- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем !Незнам как да се целувам :(
Извинявам се ако вече има такава тема,но искам да Ви помоля за помощ!Аз съм момиче на 12 и незнам как да се целувамИзчела съм милиони форуми,списания,книги за това,но незнам как става
А и може би още не съм намерила правилния човек,но моля Ви помогнете ми,дайте ми някакви съвети
Благодаря предварително![]()
Книги как да се целуваш![]()
![]()
![]()
![]()
Абе отивай да учиш, някои хора се целуват за пръв път на 14-15, тя на 12 вече се притеснява
![]()
..practice makes perfect.. Отиваш при момчето (гаджето ти) и го целуваш. Какво толкова? Ако искаш с език, просто си вкарваш езика в устата му и започваш да го въртиш нежно около неговия. Но според мен е най-добре да изчакаш той да направи първата крачка, а ти просто да го следваш..А ако нямаш гадже, за какво ти е да се целуваш?
Аз след 4-5 месеца правя 16 и още не съм ти на 12 за к'во мислиш...
Ами то ти идва отврътре.Не се притеснявай,кажи си АЗ МОГА и действай!Изобщо не се притеснявай
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абее как може на 12 години да мислиш за тва.. мн е рано.. Сега вземи да учиш пък то ще си дойде времето когато най-малко очакваш
П.П От книга едва ли ще се научиш![]()
![]()
GreenDay
Моята първа целувка (и то без език) беше,когато бях на 17...Смятайййй![]()
![]()
Колкото и клиширано да ти звучи, когато дойде момента ще си наясно какво да направиш. Няма какво толкова да четеш и гледаш, просто си идва отвътре. Като намериш подходящия човек, всичко ще е наред. Не се коси от сега...
Още ти е доста рано, че да затормозяваш мозъчето си с такива неща ..
+ това не е нужно да изчиташ всякакви простотии - всичк ое практика!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
оо . колко сте жалки няма ли да спрете с вашето " ходи да учиш не да ми мислиш за целувки и т.н . " .. каквото си иска ще прави . Мислите ли , че я вълнува кога ви е била първата целувка ! ...
А по темата : Няма смисъл от книги форумии и така нататък . идва си от вътре![]()
Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .
Първоначално написано от Nansu
![]()
![]()
![]()
вярваш ли си??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хората от както свят съществува се целуват , ти ли няма да можеш?
При положение , че тогава е нямало ни книги , ни интернет![]()
Първоначално написано от Nansu
Нека си прави каквото иска...За това ще правят секс на по 12-13 и деца ще раждат деца! Жалка история!Иначе миличка прави си каквото искаш и бъди сигурна,че няма да стигнеш по-далеч от магистралата![]()
според мен я притеснява, че ще го олигавиама не знам какво да ти кажа, че да го предотвратиш
![]()
Не мога да не отбележа, че и някой друг в този форум мисли трезвоПървоначално написано от elizabethg
И все пак по темата, ето наръчник по целуване -
http://www.youtube.com/watch?v=AWoQi4dkoSY
наистина се жалки с това "учи си уроците" !
+Под " прави каквото искаш" хората нямаха предвид отиди да се друсаш с някой на магистралата, а имаха предвид- да излиза да си живее живота !
+ аз съм на 14 и сега свършвам 7 клас ... да кажа на авторката само тогава ще трябва да учиш здраво, но на мен от учене вече не ми се живее ...
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
[quote="elizabethg"]Добре,как една целувка я праща към магистралата?!Първоначално написано от Nansu
Нормално е да си мисли за такива работи,почват влеченията,първите гаджета,притеснява се.
Авторке,то просто си идва отвътре ,импровизираш..
А вие кво само викате да си учи и такива подобни,все 1 вие (повечето) на 12 не сте си мислели за гаджета и сте се впрягали ужасно в училището..
Фащаш някоя и почвашДруг начин за научаване, НЕМА !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Мерсии на всичкиСега осъзнавам,че това с книгите звучи доста откачено
![]()
![]()
![]()
Просто - започваш да се целуваш в един хубав и за предпочитане слънчев ден и ще ти стане ясно как ставаНяма нищо страшно, нито пък неловко.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първо се научи как се пише " не знам" и после как се целува.![]()
Брях,брях
Какво ви става брее.......аз съм на 16 и още несъм,вие на 12 вече се притеснявате !!! :X
Rock n Roll!!!!!!!!!
Да съм ти опитното зайче ?Има време за всичко не бързай.
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Смятай какви проблеми Ви тревожат ,, все пак като съвет - не пробвай с първия срещнат![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Какво интересува тези, които не знаят как се целува на колко години сте и на колко ви е била първата целувка? Възмутен съм направо. От 1 целувка я пратихте на магистралата.... Нормално е да мисли за подобни неща на тази възраст. Иначе не мога да изкажа мнение, защото и аз още не съм се целувал, но според мен ще дойде от вътре![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."