.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Това ,че с момчето не са се получили нещата и нямате бъдеще ,не означава че живота е свършил !!! Като стойш и се вайкаш ,пропускаш толкова хубави неща в живота ти Ти си тийнейджър ,лято е има толкова много неща ,с които можеш да се занимаваш- басейни ,морета ,приятели ,кафета ,дискотеки ако щеш ,хобита ,музика ,рисуване ,кино.Като бях малка тичах на село след 1 магаре ,после като бях тръгнала да тичам след 1 момче видях ,че няма разлика .Работата тука същата...
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Започни да се срещаш с други момчета.
    Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !

Повече от фен Аватара на peace95
    тия историики вече са клише , нито ще го забравиш с наша помощ , нито ще ти дадем съвет , за който не се сещаш и сама ^^
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Супер фен Аватара на elysunny
    спокойно бе момиче.. той не е всичко, утре ще се появи друг, той също ще е всичко, после следващ и тъй нататък.. недей драматизира толкова, вкарваш се в излишен филм.. пък и кръговрата на живота, поне на мен ми е доказал, че колкото по-бързо спре да ти пука за нещо, толкова по-бързо почва на него (нещото ) да му пука за теб..
    горе главата : )

Голям фен Аватара на alice13
    абе верно че и аз при първото ми влюбване говорех така. Чак сега осъзнах колко съм била смешна в очите на хората преди години. Как така няма да го забравиш ? Как така не можеш да дишаш без него ? А сега как дишаш ?Просто си хвани някакво друго момче и готово. Забравила си го! Недей да се филмираш толкова много. Както казаха по горе намери си хоби. Пробвай със хайкинг джогинг....

Повече от фен Аватара на autumn666
    Да, и аз бях така при първото ми истинско влюбване. Беше с един от бившите ми, когато скъсахме... То не беше рев, истерии, заключване в стаята ми по цял ден, късане на някви снимки, направо си удрях главата в стената... по цели нощи не спах... абе ужас Сега като се сетя в какъв филм се бях вкарала, ми иде да се изсмея на глас.
    И аз с месеци си повтарях как не съм могла да живея и да дишам без него, абе абсолютно същото като тебе, само дето аз с тоя човек съм имала нещо.
    Накрая знаеш ли какво стана? Взех се в ръце, ПРЕЖИВЯХ ГО!!! Това което и ти тря направиш.
    За кво гониш някакъв, който си има приятелка, какво искаш да те посъветват хората тук? Да им развалиш връзката ли? Това е АДСКИ тъпо, дори няма как да стане, щом е с нея е с нея, не те харесва, приеми го. Каквото и да направиш. Има други. Намери си момче, което ще те харесва такава каквато си, и ще харесва само теб. И аз си мислих, че няма да намеря никъде такова момче. Но ето че го намерих, и сега съм с него, и съм адски щастлива.
    Изкарай се от филма.
    ЖИВЕЙ В РЕАЛНОСТТА!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Така е любовта е сложна,но когато не е взаимно има ли смисъл?
    Вместо да плачеш и да мокриш възглавницата и да се самоизмъчваш,започни на чисто.Като за начало насочи вниманието си към самата себе си.Направи неща,които винаги си искала,промени прическа,гардероб,пътувай, зучавай.Не се оставяй да тъгата.Научи се да си щастлива заради сама себе си.Ако е искал да е с теб или поне до теб по някакъв начин е щал да го направи.Ако не го е наистина се откажи от него и идеята за него.Ще минат месец,два,ще промениш себе си съответно и чувствата си.Успех

Цитирай Първоначално написано от peace95
    Вие били ли сте влюбени , че давате такива съвети .. ?!
    Да били сме.И какво значение има,когато дори не го е грижа,че тя съществува.Дори не я отрзява?Заслужава ли си да се мъчи самата тя вместо да даде шанс на себе си?

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    А ти някога говорила ли си с него? Какви са ви отношенията, че си толкова зависима от него? Ако нямате нищо общо, невиждам как можеш да постигнеш нещо.

Голям фен Аватара на magita
    Tука цитирам един приятел :
    Май с времето ще стане това, накрая свикваш, че го няма, поне така са ни казвали ...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Драматизираш. Сама си втълпяваш, че "не можеш без него". Можеш, разбира се.

Няма да ти казвам да го забравиш защото явно сегашното положение ти харесва. Да си във филма, да се изживяваш като злощастната героиня, страдаща от несподелена любов - щом те кефи, продължавай в същия дух.
    точно!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Земи изпуши нещо,против депресия е

Ся сериозно.Айде стига моля ти се,ще го забравиш,да не мислиш,че цял живот ше мислиш за някъв мухал от тинейджърските ти години Всички сме преживявали раздели,няма как,забравили сме ги.Знам,че сега имаш чувството,че няма начин за не мислиш за него и да не те боли,щото някой път много боли,ама много,но не е болка за умиране сега.Няма да е бързо да знаеш,още по-гадно ще е ако го виждаш.Айде и късмет.
    Брях,брях

много ви благодаря ... всъщност мина много време откакто пуснах тази тема и от много време не съм виждала това момче и смятам да ви послушам - колкото и да е трудно не е невъзможно ще го забравя ... благодаря ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си