- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Косми по краката
Имам косми по кракатана 15 съм момче :Д Да ги бръсна ли ?
![]()
НЕДЕЙ !!!! Ще те помислят за гей всяко момче има косми по краката, но на никого не му пука нали си момче!
Проблема е че като гледам повечето момчета си бръснат краката в днешно времеПървоначално написано от CherryBell13
Но и за това бях помислил че ще ме помислят за гей :Д и не знам :P
В никакъв случай! Ти си момче ffs! Бръснеш само мустаци, полянката с дървото и мишници, а в бъдещето гърди и гръб, но крака и ръце в никакъв случай!![]()
Мерси за бързия отговорВече сам спокоен
![]()
![]()
Зависи.Някой момичета харесват обръснати ,а други косматиНо да те помислят за гей .. не мисля
![]()
theo <333
Ако ти е по-удобно ги обръсни. Аз лично смятам, че едно момче изглежда много по-добре с обръснати крака.. И какви са тея работи "Ще приличаш на гей" .. Яя по-спокойно.. не живеем в 30-те![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
То верно унисекс модата отмина и дори гейовете вече не се бръснат.
Решението си е твое, ако ще се чувстваш по-комфортно без косми ги махни.. Но аз пък виждам често момчета, които не си ги махат.![]()
Прави като мен - нито с косми нито без космиОставяй ги малки така поне си личи че си мъж.. Никой не обича обръснатите педали но и в същото време момчетата дет са горили(буквално) в краката.. Просто с машинка за подстригване си ги намаляй (оставяй ги малки около 1 см) или ако нямаш машинка с някаква ножица..
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...