- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем !!!
Почти 90% съм сигурна ,че едно момче ме харесва , но аз самата знам ,че не мога да предрасположа човек да ми признае чувствата си . Кажете как да се държа , какво да говоря ... Момчето е на 16 и знам че в тази възраст са малко срамежливи някой момчета .
Ми не прави нищо. Няма смисъл да го пришпорваш. Дръж се нормално, иначе той ще разбере, че нещо не е наред и най-вероятно ще се отдръпне още повече. Бъди себе си, както досега, за това те е харесал. Не се опитвай да му въртиш номерца като например да го караш да ревнува, просто защото е подло. Всичко ще се нареди с времето. Когато се чувства готов, ще ти признае но това зависи само от него. Ако ти се опиташ да го мотивираш може би само ще влошиш нещата. Може само да му направиш знак, че и ти изпитваш същото, но бъди много ама МНОГО деликатна. Успех!![]()
![]()
мерси много
Покани го на разходка и му показвай, че го харесваш. Примерно може да се буташ в него, или да го щипеш за гъза - стандартните работи, които правят малките деца, когато харесват някой![]()
Първоначално написано от Grommash
![]()
![]()
Иначе съм съгласна с Grommash ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
така де.Първоначално написано от Grommash
Заговаряй го на различни теми![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
+1Първоначално написано от badsector
![]()
А ти на колко си? Излизайте на разходки на по усамотени местаАко той не действа пръв започни ти като го гушнеш например...след това направо го целуни и така... и после кажи какво е станало
![]()