Чистене на мазнини и качване на мускулна маса едновременно!
Тоерията на DownloadVirus: Как да чистим мазнини и качваме мускулна маса едновременно-НАТУРАЛНО
Първа фаза:
Разпределяне на протеини/въглехидрати/мазнини
Всеизвестно е,че протеинът,който не се усвоява от организма се изхвърля от него,това означава,че е доста трудно да натрупате мазнини от протеинът,винаги го вкарваме в нормално количество.
Идеята е следната:
Всеизвестно е и за мускулната тъкън и каква роля играе протеинът.
Протеин: Взема се 10 пъти на ден по около 30 грама през около 1 час - 1 час и половина , след тренировка се вземат 50 грама протеин
Примерно ако имаме 350 грама протеин това са около 350x4= 1400 калории от протеин
Въглехидрат: Също играе много важно роля тук,в началната фаза се намалява малко,примерно 1/2 от това,които си приемал когато си бил на ВВД.
Да предположим,че е приемано 400 грама въглехидрат при ВВД,сега ще се приемат по 200 грама въглехидрат
Така: 200x4=800
Мазнини: Ключов фактор също са и те.Добрите мазнини ще помогнат за свалянето на подкожните мазнини.
Мазнините могат да бъдат около 100.Тоест:
100x9=900
Както се вижда общите дневни калории са:
1400+800+900=3100 калории
Цялата идея е да сме НАД ОКБ-ТО СИ в началото и да вземаме главно ПРОТЕИНЪТ,който е много важен и за това е в подобев грамаж
След като загубим малко вода,първите 2 месеца и качим известна мускулна маса,изчисленията ми поне сочат това (УВЕЛИЧЕН ПРОТЕИН/СРЕДНО НИВО НА ВЪГЛЕХИДРАТ И ДОБРЕ МАЗНИНИ=МУСКУЛНА МАСА И ЧИСТЕНЕ НА ПОДКОЖНИ МАЗНИНИ). След като престанем да чистим/качване миниваме на втора фаза!
Втора фаза:
Почваме всяка седмица да падаме под калориите които приемахме в първата фаза!Идеята тук е да е постепенно и бавно,за това казвам ВСЯКА СЕДМИЦА,НЕ ВСЕКИ ДЕН!
Тук работата също е проста,както и цялата схема.Въглехидратите биват понижавани всяка седмица с 20 грама,като на мястото им влизат протеини и мазнини,докато не паднем на 100 грама въглехидрат(400 калории)
Означава +50 грама протеин и + 20 грама мазнини.
Тук вече се изчислява,че трябва да са минали около 4-5 месеца и вече спираме да качваме маса (макар във втора фаза да е вероятно по-малко от първата) Следва трета фаза:
Трета фаза:
Тук просто падаме под ОКБ-то си , като така продължаваме да чистим и спираме да качваме.Тази фаза може да трае около 6 седмици като въглехидратите паднат на 40-50 грама/ден,а пък протеин/мазнини останат същите.Може да продължите докато не стигнете до желаният резултат,БЕЗ ЗАРЕЖДАЩИ ДНИ!
ПП: Тренировките Ви трябва да са доста добри и да имате голям енергоразход!
Надявам се някой да го прочете и да каже какво мисли по въпроса,работите съм ги мислил сам от към месец насам и накрая реших да постна,да видим дали съм извадил правилни изводи въпреки,че не съм видял или чул човек да ми казва,че мога да чистя мазнини и покачвам мускулна маса едновременно и то натурално