.
Отговор в тема
Страница 56 от 72 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 1800
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect Виж мнението
    https://www.facebook.com/pages/Sofia...908071?fref=ts За София....
    Правилен е лафа, че без една може, с една не. Мисля за втора.
    Е затова аз си имам вече 3 ..Освен това се започва с нещо малко и после нещата добиват доста различни .. размери

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    олелее, прекрасен е!! :3

Мимс, когато си идваш насам може да ме придружиш, белким дотогава съм се навила хаха :д
    Аз съм си в София за постоянен период

На мен от доста време ми се върти идеята да се татуирам. Решила съм го, само трябва да събера смелост. Знам със сигурност, че искам да е на ръката, но ми казаха, че на китката не е много добре, защото бързо избелявала, вярно ли е? Също се притеснявам, че ако е на видимо място на мен самата много бързо ще ми омръзне. Може ли някакви съвети като за първи татус къде е най-добре да си го направя?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от minavla Виж мнението
    На мен от доста време ми се върти идеята да се татуирам. Решила съм го, само трябва да събера смелост. Знам със сигурност, че искам да е на ръката, но ми казаха, че на китката не е много добре, защото бързо избелявала, вярно ли е? Също се притеснявам, че ако е на видимо място на мен самата много бързо ще ми омръзне. Може ли някакви съвети като за първи татус къде е най-добре да си го направя?
    Единият ми татус е на китката и още не е избелял.
    Като за първи татус си избери място, където няма много кокал - ребрата не са добра идея, там боли доста (или поне така са ми казвали, точно там не съм си правила). Първият ми беше на плешката, там не боли много.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Някой може ли да ми прати снимки на цветя (черно-бели)? И ако може да не са рози. Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Единият ми татус е на китката и още не е избелял.
    Като за първи татус си избери място, където няма много кокал - ребрата не са добра идея, там боли доста (или поне така са ми казвали, точно там не съм си правила). Първият ми беше на плешката, там не боли много.
    Няма да се откажа от китката, просто исках да знам дали ще се налага да ходя по-често да го "освежават', отколкото, ако е на друго място.

Град
    Варна
    Ами, не ми се е налагало да ходя да освежавам който и да е било от татусите ми.
    А на китката всъщност, боля най-малко.

Супер, благодаря. Аз за болката се подготвих вече Мисля за новата година да си подаря един татус.

аз имам на тазовата кост и не мога да кажа,че болеше кой знае колко много,по-точно ме бе гъдел Сега вече,мисля за следваща,искам да се отатуирам цялата

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от minavla Виж мнението
    Няма да се откажа от китката, просто исках да знам дали ще се налага да ходя по-често да го "освежават', отколкото, ако е на друго място.
    От първата минаха 5г. , още не си мисля за освежаване ( а тя дори има малко цвят ).
    Май зависи повече от боите които ползва татуистът.
    Имам една от преди година и половина, от морето .. сякаш черното най-бледо стои там , пък е от скорошните.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на skatew
    зависи от това колко надълбоко рисува
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Град
    у нас...
    При дълбочината се вкарва повече мастило и става релеф. Това не означава, че няма да избледнее/посивее/посинее. Точно от марката боя си зависи, колко е качествена.

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Тези дни обмислям да се татуирам и имам едно въпросче към вас

По принцип знам, че преди да се направи татуировката не трябва да има никаква следа от алкохол в организма, но как стоят нещата след самата направа? Мисля да се татуирам на 26-ти или 27-ми, но пък съм съпроводена от банкети вечерите... Примерно ако се татуирам на 26-ти, ще мога ли да употребявам алкохол на вечерта/ другата вечер?

