Не е вярно това с избледняването за всички. На мен два татуса са ми повтаряни. Единият, защото постоянно ми падаше червеното и накрая не остана червено хаха. Докато заздравее се наложи пак да се минава. Вторият път обаче си хвана и е ок. А другото ми повтаряне исках малко сенки на една и я минаха ей така и отгоре лекичко.
Иначе никоя не е избледняла, може би след още 5 години ще кажа.
Иначе моя приятел мисля че три пъти си прави гърба. Просто цветовете хич не му се задържат на кожата и като зараства направо на парцали пада. Черните татуси обаче при него имаше два варианта, не знам колко сте запознати ще обясня колкото мога. При едните мастилото му го вкарваха по навътре, което е и по-болезнено. Получава се т.н. релефен татус. Самото мастило е в по голямо количество и кожата набъбва. Като се прокара с ръка си усеща доста добре. Не знам дали в България на това казват 3д татус. Та този не са му го повтаряли. Ама останалите черни, които са по обикновената процедура ги повтаряха веднъж.

Та общо взето зависи от кожата. Моя татуист ми каза че червено, оранжево и жълто няма да задържа. Иначе отдавна да си бях направила дракона и феникса. Просто ще ми трябват три пъти повече пари, защото ще трябва да се повтарят определено.

В крайна сметка като минат 2 седмици може да си повторите татуса/поправите. Но не е задължително, това е просто ако има нужда.