- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
Е, няма как да не се дебелее на китката. В смисъл примерно хората, които са по 200кг. няма да имат същата китка като моята или твоята. Но ако е малко напълняване/отслабване, едва ли ще има голям ефект в китката или в татуса.
ps: към love-то с числата
татуса ти може да се размаже, дори и да си на 50г, ако е надпис и направиш буквите прекалеееено малки (да не могат да се разчитат).
Последно редактирано от Зайче.. : 05-10-2014 на 08:19
http://ask.fm/iwwkaa
Нищо няма да ти стане на китката. Хората без да мислят си татуират коремите, задниците, бедрата етц, ти за една китка се притесняваш
Така де, хубаво е, че си загрижена! Продължавай в същия дух. Да си направиш татуировка не бива да е импулсивно решение, а добре обмислено![]()
Аз имам 1 татуса ( на корема 4, краката 3, бедрото 1, и на двете китки по един ) от които ме боляха само 2 (единия на корема и отзад на бедрото). Пристрастена съм и съм си замислила да си правя още 2/3![]()
Последно редактирано от fuckingunicorn : 05-11-2014 на 03:02
Някой преправял/ покривал ли си е татус? Ако я покрия отгоре с нещо подобно, но има и цветно мастило дали ще си личи? Съжалявам за тъпите въпроси гледала съм доста в интернет, но искам някои, които е видял на живо нещо подобно? Имам на плешката от 5 години и от доста време обмислям да я преправя, защото изработката не ми харесва. Не си мислете, че ми е омръзнала скъпичка си ми е. И някой ако знае наистина добър татуист в Пловдив (освен Матора) или София?
зависи каква ти е татуировкатаако искаш постни снимка
иначе и аз имам на глезена и съм обмисляла ако реша да я покрия с какво да е![]()
междудругото преди да си направите татус замисляли ли сте се дали след време ще ви хрумне някаква по -хубава идея за това място и това да ви спре от направатамен адски ме тормози тва
скоро май няма да си правя пак
^ Да, аз лично това доста го мисля. Имам вече на няколко места и много обмислям къде да си направя следващите идеи, кое за къде ще е подходящо и точно това, което ти каза - ами ако за това място измисля нещо по-подходящо?
Тежко е... ;д
Да се похваля, пък и да вдигна темата - нататуирах се (отново, хах) преди две-три седмици![]()
Някой правил ли си е временна татуировка и за колко време е най-краткия период "на простой" ?![]()
Рисували са ме в домашни условия с растителен туш, но си е простотийка. Зависи колко търкаш и колко я мокриш. Преди 7-8 години имах две сърца на крака от тия, дето ги правят по морето и ми изтрая около десетина дни май.
Ей го на ;д
Гадно качество малко, но ме мързи да снимам пак:
http://prikachi.com/images.php?images/974/7463974w.jpg
Първата татуировка си я направих преди месец и половина някъде. Всичко стана бая спонтанно и горе-долу за една седмица реших да си я направя и съответно я направих. Един надпис е отстрани на реброто точно където се пада сутиена, тъй че не се вижда.Свързана е с някого (не гадже, не мисля, че бих направила подобна глупост някога ), за който каквото и да стане няма да съжалявам ии така.. Вече обаче супер много свикнах с нея и като се гледам не ми е емоция, а беше толкова яко в началото, постояяянно гледах да не би да е изчезнала едва ли не.Единственото, от което ме беше шубе е да не би да боли много, въпреки че болка търпя, но не знаех какво е просто и много се бях панирала в студиото, но като почна и всичко си беше окей. Почти нищо не усещах, докато не стигна до по-чувствително място и тогава ми се нали ... майката, но бих го повторила пак 100 процента.
heartshapedbox олеле прекрасна ее!
аз тамън се бях наканила и бях решила да е над пъпчето стигаща между двете гърди и се оказа, че ще трябва да ми оперират гърдата скоро и се отложи татуировката..
някой правил ли си е в Смоков студиото? знам, че са едни от най-добрите, ама цените май им са соленки
Някой с татус, МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
днес на обяд е направен, мокрих го веднъж с мокра кърпичка, после се къпах и го мих с антибактериален сапун, мазах веднъж с бепантен (татуиста ми го каза)
обаче сега се е отбелязал върху тениската ми и има малки черни точки изсъхнало мастило, какво да го правя
Въпросът ми е колко често трябва и нормално ли е тва мастило да съхне така..
като избърша с антибактериална мокра кърпичка и остава доста черно, боли ме , като изгоряло , това нормално ли е?
хелп,хелп, че съм адската паника
нищо ти няма :Д напълно нормално е да залепва. Когато имаш възможност го измий със сапун и не го мажи прекалено често с би пантена, защото ще ти се изтрие боята (2-3 пъти на ден и под изтрие имам предвид, че няма да се запази наситено черно).
бтв на мама татуса на гърба беше залепнал за чаршафа и дори след изпирането си остана една шаренка пеперудка :Д
http://ask.fm/iwwkaa
Аз някои мои татуси има слагах марля като излизах навън - иначе вкъщи на голичко ги държа. Нормално е да пада боя, спокс.
Последно редактирано от heartshapedbox : 07-22-2014 на 08:03
аз от моите татуисти знам, че в началото не е добре да го оставяш да съхне много, винаги го мажи
две от татуировките си съм мазала с гентамицин, другите две - с обикновен вазелин
когато го видиш, че изсъхва, може да го измиеш с чиста вода или антибактериална кърпичка, както правиш, след това отново мажи обилно с това, което ти е препоръчал татуиста
нормално е да те боли като изгорено... всъщност боли като натъртена и ожулена кожа, каквото всъщност е
горният слой на кожата ти ще се олющи така или иначе, затова виждаш тези черни точици, скоро ще почне да се бели и ще падат черни люспички - нормално е, от това няма да ти се изтрие татуса![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last