.
Отговор в тема
Страница 67 от 72 ПървиПърви ... 1757636465666768697071 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 1800
    Супер фен Аватара на skate
    ами не знам твоя колко ти е дал,но попринцип татуистите дават точно толкова колкото ти трябва и като го изхабиш спираш...
    иначе около 1-2 седмици се маже,зависи от татоса и мястото

Мега фен Аватара на Dagichka
    моята е 15х10см някъде и я мазах докато ми свърши тубичката с витамерфена, твоята е по-мъничка, така че може и по-малко да я мажеш, особено щом вече се е пообелила. на мен татуиста ми каза, че по принцип може и само 2-3 дни да се маже, но не е препоръчително все пак, рана си е :д просто я пази от слънце, мисля, че това е най-вредното в момента

ясно,благодаря

няма проблем и успех с птичката

Благодаря

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ....
    благодаря ти

Здрасти,смятам да си татуирам нещо на китката,но се чудя дали мястото е подходящо-какви са плюсовете и минусите

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    - Боли доста там
    - трие се по-лесно със времето
    + крие се лесно с часовник,гривна...

това,че се трие не ми хареса. Знам,че избледняват,но на китката по-бързо ли? и деформира ли се

как ще се деформират бе, китката не се променя с времето, освен ако не надебелееш с 100+ килограма :д
    винаги ми е било смешно като казват, че там се криело най-лесно.. забелязвала съм куп татуировки на китката, дори да има гривна/часовник отгоре им, докато на бедрото горе примерно кой ще разбере, че имаш, освен ако не тръгнеш по гащи нанякъде? :д и все пак щом искаш татуировка на китката - направи си, това е твоето тяло и твоят избор.

значи там няма опасност да се размие/размаже боята :д a също ми казаха че вече след като зарастне мога да я мажа с бадемово масло за да се запази цвета.вярно ли е това
    Последно редактирано от izito : 06-02-2015 на 10:06

просто първата седмица-две трябва да я пазиш доста и да я мажеш както ти е казано и всичко ще е наред, ако татуистът е читав де :д маже се с витамерфен/тамнякво кремче/вазелин докато се обели и готово, ако боята е читава не би трябвало да се промени/падне цвета

а за колко време г/д избледнява? замислям се над нещо малко над медиум размер, обаче видях наскоро една женица дето на мойте години си направила един татус и в момента е като петно

имам един малък, още не е мръднал за година и малко от горе, но тва е малко време, говоря за, да речем 5-6год. и на горе?

Град
    ilivewheretheskyends
    За нагоре вече +20, +30 питай някой възрастен .
    (тати,чичо етц...)

той да ги пита не знам дали има смисъл...не съм сиг дали боята сега е същата с боята от преди 20-30 год.
    мисля,че сегашната боя са я направили така,че да издържа малко повече време
    иначе това колко издържа зависи от много неща: самата изработка,качеството на боята,уменията на артиста,типът кожа, също с какво се занимаваш(дали си в офис по цял ден или си на вънка под слънцето) и др работи

както кожата старее и се променя, така правят и татуировките, приемете го ^^ затова си има освежаване и тн. опции, да стигнем дотам тогава ще му мислим :д

Град
    ilivewheretheskyends

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    защото куха или проста п.. е нецензурно и няма да я вземат на работа

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Планирам да си татуирам "My dad, my hero" скоро време, но не мога да измисля място, където ще пасне татуса... Имате ли някакви предложения? И друг въпрос... Знам, че по принцип лятото не е много хубаво да се татуира, но ще бъде ли наистина толкова фатално при правилната грижа? Или по-добре да изчакам до септември/октомври въпреки че не ми се чака?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от RosaCalvaria Виж мнението
    Планирам да си татуирам "My dad, my hero" скоро време, но не мога да измисля място, където ще пасне татуса.
    Ако решиш да е на котето и объркат надписа с 'My dad was here' ще имаш сериозен проблем

Мега фен Аватара на galaxy29
    мхм, много яка идея ...... и примерно като общувате еротично с някое здраво момче, ще му е кофти, 'щото ще вижда надписа и ще има чувството, че правите тройка с баща ти и когато звукоотделяш от удоволствие, ще му се причува: 'охх, татенце, не спирай.. накажи лошаюта си дъщеря ... оох .. моят герой', но ако си падаш по болни, няма проблем... та дам, помисли, дали това те устройва... ;////

Мега фен Аватара на LoadRunner
    странни мнения върлуват в тази тема

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ако решиш да е на котето и объркат надписа с 'My dad was here' ще имаш сериозен проблем
    Това няма как да се случи, не бой се.

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    мхм, много яка идея ...... и примерно като общувате еротично с някое здраво момче, ще му е кофти, 'щото ще вижда надписа и ще има чувството, че правите тройка с баща ти и когато звукоотделяш от удоволствие, ще му се причува: 'охх, татенце, не спирай.. накажи лошаюта си дъщеря ... оох .. моят герой', но ако си падаш по болни, няма проблем... та дам, помисли, дали това те устройва... ;////
    Това кой каква асоциация ще си прави относно татуса не е мой проблем. Не съм аз виновна, че има ограничени мозъци, които биха си помислили нещо подобно
    Помолих за малко помощ, но явно е било грешка, ахах Както и да е, благодаря за мненията все пак.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от RosaCalvaria Виж мнението
    Това кой каква асоциация ще си прави относно татуса не е мой проблем. Не съм аз виновна, че има ограничени мозъци, които биха си помислили нещо подобно
    Ти си татуирай пишка на бузата пък след това обяснявай как другите били тъпи, защото не разбирали смисъла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си