.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Косми по краката

Имам косми по краката на 15 съм момче :Д Да ги бръсна ли ?

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    НЕДЕЙ !!!! Ще те помислят за гей всяко момче има косми по краката, но на никого не му пука нали си момче!

Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    НЕДЕЙ !!!! Ще те помислят за гей всяко момче има косми по краката, но на никого не му пука нали си момче!
    Проблема е че като гледам повечето момчета си бръснат краката в днешно време Но и за това бях помислил че ще ме помислят за гей :Д и не знам :P

В никакъв случай! Ти си момче ffs! Бръснеш само мустаци, полянката с дървото и мишници, а в бъдещето гърди и гръб, но крака и ръце в никакъв случай!

Мерси за бързия отговор Вече сам спокоен

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Въпрос на личен избор.Моето мнение е да не се обезкосмяваш на ръцете и краката.

BTW: Объркал си раздела.Темата е по-скоро за
    ''Козметика и диети''

Мега фен Аватара на gummybear
    Зависи.Някой момичета харесват обръснати ,а други космати Но да те помислят за гей .. не мисля

theo <333

Ако ти е по-удобно ги обръсни. Аз лично смятам, че едно момче изглежда много по-добре с обръснати крака.. И какви са тея работи "Ще приличаш на гей" .. Яя по-спокойно.. не живеем в 30-те
    Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..

Супер фен Аватара на badsector
    То верно унисекс модата отмина и дори гейовете вече не се бръснат.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Решението си е твое, ако ще се чувстваш по-комфортно без косми ги махни.. Но аз пък виждам често момчета, които не си ги махат.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Прави като мен - нито с косми нито без косми Оставяй ги малки така поне си личи че си мъж.. Никой не обича обръснатите педали но и в същото време момчетата дет са горили(буквално) в краката.. Просто с машинка за подстригване си ги намаляй (оставяй ги малки около 1 см) или ако нямаш машинка с някаква ножица..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си