.
Отговор в тема
Страница 6 от 72 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 1800
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    poisoningg

“Почитай баща си и майка си!” – това е петата Божия заповед и тя е поставена веднага след задълженията ни към Сътворението. Родителите – това са Божиите заместници на Земята за своите деца. Те са сътворили техния живот. Родителите са продължителите на живота. Те опазват и препредават Божественото творение, наречено “Живот”.

Може дори 10-те божи заповеди или 7 добродетели/7 гряха... използвай латински и така... не знам, лично аз ако си правя татус стоя ден и нощ докато не го измисля... не черпя идеи от други

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    А,как не съм я мернал темата

аз бях направил тема за татуировките ама нещо не беше много вървежна

Ще следя тази тема,ако някой от Варна се интересува мога да препоръчам страхотен татуировчик.

Аз лично се интересувам доста от татуировки,имам само една на ръката (като тази от подписа ми) , но скоро ще си правя на крака,а след година 2,татуса на ръката трябва да стане ръкав,комбинация от няколко татуировки и символи.

poisoningg защо не направиш нещо като 2 звезди,като в едната да е първата буква от името на майка ти,а в другата на баща ти?
    >>DjBelev<<

благодаря на всички за идеите,но вече си я измислих и не мисля да я променям !

Привет на всички! Не успях да разгледам цялата тема,но от това което видях никъде не прочетох това което ме интересува Имам план да си направя татуировка, но ме интересува колко време не трябва да се излага на слънце,за да преценя кога ще ми е удобно да я направя? Благодаря много!

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Честито и на мен, моята вече е на 1 месец и 3 дни, радвам й се и животът ни е хубав заедно

До горния пост: В моя лист със съвети пише, че няколко месеца не трябва да се излага на пряка слънчева светлина. То зависи и от мястото, на което ще я правиш. Най-подходящото време за татуировки е сега: есенно-зимният сезон
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Здравейте Аз също имам татус (на гръбнака). Изчетох всички въпроси и отговори,но не можах да разбера следното: значи татуировката ми е от 4-5 дена някъде,и от време на време ме сърби (или по-точно гъделичка) та исках да попитам нормално ли е това? И все още не ми се е обелила,а в студиото ми казаха,че до 3-4 дена ще започне да се бели. Има ли поводи да притеснения или много се филмирам

Цитирай Първоначално написано от mucinkataaa
    Здравейте Аз също имам татус (на гръбнака). Изчетох всички въпроси и отговори,но не можах да разбера следното: значи татуировката ми е от 4-5 дена някъде,и от време на време ме сърби (или по-точно гъделичка) та исках да попитам нормално ли е това? И все още не ми се е обелила,а в студиото ми казаха,че до 3-4 дена ще започне да се бели. Има ли поводи да притеснения или много се филмирам

До края на първата седмица трябва да е започнала, имай напредвид, че люспичките са много мънички (поне моите бяха), погледни я по-добре, може да забележиш нещо
    Пръч.

bloodyF

Здравейте,някой би ли ми казал на какви цени вървят татосите "звезда"
    тези на лактите ?

Цитирай Първоначално написано от abvgde93
    Здравейте,някой би ли ми казал на какви цени вървят татосите "звезда"
    тези на лактите ?

Зависи от татуиста и от кой град си. Примерно в моя град първоначалната цена тръгва от 25-30лв. Предполагам няма да ти вземат повече от 25-30лв, а защо не и по-евтино, провери насам-натам
    Пръч.

bloodyF

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    късно е и не ми се чете,
    кажете ми прилично студио в София. Не ми трябва кой знае какъв художник, но ще се радвам, ако е с усет към миниатюрата и детайла. Мерси!)
    Зависи какво точно търсиш. Сашо - лошата ябълка, си я направи тук:
    http://www.artcoretattoo.com/
    Бях с него и гледах как правят и на други, големи сладура са, зависи вече какво искаш.

