- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само приятели слет 4 месеца
4 месеца ходя с едно момиче,слет последния скандал между нас - тя ми каза че е уморена от недоверието ми... каза да я оставя за малко но можем да бъдем само приятели.Също така ми каза че има чуства към мен... И сега се чудя кво да правя... Мисля да действам вие как мислите?Пропуснах да кажа най-важната подробност - обичам я...
Пише се слеД. Иначе потърпи малко щом момичето желае почивка.Щом ти е казала,че има чуства значи не се притеснявай дай й време.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
А в какво се изразява твоето недоверие?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Почти всичко,не знам защо .... не мога да си обесня... ако ми даде шанс мисля да се променя макар че не става изведнъжПървоначално написано от marin4itu
Момичетата страшно си падат по грамотни момчета. Бързо, вземай един правописен речник и след 2 месеца я помоли да направите една диктовка. Ако се справиш, със сигурност няма да иска да сте само приятели. Успех!![]()
Ако й се сърдиш като излиза с приятели, ако имаш една постоянна параноя, че прави нещо зад гърба ти, нормално е да й е писнало. Не може в една връзка ти да нямаш никакво доверие в партньора си.Първоначално написано от invictusss
Сега друг е въпросът дали това недоверие е оправдано...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
мда и аз мисля че всичко свърши...
Като ревнуваш, просто не го показвай. Като я хванеш в крачка, просто се разделяте. Имай предвид, че всеки човек има нужда от лично пространство и това, че излиза с приятели, не е задължително да означава, че ходи при някой да я клати. Да, понякога жените дружно отиват на лов за секс, за да се подкрепят в решението си, но ако я познаваш добре, ще можеш да разбираш какво се е случвало.
слеТ
ТТтТТТТттттТТТТТттТтТтТтТ тТттТтТтТтТтТтТТтТтТтТ