- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
Разбира се.Аз затова обмислям татуировките си от 13-годишна и още нямам, защото на 13 исках пръстени на всички пръсти, а ако ги бях направила, днес нямаше да мога да си намеря свястна работа. Дано не си промениш мнението прекалено скоро.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Айде да не спорим за термина "свястна" работа :Д
А пък на мен 80% от татусите са ми надписи, видиш ли за 5 години не са ми омръзнали.
Е, аз исках баш-баш все едно съм Кръстницата.С по 4 такива на ръка няма да ме вземат в банка.
Като цяло съм повече за рисунки, отколкото за надписи.Някак си .. по-лични са.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пък съм в пъти повече фенка на надписите![]()
Аз съм... че всеки си има вкус :Д
Иначе според мен татус може да се прави навсякъде, просто без лицето. Там ми е някак грозно (според мен де)...
Понеже лятото ставам на 18 и отдавна обмислям една татуировка съм решила вече ,че ще си я направя ,но се двоумя къде точно да е ?
Въпроса ми е : Като остарее човек и започне да му се разпуска кожата има ли определени места където се разпуска повече или навсякъде е еднакво ?
^
![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-27-2013 на 12:21
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами обикновено където е имало повече мазнини се отпуска първо и след това мускули. Пример на гърба се разпуска най-малко, на корема най-много. Разбира се това си е строго индивидуално. Един дядо дето е 100кг примерно и е опънат целия и на лицето има три бръчки на кръст :Д естествено не му виси никъде кожа. Докато има и хора, които се съсухрят и така.
Ама едва ли на 70-80 ще мислиш колко ти е отпусната кожата , щото видиш ли преди 60години си си направил татус :Д
Джоли, просто не ме кефи татус на лицето![]()
Мен ме радват. Адски изразителни са.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Така... имам един белег, малък, вдлъбнат, точно до дясното око... искам идея за татуировка, нещо малко и семпло, което да го покрие и да символизира БЕЗСТРАШИЕТО... обаче наистина семпло, не ми се ще да изглежда като черно петно :/
@Not_like_you, Аз не бих си направила татус на лицето, но при всички положения, най-добре е сам/а да си решиш какъв да е татусът, важното е за теб да символизира безстрашието и да си го харесваш. Ако не искаш да ти стои като черно петно не трябва да има много детайли или да е на по-голяма площ и с по-тънки линии.
Може би с някакъв символ на някакъв език (японски , китайски, хинди), ако се кефиш или да е просто надпис. Също мисли и за синоними (например безстрашен = смел) и съответно какви асоциации правиш с всяка дума. Най-важното е ти да си 100% убеден/а, особено след като ще ти е на лицето.
Например аз имам на гърба татуирано това:
http://fc08.deviantart.net/fs49/i/20...MROD_TIGER.jpg
(без опашката)
За мен означава редица неща, но мисълта върви горе долу така:
Огънят е живот, животът е любов, любовта те кара да се чувстваш така, сякаш има крила, да вярваш, че можеш да направиш всичко, да отидеш навсякъде, сякаш си птица, птица от огън. И дори и огънят да изгасне, птицата ще се възроди от пепелта => и от тук влизам извеждам извода, че моят татус пресъздава безспирния кръговрат на живота, огъня и любовта.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Пантерке, що без прасеца? Аз пък мисля, че там е удачно - външната страна особено.
Щото лесно се разширява... по време на бременност, при напълняване като цяло, при остаряване.
Здравейте хораискам да си направя две много важни дати за мен на китката . Искам да попитам ще ми пречи ли това на тренировките(тренирам футбол-вратар съм)? И колко ще ми струва ? Моля без Хейт
)
PinkPan7her
Не си татуирай корема, вътрешните страни на ръцете, бедрата, прасците.
Лично аз бих избегнала и зоната около бюста.
Ами попринцип идеята ми е на безименния пръст на ръката от външната страна да е .. дали там ще се отпусне ?
Николче, няма да се отпусне, ама... имай предвид, че на работа постоянно ще трябва да носиш пръстен, вероятно халка, щото на някои места друго не позволяват.
Ще ти пречи първите 3-4 дни, защото е подуто и чувствително, след това 1 седмица ще сърби като побъркано и след това нищо няма да усещаш. Аз имам на китката.
ПП, кутия чистене :Д
аз таттоо-та скоро няма да си направя. може би нещо символично догодина за завършването. приятеля ми таз година ще си татуира някакви неща на гърдите. ще го видим ^^
От 11 годишна искам точно такъв татус. Не казвам, че няма да се променя ала-бала, обаче пък баш името на майка ми много се съмнявам да ми 'пречи' някога. Не в буквален смисъл да ми пречи, ама да надявам се да ме разбрахте
И айде вече стига сте се занимавали с мен, ясно ми е че не ми се кефите особено много и без този спам![]()
http://ask.fm/iwwkaa
^ Як ти е татусът, пък и е доста фин и лесно може да се скрие при нужда.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
А има ли някакъв пeриод които трябва да се изчака преди да се поправи татоса,да заздравее напълно или мое и 2-20дена след направата да се пооправя ?
Последно редактирано от Aaa!? : 03-28-2013 на 12:13
Зависи какъв е татуса и за каква поправка говорим. Като цяло е най-добре след като мине целия оздравителен период, тогава да се отиде - т.е. поне месец след направата му.
Малко покрая и вътре има да се запълни със сенки мисля за 10-15мин работа наи-много.Иначе вече е почти заздравяла дали ще е проблем ?
Малко там, малко иначе. Не си човека дето определя за колко време ще е работата. Изчакай да ти заздравее напълно, за да се види добре къде трябва поправка. Да не стане да ти се наложи да ходиш и трети път...
Да ви попитам колко пари ще ми вземат за дума (7 букви)? За Велико Търново става въпрос,но и другите да се включат.![]()