.
Отговор в тема
Страница 39 от 72 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1800
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    а ти си селска мистрия търсеща интерес от форумната батка която нареждаше до преди малко уф мноо бързо си сменяте мнението , споко ти си последната от списъка ми
    аааааааа кога съм искала интерес? Да не би нискоинтелигентен на твоя език да значи "искам да спя с теб"? Всъщност, разговарям с бургазлия, на техния език точно това значи.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Като си имам инструктор, не шофьорка ще стана, ами състезател във Формула 1.

Честно, не знам коя девойка ще се излъже да те целуне, камо ли за нещо повече. Дива селяния лъха от теб. Да не се бърка с мъжественост.

ходи си татуираи един циркаджия на цицката ще ти отива пробваи с фишармен , с него би успяла да спиш

с мен надали аз съм запазен за пантерата , тя искала да я "разходя" из бургас

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Като си имам инструктор, не шофьорка ще стана, ами състезател във Формула 1.

Честно, не знам коя девойка ще се излъже да те целуне, камо ли за нещо повече. Дива селяния лъха от теб. Да не се бърка с мъжественост.

добре , тия мнения се пазят няма да се изтрият до януари нали знаеш ще видим как няма да ме целунеш , ама ако стане друго , да не спреш изведнъж да ме нападаш и да станеш учудващо миловидна във форума между другото помни си думите иначе излизаш наизустянка не аз няма да напиша във форум колко си била мила към мен и как си се подхилквала с часове обещавам честна скаутска

anonymous708973
    Guest
    До отчайващия индивид горе: Дори наживо да си коренно различен и да се окажеш Мис Свят (което знаем, че не е така), най-перфектната комбинация от мъжкар и джентълмен, друго от мен освен учтиво отношение няма да получиш. Далеч съм от мисълта да ти изсипя цялата помия на главата, която я мисля по твой адрес, най-нормален разговор с мен можеш да имаш. Искрено ми е интересно какъв индивид се крие зад тоя профил. Ще подходя учтиво и ще си запазя опцията да се врътна и да си тръгна, когато изпростееш.
    Но за друго можеш да забравиш, не и след тия мнения във форума. С най-близките си хора съм се запознала по интернет, знам как да преценям хората зад монитора и не греша в преценката си.

Джоли, идвай с мен към Бургас януари, обещавам ти на такива индивиди ще се нагледаш, че ще бягаш обратно с двеста :д Сериозно ли не си била в Бургас?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-22-2013 на 22:49

добре ся троина коалиция ли или кво троика по принцип ме кефи но не и с нея

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    В Бургас не съм ходила, хората не ми харесват.
    ВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙ батките щта сцепят от бойй

Джоли, идвай с мен към Бургас януари, обещавам ти на такива индивиди ще се нагледаш, че ще бягаш обратно с двеста :д Сериозно ли не си била в Бургас?
    нем, колкото и да е странно но половината ми колеги от унито са от Бургас и не са оставили у мен да разцъфне красиво чувство.
    LeagueofShadows я млък там.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    имам една туба с нафта останала от печката ми , ще я излея в гъза ти да смажа червата щото запека щи нацъфка гъза , клизмар

имам татус и на чурката , на нея има надпис и не си личи , като порасне и се вижда целия надпис , пише TOO LATE

ще я извадя , ще подцениш но после ще е късно , ще опоскам майка ти като невидял
    имаш татуировка дори на 2 сантиметровата си чурка? колко просперитетно..
    така или иначе ти ще умреш скоро, заради простия си начин на живот

АЗЗЗ СЪРЦЕЕ ЗАТВОРАААА

anonymous708973
    Guest
    нем, колкото и да е странно но половината ми колеги от унито са от Бургас и не са оставили у мен да разцъфне красиво чувство.
    LeagueofShadows я млък там.
    Стига бе, девойко, нали си от Варна, как няма да си ходила :д

