Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
Зависи от него. Има хора които дори са женени, а отначало са били просто приятели с привилегии. Ние не можем да ти дадем отговор. Всичко зависи от теб. Говори с него. Питай го изпитва ли и той нещо към теб или не. Ти каза, че той е на 24. Доста по-голям е от теб. Той гледа по друг начин на нещата от теб, но това не значи, че не може да се получи. Все пак ако ти каже, че не иска нищо по-сериозно се откажи. Може и да не си единствената от която иска само секс. Може да продължите така и да се надяваш на нещо повече, но не ми се струва добра идея. Щом хлътваш толкова лесно обаче, първо се замисли наистина ли се влюбваш в него, или това са просто хормони. Отговори си първо на този въпрос, преди да предприемаш каквото и да било. Надявам се да съм ти помогнала и късмет!
Благодаря много за отговора
Честно казано , говорили сме няколко пъти и то все аз съм повдигала темата за чуствата но той.. на няколко пъти ми казва че не може да се влюби ,защото бил влюбен в себе си ...
Объркана съм много , умът ми казва да го зарежа, защото не е правилно и ще е по-добре без него , но сърцето иска само него и никой друг