- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
No, thanks.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-07-2013 на 12:03
разбираш ти, колкото аз разбирам физиката и химията
http://www.youtube.com/watch?v=QJpm5As40oI ahahaha
ай спирам да спамя, ако ти е голям зор да ми се обясняваш и да си избиваш комплексите ми пиши лс.
http://ask.fm/iwwkaa
не си мисли че щом си пишем мили работи на лични , това значи че характера ми ще омекне и ще ти изпълнявам командите и желанията
time to go mobile![]()
Да си пиша мили работи с теб? Въй въй, ходи някъде да се лекуваш.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Towa beshe za men predwideno, zaiche
Otnoshenie, wika. Narejdai malki momichenca bez da gi poznawash da widish kolko po-losho moje da mi e otnoshenieto. Nikakwo otnoshenie ne ti dulja po podrazbirane, neka sme naqsno.
Sujalqwam za latinicata.
Оффф да и мен Зайчето ме спамеше с някакви любовни работи много е досадна.
По темата имам тату розова пантера на кракът хахахахаха
Има някои много сбъркани същества тук. Искат да ги рисува някой хубавец, сякаш отиват да ги ебат.
А зайката вече се излага, на тия 15 години може само да фантазираш, че си знаела, какво искаш или ще харесваш в бъдещето. Не случайно има едни 18 години, които са минимума, за да вземаш сам решения.
Божо наистина рисува страхотно, но един път съм му била в студиото и втори път няма да стъпя. Беше някакво лято, той гол до кръста и тече пот по него, а по пода гледаш вълма прах и косми. Ужасно нехигиенично ми изглеждаше.
За Пловдив като най-добър определям Нейчо Нейчев. При него съм си правила всичко и съм страшно доволна, голям пич е, рисува уникално а и хигиената му е на ниво.
Студио Гвенди? :Д
На Зайчето честитка за татуса, и аз искам да го видя завършен.![]()
Иначе и според мен мястото е много специфично и е възможно да се прецака с времето, пък и "се слива" с другия ти татус.
Аз съм ходила веднъж в студиото и то за малко, ама си беше облечен.На този приятел му прави 2 татуса по 2 снимки иии 1:1 ги изрисува, като живи направо, аз останах направо възхитена, при положение, че много рядко ми харесват, неговите станаха просто перфектни. Нямам снимка, иначе щях да пусна.
Този вторият къде работи?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ее, ако намериш снимки от някъде, искам да видя
Вторият работи след пешеходния мост, първата или втората в ляво. South Central се казва студиото. Лошото при него е, че се чака супер много време за час, последния път чаках повече от месец.
какви малки момиченца , вие нямате голяма възрастова разликаTowa beshe za men predwideno, zaiche
Otnoshenie, wika. Narejdai malki momichenca bez da gi poznawash da widish kolko po-losho moje da mi e otnoshenieto. Nikakwo otnoshenie ne ti dulja po podrazbirane, neka sme naqsno.
Sujalqwam za latinicata.![]()
и това ли ти е най лошото отношениеза мен това е миловидно обръщение
между другото недей се прави на ядосанка знаем много добре и двамата че само тук може да се пениш да ти капе пяна от устата до утре но в реалността си много кротичка видиш ли![]()
На теб не ти ли писна да се обясняваш? Ебати мерудията.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
на всяка манджа мерудия е израз като че ли създаден за теб
що се вместваш в нашия разговор като нямаш нищо общоискаш да преминем на лично обаче те е срам ли
![]()
Като за 16-годишен си доста тъп.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
мухахаа хаяши горката не е в час в хода на действията не и обръщайте внимание
виж ми фотосите и ще разбереш че съм на 16![]()
Не, искам гола снимка!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
като толкова желаеш гола снимка ела у насне говорех на теб за снимката бтв
![]()