Предполагам въпросът е (много) глупав, но не знам къде другаде да се обърна за адекватен отговор... Ще се радвам, ако някой помогне

Ще можеш да пиеш, но е добра идея да не се потиш много и да поддържаш добра хигиена първите дни.
    Също, с махмурлук не ходи, пияна не ходи, по време на ПМС не ходи.
    С махмурлук и пмс съм ходила, и вих от болка, заради това не го препоръчвам.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Варна
    При ПМС боли даже да си скубеш веждите...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ще можеш да пиеш, но е добра идея да не се потиш много и да поддържаш добра хигиена първите дни.
    Също, с махмурлук не ходи, пияна не ходи, по време на ПМС не ходи.
    С махмурлук и пмс съм ходила, и вих от болка, заради това не го препоръчвам.
    Да, това за хигиената ми е ясно и няма да имам проблем с нея. Притеснението ми беше основно за алкохола дали ще пречи след самото татуиране, няма да има много танцуване и прочее, ще си стоя мирничка.
    С махмурлук и пияна няма как да отида, а ПМС-то ще отмине до 26-ти и 27-ми, така че всичко е ток и жица и остава да изтрая само два дена и да се сдобия с дългоочакваната татуировка. ^^
    Ии много ти благодаря за разяснението и препоръките.

Мега фен Аватара на Dagichka
    да пуснеш снимка после ^^

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    да пуснеш снимка после ^^
    Непременно

Бъързам да ви се похваля ^^

Дългоочакваният и исканият татус вече е на лице и съм адски щастлива. :3
    Ето и обещаната снимка:

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...c095da529eb16b

Като цяло имаше промени от първоначалната ми идея, дори мястото е променено, но не съжалявам. Татуировката мислех да я правя над лявата гърда, а птичките не мислех да са толкова големи, но в крайна сметка се получи супер ефектната и ми хареса още докато видях макета.
    Всъщност, все още ми е малко странно и не мога да повярвам, че две години и половина чаках за татуса и че вече го имам и ме изпълва някаква вътрешна еуфория като си го видя
    И между другото, не ме боля ^^ Смисъл да, имаше известна болка, но не беше голяма и/или нетърпима. Преминавала съм през къде, къде по-болезнени неща По едно време даже ми стана приятно и не усещах никакъв дискомфорт.

Ии дап Скоро може да ви бомбандирам с глуповати въпроси и се извинявам предварително за които..
    Весело посрещане на Новата година от мен! ♥

Мажи се добре, не се чеши и хубаво, че е зима, та да не стоиш на слънце

Аз май приключих с татуировките за този си живот, ама ей това последно правих
    https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hpho...bc&oe=5535A11C
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    у нас...
    НомНомНом много си хубава

Иначе за птичките - честито! Да му се радваш дълги години ^^

Аз тази година съм си направила само един татус - пет реда песен. Не мога да повярвам. Всеки месец съм ходила при майка ми на гости и тя само ме пита нещо ново, нещо ново и си мисли, че я лъжа :д

NomNomNom, и татуса, и ти сте много красиви ^^ По принцип не си падам по по-масивните татуировки, но тази е изключително сладка и добре направена.
    Ии благодаря тии, mimsssssss Покажи татуса на майка си и ще я убедиш в истинността на твърдението ти

А аз имам едно бързо въпросче... На кой ден татуировката трябва да започне да се бели или е индивидуално? На втория ден беше хванала коричка, а снощи докато се мазах видях, че има отломчици и искат да падат май По принцип се притеснявам да не съм направила нещо грешно и ме е мъничко страх да не съм си прецакала татуировката някак.. Татуиста не ме светна особено откъм грижата и тези неща, а пък телефона му е изключен и не мога да му звънна да го питам :\ Предполагам е естествен процес, но пък ме човърка и ми е по-добре да попитам независимо колко глупав е въпроса, но да съм сигурна, че всичко е окей

Град
    у нас...
    Индивидувално е, поддържай мазничко и всичко ще е наред.

^Благодаря много

joannaazh
    Guest
    Хей!
    Бих искала да попитам дали повечето хора,които се занимават с татуировки могат да правят татуси върху белези и операции и това опасно ли е?Питам,защото имам операция на шията и мисля да си направя татус там (белега е на около 9 години).Според вас какъв татус би изглеждал добре на това място?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си