- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Като си имам инструктор, не шофьорка ще стана, ами състезател във Формула 1.
Честно, не знам коя девойка ще се излъже да те целуне, камо ли за нещо повече. Дива селяния лъха от теб. Да не се бърка с мъжественост.
ходи си татуираи един циркаджия на цицкатаще ти отива
пробваи с фишармен , с него би успяла да спиш
с мен надалиаз съм запазен за пантерата , тя искала да я "разходя" из бургас
![]()
добре , тия мнения се пазят няма да се изтрият до януари нали знаешще видим как няма да ме целунеш , ама ако стане друго , да не спреш изведнъж да ме нападаш и да станеш учудващо миловидна във форума
между другото помни си думите иначе излизаш наизустянка
не аз няма да напиша във форум колко си била мила към мен и как си се подхилквала с часове
обещавам честна скаутска
![]()
До отчайващия индивид горе: Дори наживо да си коренно различен и да се окажеш Мис Свят (което знаем, че не е така), най-перфектната комбинация от мъжкар и джентълмен, друго от мен освен учтиво отношение няма да получиш. Далеч съм от мисълта да ти изсипя цялата помия на главата, която я мисля по твой адрес, най-нормален разговор с мен можеш да имаш. Искрено ми е интересно какъв индивид се крие зад тоя профил. Ще подходя учтиво и ще си запазя опцията да се врътна и да си тръгна, когато изпростееш.
Но за друго можеш да забравиш, не и след тия мнения във форума. С най-близките си хора съм се запознала по интернет, знам как да преценям хората зад монитора и не греша в преценката си.
Джоли, идвай с мен към Бургас януари, обещавам ти на такива индивиди ще се нагледаш, че ще бягаш обратно с двеста :д Сериозно ли не си била в Бургас?
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-22-2013 на 22:49
добре ся троина коалиция ли или квотроика по принцип ме кефи но не и с нея
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И в Добрич не съм ходила. Иначе съм обиколила другия край на България![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
добре глей сега , разбрах за учтивото отношение , проблема е че при вас емоционалните същества момичетата повечето пъти емоцията и сърцето надделяват над разумаКой се опитваш да залъжеш себе си ли
голям съм манипулатор обаче обещавам да не те манипулирам
щом ти е искренно интересно кажи как да се уговорим тъй като тук пак ме баннаха и трябва да си правя хиляда профила ?
между другото колкото и да не ми се иска да ти правя комплимент понеже не заслужаваш !!! не мога да отрека че си много СМЕЛА ако го направиш това , в смисъл да излезеш с нъпълно непознат съмнителен тип , доста по смела от всички останали момичета и момчета от форума , досега съм уреждал много срещи дори телефона съм си оставил тук и никои не реши да излезе да ме видигоспод покровителства смелите и нямам уважение към страхливци
![]()
Последно редактирано от shades : 11-23-2013 на 12:44
не искам тука да ти пиша съобщения в общата тема и да стават достояние на всички , не че ми пука на мен ама ти няма да искаш сигурно ..........
примерно , може да пробваш да си изчистиш папката със входящите съобщения , да речем ..........догодина , по това време![]()
до свидания
лорд сваля4а се излагаа доста ли4и си прост е като пица постна :Д
и аз обикновено се кефя на хора от Бургас, но ако тоя русия наистина е от там по-добре вземете някакви мерки.
Последно редактирано от fire_magic : 11-24-2013 на 09:51
Мисля да си правя трети татус и вече избрах какъв точно ще е, даже и шаблон имам
НО не мога да избера мястото. Мислих си за рамото, обаче не съм сигурна, 'щото майка ми малко ми се прави ;д
Та, ето това е шаблона http://prikachi.com/images/696/6784696c.jpg (часовника с крилото и надписа, без розата). Вие какво място бихте избрали? ;д
http://ask.fm/iwwkaa