Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Не си лесен ли... Едно по-хубаво момиче да ти обърне внимание и да не се поддаде на тъпите ти опити да я накараш да се чувства неудобно, ще й лазиш в краката и ще й пишеш смс-и в три през нощта. Знаем ги такива като теб.

И не ми обяснявай за бургаските девойки, щото такива филмарки аз не съм виждала никъде другаде... ама то с момчета като бургазлии какви други да са.

Гледам, че много нареждаш, което грам не ме вълнува, разбира се, ама от чисто любопитство да питам - защо изобщо искаш да се виждаш с мен? Продължаваш да тънеш в заблудата, че като те видя и ще съм смаяна от разликата с персоната, за която се представяш тук и ще съм изумена от невероятните ти... ъъъ, знам ли какво.
еми разобличи ме , потъвам доста , много съм грижовен и даже сега съм семеен

един интересен факт за мен , опитват се да ме опитомят и задомят ама не успяват , мноо съм неопитомяващ между другото тва ся става като чалиндж , като кажа на някоя че съм див и почват да опитват да се наместят в уютния ми дом ма аз не обичам да губя

кой ти каза че искам да се виждам с теб , ти го предложи тва , плюс тва няма да стане за твое нещастие понеже ми се отменя пътуването , както и да е когато имаш път насам винаги ще те приема гостоприемно на моя територия , само звънни ще ти осигуря подслон тъй като нямаш , няма да те оставя навън понеже ще те помислят за клош не съм чак такъв гадняр баси

ще бъдеш смаяна от това как ще гледаш като плъх хванат в клетка удрящ се в решетката затова не лъжа заклевам се хората около мен млъкват и после шушнат , тва е тъпо да се плашат от мен понеже съм много добричък та почти съм сигурен че и ти ще разтрепериш , затва исках да разбера , да не си някакво изключение да се държиш нормално около мен трябва да си много RARE