- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
^ Надписа ти какъв ще е? (ако не сте го коментирали вече)
Аз най-нагло да се похваля, че септември отиваме с приятеля ми да си правим татусите. Супер съм щастлива и ми е голям мерак вече. Ще качвам снимки тогава, сега така да казвам предварително какво и къде няма смисъл![]()
Честито, честито.
И аз съм го замислила към септември-октомври да ходя, че вече е срамота, от година имам готовата идея и нищо :Д
Миме, а ти някакви по-близки снимки на всичките си татуси давала ли си тук? Щото искам да ги видя всичките.
Тори, ще ти пратя на лс тия дни, каквито по-близки снимки имам
Зайче, ок.
heartshapedbox, ти при кой ще си правиш татуса?
Аз пък още не съм си намерила кой да ми нарисува разни работи и накрая май ще е татуиста... горкия ще го измъча с доста работа, хах.
Да.затова татуси пролетта![]()
Първо трябва да си потърси добър татуист аз xd
някой може ли даде насока кой/къде може да ми се преведе от английски на латински, че на гугъл доверие нямам.
вярно, че има някакви такива ангенции ама за 6 реда не ми се занимава
Някой знае ли значението на този татус. Казаха ми, че било нещо от рода на високите и ниските честоти в музиката, но все пак искам и друго мнение. Благодаря предварително.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...-rqKmvGIH35Dga Ето сега вече трябва да се отваря
Последно редактирано от zorrnica : 08-11-2013 на 00:26
^Не се отваря.
mimssss, при Вадим ще е най-вероятно, тъкмо да се разходя до Стара Загора.)
Последно редактирано от heartshapedbox : 08-11-2013 на 00:25
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...-rqKmvGIH35Dga да грешката беше моя. ето го и татуса. не е нищо кой знае какво, но ме интересува значението![]()
Това са ключ сол и ключ фа, свързани става нещо като форма на сърце.
Ей, ако ходиш към Стара Загора през септември и края - ще съм там, може да се видимпри Вадим. А той имал дете, сега разбрах - гледах някакви снимки във фейса. Аз от 4 години не съм ходила до Ст.З.
А ти от къде си иначе?
От Пловдив. Когато си изясня кога точно ще ходя, ще ти пиша ЛС да се разберем нещо![]()
Трябва ми сайт за шрифтове, но да е с повече йероглифи.
Dafont не ми върши много работа.
Последно редактирано от YSMF : 08-11-2013 на 15:34
Какво значи повече йероглифи? Дай конкретен език в случая.