И в Добрич не съм ходила. Иначе съм обиколила другия край на България
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на shades
    До отчайващия индивид горе: Дори наживо да си коренно различен и да се окажеш Мис Свят (което знаем, че не е така), най-перфектната комбинация от мъжкар и джентълмен, друго от мен освен учтиво отношение няма да получиш. Далеч съм от мисълта да ти изсипя цялата помия на главата, която я мисля по твой адрес, най-нормален разговор с мен можеш да имаш. Искрено ми е интересно какъв индивид се крие зад тоя профил. Ще подходя учтиво и ще си запазя опцията да се врътна и да си тръгна, когато изпростееш.
    Но за друго можеш да забравиш, не и след тия мнения във форума. С най-близките си хора съм се запознала по интернет, знам как да преценям хората зад монитора и не греша в преценката си.
    ?

добре глей сега , разбрах за учтивото отношение , проблема е че при вас емоционалните същества момичетата повечето пъти емоцията и сърцето надделяват над разума Кой се опитваш да залъжеш себе си ли голям съм манипулатор обаче обещавам да не те манипулирам

щом ти е искренно интересно кажи как да се уговорим тъй като тук пак ме баннаха и трябва да си правя хиляда профила ?

между другото колкото и да не ми се иска да ти правя комплимент понеже не заслужаваш !!! не мога да отрека че си много СМЕЛА ако го направиш това , в смисъл да излезеш с нъпълно непознат съмнителен тип , доста по смела от всички останали момичета и момчета от форума , досега съм уреждал много срещи дори телефона съм си оставил тук и никои не реши да излезе да ме види господ покровителства смелите и нямам уважение към страхливци
    Последно редактирано от shades : 11-23-2013 на 12:44

Повече от фен Аватара на SummerWave
    лол,тая тема за кво беше че вече не се сещам

Стига бе, девойко, нали си от Варна, как няма да си ходила :д
    не искам тука да ти пиша съобщения в общата тема и да стават достояние на всички , не че ми пука на мен ама ти няма да искаш сигурно ..........

примерно , може да пробваш да си изчистиш папката със входящите съобщения , да речем ..........догодина , по това време до свидания

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

лорд сваля4а се излагаа доста ли4и си прост е като пица постна :Д

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    баща ти да не е стъклар?

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    В Бургас не съм ходила, хората не ми харесват.
    шш да не съм чул нещо за Бургас !

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    и аз обикновено се кефя на хора от Бургас, но ако тоя русия наистина е от там по-добре вземете някакви мерки.
    Последно редактирано от fire_magic : 11-24-2013 на 09:51

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    баща ти да не е стъклар?
    advokat e

Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    с теб ще се засечем неизбежно е тъй като си ми близо , обаче тогава да не кажеш че е било на майтап , понеже няма да е

Мега фен Аватара на Зайче..
    Мисля да си правя трети татус и вече избрах какъв точно ще е, даже и шаблон имам
    НО не мога да избера мястото. Мислих си за рамото, обаче не съм сигурна, 'щото майка ми малко ми се прави ;д
    Та, ето това е шаблона http://prikachi.com/images/696/6784696c.jpg (часовника с крилото и надписа, без розата). Вие какво място бихте избрали? ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    с теб ще се засечем неизбежно е тъй като си ми близо , обаче тогава да не кажеш че е било на майтап , понеже няма да е
    хмм аз мисля, че трабито насра : (
    стегни се ве трабант

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Мисля да си правя трети татус и вече избрах какъв точно ще е, даже и шаблон имам
    НО не мога да избера мястото. Мислих си за рамото, обаче не съм сигурна, 'щото майка ми малко ми се прави ;д
    Та, ето това е шаблона http://prikachi.com/images/696/6784696c.jpg (часовника с крилото и надписа, без розата). Вие какво място бихте избрали? ;д
    Часовникът само с едно крило ли ще е?
    Цветно/ черно-бяло?

За място предлагам плешката или бедрото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си