоят бели петна и леко си личи боята все едно там е мазана повече...ползвам витамерфен и е тънко мазана.Каквото такова ако трябва ще ходя да я повтарям ама другаде тъкмо ще правя още една

п.п. А за добро студио във Пловдив ?

Как така бели петна? Все едно не е влязла боята, или нещо не мога да те разбера? Витамерфена е перфектен за татуси, не е от пастичката проблема, аз едната татуировка я бях раздразнила със сутиен и я мазах с една антибиотична паста 'а..' нещо си, не помня как се казваше и много дърпаше от цвета.По принцип от момента на правенето и момента на заздравяването татуса се променя доста, така че ако дори като заздравее напълно ти се струва, че не е направена като хората, отиваш на поправка и готово, но според мен за сега няма от какво да се притесняваш.

Как така бели петна? Все едно не е влязла боята, или нещо не мога да те разбера?

Да,до преди 2 дни всичко беше добре снощи преди да легна се намазах,а сутринта като станах и видях половината се беше обелила не е много голяма 20см-10см на рамото и си мисля да не сe e отъркалa в съня.Иначе е все едно точно както го описа съвсем леко си личи боята,то и там не е и много а е само сянка/лек пълнеш и стои така все едно повече e мазилото замъглено и плоско..снимах го но не се личи добре от снимката иначе щях да я постна.

След като падне първата коричка върху татуировката остава много тънък слой кожа който придава на малко блед вид .Това ще се оправи до 1-2 седмици и татуировката ще е напълно заздравяла.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aaa!? Виж мнението
    п.п. А за добро студио във Пловдив ?
    Гвенди.
    Това е в пресечка на "Железарска". Мадамата е страхотна и ще те изтърпи 2 часа да си избираш големина и шрифт, но те съветвам да разгледаш в dafont.com : ))

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Просто не ми харесаха нещата им, които видях в посочената от теб страница. Въобще не говоря за като вляза да ме впечатли интериора. Аз затова и нямам нищо все още, не мога да си избера tattoo artist. mariam123 твоят също не ми харесва. п.с. този на mariam123 има и добри неща, особено едни крила, но няма снимка в по-близък план. Но все пак не ми харесва достатъчно.
    Какво искаш да си правиш?

Да гледаш какви татуировки прави една студио, е глупост и загуба на време.

Гледам как ги правят, не гледам какви точно модели са си избрали хората, това е индивидуално.
    Харесала съм си един прост мъничък надпис, който трябва да си избера сама; едни пера, едното цветно, имам специални изисквания към цветовете му и ми трябва artist, който го бива с цветни татуировки ; едни криле евентуално някой ден, за които ми трябва някой добър с детайлите и нещо, което ми се върти в главата все още и трябва някой да ми го нарисува.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    За прост мъничък надпис не ти трябват художници...

Само трябва да имат точна ръка. Гледала съм мега кривите надписи.
    Аз за другото искам художници. Надписът просто трябва да си избера шрифт сама и готово.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    FoReVeR LoST
    Между впрочем, не знам дали и за надписите процедират по същия начин, но моят татус го нарисуваха и прекопираха върху мен с обикновено мастило, дадоха ми да го погледна, да го одобря и тогава започна да работи.
    Иначе по въпроса с избелялата татуировка на Aaa!? татусът няма да е толкова ярък както в началото, при всички положения изчакай да заздравее напълно , за да си наясно точно колко и какво е останало, кое не е достатъчно силно и къде точно не е хванало. После отиди да си го повтаряш. От една страна аз не бих отишла в същото студио, защото може би не работят с качествени материали, ако действително не се е получила добре, но от друга, ако отидеш в друго ще трябва пак да плащаш.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Мега фен Аватара на tori
    Казах и в другата тема - миеш се и се мажеш с витамерфен. До няколко седмици ще заздравее и ще видиш кое-какво и дали въобще ще се наложи да повтаряш. А това избледняване може да се дължи на това, че не можеш да задържиш боята. Не при всички нещата са цветя и рози.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Казах и в другата тема - миеш се и се мажеш с витамерфен. До няколко седмици ще заздравее и ще видиш кое-какво и дали въобще ще се наложи да повтаряш. А това избледняване може да се дължи на това, че не можеш да задържиш боята. Не при всички нещата са цветя и рози.
    витамерфена не е ли бял? Знам, че по принцип, че татусите трябва да се мажат с прозрачно.

някой има ли някаква идея горе/долу колко пари излиза цветя от началото на крака до коляното? знам, че зависи от студиото и от цветята и т.н., но питам за някой, ако си е правил и знае и нда.. ;д

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...09003105_n.jpg личи ли си, че има нужда от повтаряне или мога и така да го оставя ?
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Как пък прецени, че трябва да се повтаря ... за мен няма нужда
    След някоя годинка си трябва, обаче.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    витамерфена не е ли бял? Знам, че по принцип, че татусите трябва да се мажат с прозрачно.

някой има ли някаква идея горе/долу колко пари излиза цветя от началото на крака до коляното? знам, че зависи от студиото и от цветята и т.н., но питам за някой, ако си е правил и знае и нда.. ;д

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...09003105_n.jpg личи ли си, че има нужда от повтаряне или мога и така да го оставя ?
    Според мен надписът няма нужда от повтаряне.
    Иначе за цветята - зависи от кой град си. В София обикновено има някакъв минимум, който ти взимат независимо какво татуировка си правиш ( 50-80лв). Зависи като цяло не само от големината, но и от това дали ще се използват цветове, както и от сложността (мисля, че последното е решаващо). Освен това татуировката ако обгръща цялото ти бедро (ако бедрото смятаме за началото на крака) е едно или е само линия от цветя.
    Витамерфенът много често го изписват за татуси. На мен ми казаха да се мажа с него по принцип, а като влизам в банята - допълнително с вазелин.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Ох, и ти имаш татуировка?!
    Витамерфенът е бял, да, но именно с него се маже татуировката.
    С прозрачно или - казано по друг начин - вазелин, се маже преди да влезеш да се къпеш.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    ^ same reaction
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си