.
Отговор в тема
Страница 20 от 72 ПървиПърви ... 101617181920212223243070 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1800

Hybrid View

Глупости, грижи се по същия начин както и до сега. Може вече по-рядко да се мажеш с вазелин, аз даже и след като ми се пребели от време на време си я мажех, докато все още усещах кожата на мястото чувствителна.

Преди малко я измих,подсуших сега ще изчакам 15-20мин преди мазилото,само че кво ме притеснява....Има места къде е контура стоят бели петна и леко си личи боята все едно там е мазана повече...ползвам витамерфен и е тънко мазана.Каквото такова ако трябва ще ходя да я повтарям ама другаде тъкмо ще правя още една

п.п. А за добро студио във Пловдив ?

След като падне първата коричка върху татуировката остава много тънък слой кожа който придава на малко блед вид .Това ще се оправи до 1-2 седмици и татуировката ще е напълно заздравяла.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aaa!? Виж мнението
    п.п. А за добро студио във Пловдив ?
    Гвенди.
    Това е в пресечка на "Железарска". Мадамата е страхотна и ще те изтърпи 2 часа да си избираш големина и шрифт, но те съветвам да разгледаш в dafont.com : ))

Как така бели петна? Все едно не е влязла боята, или нещо не мога да те разбера? Витамерфена е перфектен за татуси, не е от пастичката проблема, аз едната татуировка я бях раздразнила със сутиен и я мазах с една антибиотична паста 'а..' нещо си, не помня как се казваше и много дърпаше от цвета.По принцип от момента на правенето и момента на заздравяването татуса се променя доста, така че ако дори като заздравее напълно ти се струва, че не е направена като хората, отиваш на поправка и готово, но според мен за сега няма от какво да се притесняваш.

Как така бели петна? Все едно не е влязла боята, или нещо не мога да те разбера?

Да,до преди 2 дни всичко беше добре снощи преди да легна се намазах,а сутринта като станах и видях половината се беше обелила не е много голяма 20см-10см на рамото и си мисля да не сe e отъркалa в съня.Иначе е все едно точно както го описа съвсем леко си личи боята,то и там не е и много а е само сянка/лек пълнеш и стои така все едно повече e мазилото замъглено и плоско..снимах го но не се личи добре от снимката иначе щях да я постна.

Гледам как ги правят, не гледам какви точно модели са си избрали хората, това е индивидуално.
    Харесала съм си един прост мъничък надпис, който трябва да си избера сама; едни пера, едното цветно, имам специални изисквания към цветовете му и ми трябва artist, който го бива с цветни татуировки ; едни криле евентуално някой ден, за които ми трябва някой добър с детайлите и нещо, което ми се върти в главата все още и трябва някой да ми го нарисува.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    За прост мъничък надпис не ти трябват художници...

Само трябва да имат точна ръка. Гледала съм мега кривите надписи.
    Аз за другото искам художници. Надписът просто трябва да си избера шрифт сама и готово.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Между впрочем, не знам дали и за надписите процедират по същия начин, но моят татус го нарисуваха и прекопираха върху мен с обикновено мастило, дадоха ми да го погледна, да го одобря и тогава започна да работи.
    Иначе по въпроса с избелялата татуировка на Aaa!? татусът няма да е толкова ярък както в началото, при всички положения изчакай да заздравее напълно , за да си наясно точно колко и какво е останало, кое не е достатъчно силно и къде точно не е хванало. После отиди да си го повтаряш. От една страна аз не бих отишла в същото студио, защото може би не работят с качествени материали, ако действително не се е получила добре, но от друга, ако отидеш в друго ще трябва пак да плащаш.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на tori
    Казах и в другата тема - миеш се и се мажеш с витамерфен. До няколко седмици ще заздравее и ще видиш кое-какво и дали въобще ще се наложи да повтаряш. А това избледняване може да се дължи на това, че не можеш да задържиш боята. Не при всички нещата са цветя и рози.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Казах и в другата тема - миеш се и се мажеш с витамерфен. До няколко седмици ще заздравее и ще видиш кое-какво и дали въобще ще се наложи да повтаряш. А това избледняване може да се дължи на това, че не можеш да задържиш боята. Не при всички нещата са цветя и рози.
    витамерфена не е ли бял? Знам, че по принцип, че татусите трябва да се мажат с прозрачно.

някой има ли някаква идея горе/долу колко пари излиза цветя от началото на крака до коляното? знам, че зависи от студиото и от цветята и т.н., но питам за някой, ако си е правил и знае и нда.. ;д

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...09003105_n.jpg личи ли си, че има нужда от повтаряне или мога и така да го оставя ?
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    витамерфена не е ли бял? Знам, че по принцип, че татусите трябва да се мажат с прозрачно.

