- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- От кой нет доставчик сте доволни
Помогнете да се ориентирам кой нет доставчик е най на оферта в момента? Интересува ме добра цена + пакет нет и тв. Кажете от кои сте доволни. Ние сега мсе към Близо, ама хич не сме доволни и ся сме в чуденка към кой да минем. Мерси![]()
Ами аз ся съм с виваком само нет, но нета е бавничък 10Mbps, но никога не е прекъсвал, но ся мисля да си слагам на булсат нет и ние имаме тв-доволен съм за ся и 34Mbps нет +тв ще ти излезе 27лв, но незнам нета дали прекъсва инъче не е бавен ако нета на булсат е хубав слагай него и тв за прибл 30лв на месец теглиш с 4,25мб/с , а с вивакома 1мб/с Някой ако има нет на булсатком да сподели как е?
Явно не си видяла мойта темичка. И аз бях повдигнала тоя въпрос. Колебая се между Нет1 и Мегалан. И двете фирми имат комбинирани пакети и са пуснали добри промоции в момента. Въпроса е коя е с по-качествени услуги и обслужване
Сори Водноконче, че съм дублирала тематане съм я видяла
Ще коментирам в твойта
![]()
Първоначално написано от mlakniwe2
Виваком изобщо не ми ги хвали. Те зарибяват предимно с ниски цени, но качеството им е под секва критика. Имаме приятели, които се набутаха с техния нет и са се чудат как да се откачат
Нет1 в началото бяха мн добри но мн развалиха скороста на интернета а да не говорим за досадните "проблеми със сервера" ...
Познавам хора който от години са на мегалан и до сега са мн доволни .. аз само чакам да ми изтече договора с нет1 и се местя към тях..
Не съм бил на Мегалан клиент, но досега съм чувал само добри отзиви за тях. Ако имаш възможност - към тях. Btw хубаво е да посочвах от кой град си.
Мегалан за София
и Родопи БГ за Велинград
ниски цени/високо качество![]()
Blizoo са добре но по райониПървоначално написано от DaNGeRousLy
ако сте уцелили квартал с хубава мрежа няма да имате проблеми, ако обаче не сте в такъв квартал ... лоша работа
иначе цифровата им TV има добро качество и нета е с постоянна скорост, но пак казвам - трябва да сте в квартал с хубава мрежа
![]()
И кой пита на кой доставчик си? Не можеш да прочетеш заглавието на темата или просто обичаш да флуудиш?Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
абе писах и в другата тема, ама и тук да пиша... Нет1 зарибяват с яка оферта тв, @, застраховка дом за 25 парси ...
абе доста са свалили гарда всички нетаджии, верно се надскачат с тънки оферти ... НЕТ1 са извадили тежката артилерия за 25 кинта офертата си заслужава... келепира е за нас, колкото повече фирми, толкова по-голяма конкуренция и повече примоции, подаръчета и тн. Дойде времето в, което клиента вече може да избира и има избор, а не кат едно време 2 фирми на кръст и ти искаш, не искаш се си към едната
От Долна баня - нет![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В София, Мегалан са най-добрите, по-голямата част от мрежата им е под земята и използват хубаво оборудване
С Нет1 има да береш ядове, няколко познати се хванаха на хубавата пакетна цена и всеки месец им спира връзката, това в Лозенец.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Бергон нет Добрич наи стабилния и оптимизиран нет в Добруджа да вали гърми силен ветрец да има нета държи на макс
За Пловдив бих добавила и N3Първоначално написано от NailGunAssasin
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
златни са направоПървоначално написано от dem0to
Освен в Овча купел 2, нямат хубава мрежа никъде
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Аз пък съм на НЕТ1 и нямам никакви проблеми с връзката само от време на време прекъсва, но само за малко и като натисна Repair веднага се оправя. Мегалан също са добри, макар и да не съм бил никога на тях, доста приятели ги хвалят.
И ние минахме към Нет1 на комбиниран пакет. Ще споделя след 1-2 месеца кво е положението)
Аз съм на виваком от отдавна и преди беше добре, но сега... тегля с 700кб/с
Нет1 ся имат една яка примоция 3 месеца фрий ъф чардж и след тва по 30 кинта за ТВ + нет
Аз съм към Нет1 и съм доволен. Имам си нет и тв доволно, скоростта на нета е добра, не зацикля, имам си доволно 70 аналогови и 80 цифрови ТВ канала а най-готиното е, че когато превиша срока за плащане, не ми спират веднага, а ми оставят по една две седмици време...