http://www.facebook.com/media/set/?s...7383185&type=3

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Някой от София, навитак да ходим заедно да ни татуират?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Жозефин, и аз си търся някого, ама от Благоевград и условието е да ходим при Иво Цветков, при АУБГ му е студиото ако има желаещи да пишат
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Жозефин, и аз си търся някого, ама от Благоевград и условието е да ходим при Иво Цветков, при АУБГ му е студиото ако има желаещи да пишат
    Ти птичка ли щеше да си правиш? Ми айде изчакай ме за февруари ще си идвам... а и имам рожден ден

Град
    Гората на Сенките
    Имам два татуса за момента - съвсем скоро ще си направя третия
    И двата са ми правени при различни татуисти, третия ще бъде при трети.
    Та, моля препоръчайте ми някой в София , който да работи с наистина качествени материали - тази татуировка ще е цветна горе-долу и ми е необходимо високо качетсво! Няма да е голяма като размер, така че и скъпо да е - не ми е проблем.
    Мислех си за София Тату Инк - Емил мисля се казваше човека - някой с впечатления от там има ли?
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Олееее тази тема как не съм я видяла до сега....
    Иначе все още нямам никакви татуировки,но наистина искам и може би януари или февруари да си направя,но не знам какво искам-то толкова идеи са ми идвали...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    късно е и не ми се чете,
    кажете ми прилично студио в София. Не ми трябва кой знае какъв художник, но ще се радвам, ако е с усет към миниатюрата и детайла. Мерси!)
    Зависи какво точно търсиш. Сашо - лошата ябълка, си я направи тук:
    http://www.artcoretattoo.com/
    Бях с него и гледах как правят и на други, големи сладура са, зависи вече какво искаш.

http://www.facebook.com/media/set/?s...7383185&type=3
    Петя е страхотна! При нея си правих татуировката и е наистина голям професионалист! Няма да сгрешиш, ако отидеш при нея. Тя прави само цветни неща.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    у нас...
    Връщам темата на предните страници, тъй като сега е подходящо време за татуси и вярвам, че доста хора си правят.

А и имам въпрос, някой да си е правил татус с бяла боя и може ли снимка?

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Татуса на устната се прави с упойка нали? След като мине действието на упойката боли ли много?Каква е цената г/д? И ако може да ми кажете студио в Пловдив,в което да правят татуси на под 18.

Град
    у нас...
    Не мисля че за татус някой слага упойка по простата причина, че не боли чак толкова.
    За цената според студиото, но към 50лв... все пак питаш за Пловдив.
    А никой татуист не би направил на непълнолетно лице, защото после родители могат да го съдят.

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    тази тема ще я следя с интерес

четох в началото,че беше написано да не се ползва сапун,но не е така след като си направих татуировката миналата пролет татуиста ме посъветва да я измия след 3-4 часа със САПУН (антибактериален или бебешки),защото хигиената е най-важна.Мазах я с Пантогел,който не е мазен и зараства бързо с него след няколко дни започва да сърби адски много и тогава в никакъв случай НЕ трябва да се чеше,защото ще се получи разраняване и татуировката може да се загрози.Първите седмици не е препоръчително да се ходи на басейн,море и т.н. ,защото има риск от възпаление ... след около 2 -3 седмици татуировката е заздравяла

ето това е моята :
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3475475_n.jpg и в момента обмислям нова

Град
    Пловдив
    Супер тема . И аз съм почитателка на татуировките. За сега имам само една на гръбнака , която скоро става на 1 година ) иии замислям втора, до края на април смятам да съм я направила.
    "Не знам кой е измислил високите токчета, но всички жени му дължим много"
    - Мерилин Монрo

Някой може ли да ми каже какво означава, когато човек си татуира клоун?

Град
    у нас...
    Ами може да се свърже с мега много неща, зависи самият човек как си я е интерпретирал - дали е купонджия, или шегаджия, може да си пада по хумора или е весел и цветен различно, попитай го...

Иначе за миенето със сапун всеки сам си решава... аз си ги миех с интимен гел :d

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Моят татуист ми беше казал да се мия с твърд сапун като разпеня първо в ръцете. Аз моите ги мазах с Гентамицин маз (има го и като крем, но трябва да е мазничко)
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    у нас...
    Гентамицина не е за цветни татуси определено, защото си е лекарствено средство. Или с вазелин или с кремче за татуси, има най-различни.
    Аз с гентамицин си мажех пиърсингите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си