някой има ли някаква идея горе/долу колко пари излиза цветя от началото на крака до коляното? знам, че зависи от студиото и от цветята и т.н., но питам за някой, ако си е правил и знае и нда.. ;д

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...09003105_n.jpg личи ли си, че има нужда от повтаряне или мога и така да го оставя ?
    Според мен надписът няма нужда от повтаряне.
    Иначе за цветята - зависи от кой град си. В София обикновено има някакъв минимум, който ти взимат независимо какво татуировка си правиш ( 50-80лв). Зависи като цяло не само от големината, но и от това дали ще се използват цветове, както и от сложността (мисля, че последното е решаващо). Освен това татуировката ако обгръща цялото ти бедро (ако бедрото смятаме за началото на крака) е едно или е само линия от цветя.
    Витамерфенът много често го изписват за татуси. На мен ми казаха да се мажа с него по принцип, а като влизам в банята - допълнително с вазелин.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

anonymous708973
    Guest
    Ох, и ти имаш татуировка?!
    Витамерфенът е бял, да, но именно с него се маже татуировката.
    С прозрачно или - казано по друг начин - вазелин, се маже преди да влезеш да се къпеш.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, и ти имаш татуировка?!
    Ох, да не би да е забранено?!
    Да, знам че ще обясниш колко съм малка и дададада простотии колкото искаш, ама сериозно - каква е вероятността да ми омръзне името на майка ми (знааам, знам на английски е, ама го направих така, за да може след време, ако реша да си пиша още нещо на англ. да не става бг-англ-бг-англ и да общо взето ;д)

mimsssssss дам, за първата буква по принцип питах (така де, най-вече за нея, защото там болеше наистина многооо и тоя се отказа:Д), иначе на т-то нищо му няма наживо.
    http://ask.fm/iwwkaa

anonymous708973
    Guest
    Вяра или Надежда, зависи как го превежда.

Ох, да не би да е забранено?!
    Да, знам че ще обясниш колко съм малка и дададада простотии колкото искаш,
    Не, не знаеш какво ще обясня.
    Абстрахирам се от това, че за мен си малка за татуировка. По-страшното е, че ти бъкел не знаеш "татуировките се мажат с прозрачно"?! Знам ли...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Зайче, според мен иска оправяне, ама изчакай 1 месец поне още, за да видиш дали няма да и' стане още някаква промяна.
    Значи първата буква на места е наръфана линията, трябва повтаряне - вижда се горе на опашчицата и в началото как се е изтънило. Същото важи и за последната буква - ако съдя по шрифта, една от страните трябва да е болтнато. Т-то мисля че на едно място е прекъснато, но може и да е от снимката.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Как пък прецени, че трябва да се повтаря ... за мен няма нужда
    След някоя годинка си трябва, обаче.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    ^ same reaction
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    у нас...
    Не знам дали съм го писала в първият пост, НО: витамерфена не се прилага на цветни татуси, по простата причина че изсмуква цвета и от розово става оранжево, червеното бие на кафяво и т.н., което съм го виждала с очите си. За цветни - вазелин задължително. А и съм споменавала в задни страници, че има специално мазило за татуси, което е с извлек от българска роза и БИ трябвало да го продават във всяко реномирано тату студио.
    Кутийката изглежда така:
    http://www.google.gr/imgres?q=%D0%BA...20&tx=75&ty=28
    Аз лично не си пазя моите, иначе щях да направя по-хубава снимка. Но ако нямате възможност за това мазило, мажете с вазелин. Моя приятел първия татус си го мажеше с Бепантол, така му казали, не си го беше правил в България. Ами няма разлика като че ли, важно е мястото да е мазно, да не изсъхва кожата.

mimsssssss да не се бъркаш с гентамицина? Аз имам приятели, които са си патили много от него.

Град
    у нас...
    о.О как гентамицин бре - т'ва не е ли антибиотик? Кой (не)нормален татуист би го препоръчал това на клиентите си?

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Кой (не)нормален татуист би го препоръчал това на клиентите си?
    Добре, аз се отказвам да си правя татус. Явно всеки бивш затворник с машинка и излишна стая може да стане "tattoo artist"
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

оооо има ги повярвай ми и за човек, който не знае, като нищо ще се намаца с него. За това питам да не се бъркаш нещо? http://ta2greenbox.com/?page_id=26

Град
    у нас...
    Просто преди да се седне на стола се говори. Да речем водите един ден предварително разговор.
    Аз когато ходих да си търся друг да ме татуира стана съвсем случайно. Бяхме с моя приятел и знаехме за студиото и викаме я да видим как стоят нещата. И вътре атмосферата, хората, студото всичко ни допадна, направо си ни приеха като у тях си. Аз до тогава имах 1 татус, моя приятел 3. След 5-6 часа стояне в студото направо си запазих час за другата седмица.
    Човека пък после се премести на друго студио, ходихме и там и хоп вече 10 татуса при него :Д и ти става най-добрия приятел.
    Според мен е много грешно да отидеш при някой, само защото друг ти го е препоръчал. Да, определено и това играе роля - доволни клиенти е по-добре от никакви клиенти. Но трябва да се осъществи тази приятелската връзка. Да му разкажеш (да те пита) защо точно този татус, какво значи за теб, да ти го нарисува той как го вижда примерно. Да ти направи скица на кожата, да се погледнеш - може пък да не ти хареса как стои на самото място и т.н. Моя приятел същия ден когато имаше час сме изкарвали 7 различни формата и размера за неговия татус, докато реши как да е и накрая при татуиста пак го попроменихме малко :Д
    На мен като ми прави гърба трябваше да съм без сутиен, блуза и т.н. и реших за да ми е по-удобно да легна. Разбира се на татуиста не му беше удобно, добре че прави и с двете ръце, да се повъртя доста.
    Това е изкуство, влага се малко душа и желание. Мразя хора, които го гледат просто като работа. Рефлектира върху клиента всичко, наслагва се напрежение и си мислиш по-бързо да минава, а не трябва да е така. Овековечаваш нещо върху тялото си, трябва ада бъде значим момент... Налегна ме носталгия вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си