- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
Богородице Дево, радвай се!
Благодатна Марийо, Господ е с Тебе!
Благословена си Ти между жените
и благословен е плодът на Твоята утроба,
защото си родила Спасителя на нашите души.
Свети ангеле Божий, пазителю мой, моли Бог за мен.
Господи Иисусе Христе, Боже мой, помилвай ме.
//тва са някакви молитви... особено тази за Богородица е песен
Последно редактирано от LadyDi : 02-07-2015 на 17:00
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ъпвам темата да се похваля, че имам записан час за сряда, най-накрая!! :д
пича, който ще ме прави има награди на тату феста миналата година и е гадже на една позната, така че надявам се всичко да мине супер :3
Последно редактирано от Dagichka : 02-13-2015 на 17:56
Хех, честито, ще чакаме снимки ^^
Аз пък имам една шарена идея и чакам заплата, че и аз да ходя да се риаувам![]()
влизам да се похваляя :3 2 часа и половина ми я прави, без почивка
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...8e2ef1722f74fd
влюбена съм в нея, въобще не болеше толкова, доволна съм и сега искам само да ми зарасне хубавичко за да съм спокойна :3
ahaha chak sled 2 min gledane osaznah che e na wu tang tva ;d evala mega qkata e da si q nosi6 s zdrave i btw tva na koq chast ot tqloto se namira
благодаря вии ^^ скейтчо, на бедрото отпред горе, така че да не се вижда дори като съм с къси гащи :дд
Е тва е всеки ден с различен татус:
https://www.facebook.com/video.php?v...type=3&theater
благодаря тии ^_^
имам въпросче - при вас след направа на татуировката колко време ви е боляло? аз по време на сесията си бях окей, нищо особено даже, но сега като я мия и мажа при лекия натиск си ме боли и като ходя, което е най-тъжното, защото ми се налага постоянно :д
Болката след това е най-близка до изгаряне от слънцето, според мен. Стои около седмица, дам.
С какво я мажеш, Вита мерфен ли?
дам и аз го чувствам като изгорено :д
с вита мерфен се мажа 4-5 пъти дневно, купих си и антибактериални кърпички, че на лекции няма как да го мия с вода и сапун и такам; не мога да спра да го гледам хаха и вече знам каква искам да е следващата :д
Глезите се нещо, най-доброто е чистия вазелин, мажеш възможно най-тънко и стреляш.
Последно редактирано от VinDiesel : 02-19-2015 на 15:59
не съм си мила татуировките със сапун пък изобщо, за антибактериални кърпички да не говорим
първата я мазах с витамерфен, другите с вазелин...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^и аз последната я мазах само с вазелин, но е черно-бяла и не мога да преценя разликата с Вита мерфена, най-нормално си зарастна ;д Чувала съм обаче, че цветните не запазват наситеността си толкова, ако се мажат с вазелин, ставали по-бледи. От личен опит не мога да кажа.
Дъгичке, без една може, обаче само с една-не, нали знаеш ;д
хмм, ами моят татуист ми каза да я мия два пъти на ден със сапуна и после да я мажа плюс още 2-3 пъти през деня просто да я мажа, но тъй като съм с дънки все, а е още прясна и пуска куп мастило я бърша и с кърпичка :д
оо да, определено с една не може хаха
На дясното рамо имам 10 годишен татус, мазан само с вазелин в началото. Някъде след 4-5 години, червения цвят избледня, все пак той най-лесно се отмива, където и да има приложение. Другите цветове си седят що-годе, но основния туш зеленее вече, ще трябва да има cover up....
Носи някакви по-широки панталони първите дни, ако имаш. Имам татус почти на същото място и докато зарастваше, на две-три места ми се беше изтъркал точно от тесни дънки и станаха като малки, незапълнени точици. :/
Иначе и аз ги мия по няколко пъти на ден с бебешки/антибактериален сапун, подсушавам с кухненска хартия (не хавлии, че оставят власинки) и чак тогава мажа. Това в идеалния случай де, реално често забравям ;д
за жалост нямам :с смисъл те дънките ми не са баш скини, но не са и размъкнати :д
утре ще пробвам да ходя с клин, четох, че поне като материя било по-добре, пък уикенда ще съм си в нас с огромната пижама, така че дано не се прецака нищо :д
Много ли е лоша идеята за татус през лятото? Под лято имам предвид края на май-началото на юни. :д И мъничък, на китката.
Чак много лоша-не, но ако имаш възможност да го направиш по-пролетно/есенно, преди да са дошли жегите, ще е по-добре.