- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
ами не знам твоя колко ти е дал,но попринцип татуистите дават точно толкова колкото ти трябва и като го изхабиш спираш...
иначе около 1-2 седмици се маже,зависи от татоса и мястото
моята е 15х10см някъде и я мазах докато ми свърши тубичката с витамерфена, твоята е по-мъничка, така че може и по-малко да я мажеш, особено щом вече се е пообелила. на мен татуиста ми каза, че по принцип може и само 2-3 дни да се маже, но не е препоръчително все пак, рана си е :д просто я пази от слънце, мисля, че това е най-вредното в момента
ясно,благодаря
Благодаря![]()
Здрасти,смятам да си татуирам нещо на китката,но се чудя дали мястото е подходящо-какви са плюсовете и минусите
това,че се трие не ми хареса. Знам,че избледняват,но на китката по-бързо ли? и деформира ли се
как ще се деформират бе, китката не се променя с времето, освен ако не надебелееш с 100+ килограма :д
винаги ми е било смешно като казват, че там се криело най-лесно.. забелязвала съм куп татуировки на китката, дори да има гривна/часовник отгоре им, докато на бедрото горе примерно кой ще разбере, че имаш, освен ако не тръгнеш по гащи нанякъде? :д и все пак щом искаш татуировка на китката - направи си, това е твоето тяло и твоят избор.
значи там няма опасност да се размие/размаже боята :д a също ми казаха че вече след като зарастне мога да я мажа с бадемово масло за да се запази цвета.вярно ли е това
Последно редактирано от izito : 06-02-2015 на 10:06
просто първата седмица-две трябва да я пазиш доста и да я мажеш както ти е казано и всичко ще е наред, ако татуистът е читав де :д маже се с витамерфен/тамнякво кремче/вазелин докато се обели и готово, ако боята е читава не би трябвало да се промени/падне цвета
а за колко време г/д избледнява? замислям се над нещо малко над медиум размер, обаче видях наскоро една женица дето на мойте години си направила един татус и в момента е като петно
имам един малък, още не е мръднал за година и малко от горе, но тва е малко време, говоря за, да речем 5-6год. и на горе?
той да ги пита не знам дали има смисъл...не съм сиг дали боята сега е същата с боята от преди 20-30 год.
мисля,че сегашната боя са я направили така,че да издържа малко повече време
иначе това колко издържа зависи от много неща: самата изработка,качеството на боята,уменията на артиста,типът кожа, също с какво се занимаваш(дали си в офис по цял ден или си на вънка под слънцето) и др работи
както кожата старее и се променя, така правят и татуировките, приемете го ^^ затова си има освежаване и тн. опции, да стигнем дотам тогава ще му мислим :д
Планирам да си татуирам "My dad, my hero" скоро време, но не мога да измисля място, където ще пасне татуса... Имате ли някакви предложения? И друг въпрос... Знам, че по принцип лятото не е много хубаво да се татуира, но ще бъде ли наистина толкова фатално при правилната грижа? Или по-добре да изчакам до септември/октомври въпреки че не ми се чака?![]()
мхм, много яка идея ...... и примерно като общувате еротично с някое здраво момче, ще му е кофти, 'щото ще вижда надписа и ще има чувството, че правите тройка с баща ти и когато звукоотделяш от удоволствие, ще му се причува: 'охх, татенце, не спирай.. накажи лошаюта си дъщеря ... оох .. моят герой', но ако си падаш по болни, няма проблем... та дам, помисли, дали това те устройва... ;////
Това няма как да се случи, не бой се.
Това кой каква асоциация ще си прави относно татуса не е мой проблем. Не съм аз виновна, че има ограничени мозъци, които биха си помислили нещо подобно![]()
Помолих за малко помощ, но явно е било грешка, ахахКакто и да е, благодаря за мненията все пак.