- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
На мен от доста време ми се върти идеята да се татуирам. Решила съм го, само трябва да събера смелост. Знам със сигурност, че искам да е на ръката, но ми казаха, че на китката не е много добре, защото бързо избелявала, вярно ли е? Също се притеснявам, че ако е на видимо място на мен самата много бързо ще ми омръзне. Може ли някакви съвети като за първи татус къде е най-добре да си го направя?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Някой може ли да ми прати снимки на цветя (черно-бели)? И ако може да не са рози. Благодаря!![]()
Ами, не ми се е налагало да ходя да освежавам който и да е било от татусите ми.
А на китката всъщност, боля най-малко.
Супер, благодаря. Аз за болката се подготвих вечеМисля за новата година да си подаря един татус.
![]()
аз имам на тазовата кост и не мога да кажа,че болеше кой знае колко много,по-точно ме бе гъдел![]()
![]()
Сега вече,мисля за следваща,искам да се отатуирам цялата
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
зависи от това колко надълбоко рисува
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
При дълбочината се вкарва повече мастило и става релеф. Това не означава, че няма да избледнее/посивее/посинее. Точно от марката боя си зависи, колко е качествена.
Тези дни обмислям да се татуирам и имам едно въпросче към вас
По принцип знам, че преди да се направи татуировката не трябва да има никаква следа от алкохол в организма, но как стоят нещата след самата направа? Мисля да се татуирам на 26-ти или 27-ми, но пък съм съпроводена от банкети вечерите... Примерно ако се татуирам на 26-ти, ще мога ли да употребявам алкохол на вечерта/ другата вечер?
Предполагам въпросът е (много) глупав, но не знам къде другаде да се обърна за адекватен отговор... Ще се радвам, ако някой помогне![]()
Ще можеш да пиеш, но е добра идея да не се потиш много и да поддържаш добра хигиена първите дни.
Също, с махмурлук не ходи, пияна не ходи, по време на ПМС не ходи.
С махмурлук и пмс съм ходила, и вих от болка, заради това не го препоръчвам.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
При ПМС боли даже да си скубеш веждите...
Да, това за хигиената ми е ясно и няма да имам проблем с нея. Притеснението ми беше основно за алкохола дали ще пречи след самото татуиране, няма да има много танцуване и прочее, ще си стоя мирничка.![]()
С махмурлук и пияна няма как да отида, а ПМС-то ще отмине до 26-ти и 27-ми, така че всичко е ток и жица и остава да изтрая само два дена и да се сдобия с дългоочакваната татуировка. ^^
Ии много ти благодаря за разяснението и препоръките.![]()
Бъързам да ви се похваля ^^
Дългоочакваният и исканият татус вече е на лице и съм адски щастлива. :3
Ето и обещаната снимка:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...c095da529eb16b
Като цяло имаше промени от първоначалната ми идея, дори мястото е променено, но не съжалявам. Татуировката мислех да я правя над лявата гърда, а птичките не мислех да са толкова големи, но в крайна сметка се получи супер ефектната и ми хареса още докато видях макета.
Всъщност, все още ми е малко странно и не мога да повярвам, че две години и половина чаках за татуса и че вече го имам и ме изпълва някаква вътрешна еуфория като си го видя
И между другото, не ме боля ^^ Смисъл да, имаше известна болка, но не беше голяма и/или нетърпима. Преминавала съм през къде, къде по-болезнени нещаПо едно време даже ми стана приятно и не усещах никакъв дискомфорт.
Ии дапСкоро може да ви бомбандирам с глуповати въпроси и се извинявам предварително за които..
![]()
Весело посрещане на Новата година от мен! ♥
Мажи се добре, не се чеши и хубаво, че е зима, та да не стоиш на слънце
Аз май приключих с татуировките за този си живот, ама ей това последно правих
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hpho...bc&oe=5535A11C
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
НомНомНом много си хубава
Иначе за птичките - честито! Да му се радваш дълги години ^^
Аз тази година съм си направила само един татус - пет реда песен. Не мога да повярвам. Всеки месец съм ходила при майка ми на гости и тя само ме пита нещо ново, нещо ново и си мисли, че я лъжа :д
NomNomNom, и татуса, и ти сте много красиви ^^ По принцип не си падам по по-масивните татуировки, но тази е изключително сладка и добре направена.
Ии благодаря тии, mimsssssssПокажи татуса на майка си и ще я убедиш в истинността на твърдението ти
А аз имам едно бързо въпросче... На кой ден татуировката трябва да започне да се бели или е индивидуално? На втория ден беше хванала коричка, а снощи докато се мазах видях, че има отломчици и искат да падат майПо принцип се притеснявам да не съм направила нещо грешно и ме е мъничко страх да не съм си прецакала татуировката някак.. Татуиста не ме светна особено откъм грижата и тези неща, а пък телефона му е изключен и не мога да му звънна да го питам :\ Предполагам е естествен процес, но пък ме човърка и ми е по-добре да попитам независимо колко глупав е въпроса, но да съм сигурна, че всичко е окей
![]()
Индивидувално е, поддържай мазничко и всичко ще е наред.
Хей!
Бих искала да попитам дали повечето хора,които се занимават с татуировки могат да правят татуси върху белези и операции и това опасно ли е?Питам,защото имам операция на шията и мисля да си направя татус там (белега е на около 9 години).Според вас какъв татус би изглеждал добре на това място?