- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- От кой нет доставчик сте доволни
Булсатком- плащам за 34мегабита/12 лева на месец/ а ползвам 95и тегля с 10мб/с а би тряяло да тегля с 4,5мб/с
![]()
http://prikachi.com/images/950/3872950F.png
Гегалан са скъпи. Аз от 6 години съм на Плейтайм не мисля да ги сменям в скоро време. Спира веднъж годишно за по няколко часа. И пускат на аванта целия капацитет на трасето, към което е вързан клиента. За т'ва понякога дърпам с над 10МБ/се (рекордът е 10,8, което е 86Мб/сек, което на практика е горе-долу максимумът на 100Мб-това връзка със загубите по трасето). Но всичко зависи и от района, в който се намираш. Затова разпитай съседите, пробвай някой доставчик без договор, или с такъв за месец-два и ако не ти хареса, пробваш друг.
я дай малко повече инфо за техните оферти, защото си търся нов доставчик, успях да се откопча от Близу за които така и не разбрах защо въобще съществуват като фирма опнаха ми нервите, чувам добри отзиви за нет1 и за други доставчици, ама ако ще правя нов избор да е като хората...Първоначално написано от Vodnokonche
И аз съм към Нет1 на комбиниран - нет + тв. Засега нямам оплаквания...
Kolkoto poveche, tolkova poveche
Добри са им цените на НЕТ1, но пак зависи от кой район си. Защото имам познати, които въобще не са доволни от нета, основно скоростта.
На мене ми трябва стабилен интернет доставчик за Варна. Понеже ще държа сървър и ми трябват 7-8mb/s Download и 4-5mb/s Upload със статично IP. Има ли такива ?
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Кво да ви кажа... Близу понякога са големи боклуци.Като дойдат да ти го слагат или ако сменяш пакета, в началото все нещо няма.Я дом. тел. ще спре, я цифровата, я нета...После обаче, ако сте имали търпението и нервите да се разправяте докрай с тях нещата си стават нормани.. до следващия срив.Само комисията за защита на потребителите ги плаши, даже и жалбата не помага да знаете.
Като качество стават, но както казах - за сметка на обслужването.
Темата явно че е пусната доста отдавна, обаче аз го постнах това за да предупредя хората - не се хващайте!Куцат им нещата и не са добра опция.
не ми говорете за Близуу, че още ме е яд на тях..., пропуснала съм да си потърся правата, но както и да е..., повече с тях вземане даване не искам да имам, сега две приятелки ме навиват за нет1, те ползвали само нет, но са доволни от скоростта свалят филми и музика на воля, аз обаче искам нещо комбинирано, давайте предложения.![]()
Една приятелка ми каза, че Мегалан пуснали на тяхната страница фитнес промоция, плащаш 4 такси за интернет накуп и получаваш 8 посещения в некъв фитнесЗвучи добре
Първоначално написано от Vodnokonche
Много добре при това... За кой фитнес иде реч да кажа на една позната, че тя е към Мегата
Kolkoto poveche, tolkova poveche
Искам да попитам пича на булсатком с колко сваля от замунда примерно .. и дали има лаг ако цъка някоя игричка![]()
От бергон естесвено за 20 лв ми е много добре няма прекъсвания и сега ще прекарват оптика в дома какво по хубаво![]()
Нет1 сега зарибяват с пакет тв, нет + телевизор Hitachi за 45 кинта на месец![]()
Ние сме към Мегалан, за нета нямам никви грижи - екстра е. Сега гледам нащте са се зарибили по домашната видеотека и постоянно гледат филми от там ( не им се гледало на компютъра, искали да си лежат и да си гледат)По мое мнение те са си най-добрите за София.
Nothing Last Forever
Ще се местя на спектър нет за 15лв за 1гигабитов за 2 мсеца и после 100мегабитов за 2 години![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Megalan според мен са доста добри, но за съжаление в моя район няма и го караме с Близоо
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
виваком - може на някой да им се стори гаден, но в нашия град той е най-добрия.. засега не съм имала никакви проблеми, сравнително бързо тегля филми, така че... нямам оплаквания![]()
малко се повайкахме, но в крайна сметка направихме своя избор и избрахме нет1 комбиниран пакет с промоцията на половин цена за цяла година, засега нямаме оплаквания.
ComNet рлз... 25 или 30 плащах и теглих с 12mb/s... и спираше всеки ден![]()
Най-доброто в София без TV e PowerNet http://www.powernet.bg/
Виж картинката ми в описанието !
Ще ти кажа от кой не съм доволен - PowerNet, 3 дни ме държаха без интернет и всеки ден ми се оправдават, че пращали екипи... нервите ми скъсаха
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Миналия месец се преместихме в Дианабад и сега сме на НЕТ1. Хванахме няква промоция и сега една година ще плащаме 17,50лв.
Оптичен интернет - 45 Mbps/ 45 Mbps и
Телевизия - 67 Аналогова + 91 Цифрова + 7 HDTV
Nothing Last Forever
Bulsatcom
Телвизия: 80+ канала = 16.80лв.
Интернет: 34mbps = 15.00лв. (А всъщност плащаш за 34 mbps а получаваш поне към 60mbps / при мене е така/ )
С намалението, че ползваш 2 услуги ще плащаш около: 28лв.
Успех
П.П.Оптичен интернет:
44mbps = 16лв.
94mbps = 19лв.