- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сенна хрема
Как лекувате сенна хрема?
Какъв спрей за нос пръскаш?
морската вода е най-доброто за отпушване на носа и аз съм ползвала мукопланта и съм доволна, наскоро в една аптека видях, че има и други спрейчета мукоплант с различни екстракти за отпушване на носа.
Същата история съм и аз... Тази пролет пих хапчета Ксизал 1 месец и не знам дали се дължи на тях, но сега съм си добре.. без хреми, сълзене и кихане ...
На мен лично мукоплана ми помага много! Препоръчвам ги на всички със сенна хрема.Първоначално написано от minavla
Мукоплант или Муконазал?
На мен Олинт много добре ми действа, но сега пак трябва да си купувам някакъв спрей и съм се спряла на Муконазала.
Ако ти е хронична , много трудно ще се отървеш от нея..
Първоначално написано от skyflyfly
На мен кортикостероидите ми помагат временно, отпушват в началото и после като се насити и в един момент не действат. Ксизал и аз съм ползвала, но в един момент тотално ми се запуши носа. Сега комбинирам кортикостероиди с хомеопатични. Взех си мукоплант за морето, поне ми отпушва носа и дишам по-добре, не знам дали от морския климат, но последната седмица се чуствам добре
Ксизала е за алергиите и доколкото знам той фактически действа като ген, който трябва да достави защитата на организма при алергични състояния и е хубаво да се комбинира с капки за нос, мукоплант морска вода е добър избор за лечение при такива състояния.