.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Megalan Network там е истината!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Булсатком- плащам за 34мегабита/12 лева на месец/ а ползвам 95 и тегля с 10мб/с а би тряяло да тегля с 4,5мб/с

http://prikachi.com/images/950/3872950F.png

Супер фен Аватара на badsector
    Гегалан са скъпи. Аз от 6 години съм на Плейтайм не мисля да ги сменям в скоро време. Спира веднъж годишно за по няколко часа. И пускат на аванта целия капацитет на трасето, към което е вързан клиента. За т'ва понякога дърпам с над 10МБ/се (рекордът е 10,8, което е 86Мб/сек, което на практика е горе-долу максимумът на 100Мб-това връзка със загубите по трасето). Но всичко зависи и от района, в който се намираш. Затова разпитай съседите, пробвай някой доставчик без договор, или с такъв за месец-два и ако не ти хареса, пробваш друг.

Цитирай Първоначално написано от Vodnokonche
    Нет1 ся имат една яка примоция 3 месеца фрий ъф чардж и след тва по 30 кинта за ТВ + нет
    я дай малко повече инфо за техните оферти, защото си търся нов доставчик, успях да се откопча от Близу за които така и не разбрах защо въобще съществуват като фирма опнаха ми нервите, чувам добри отзиви за нет1 и за други доставчици, ама ако ще правя нов избор да е като хората...

Град
    Shopsko
    И аз съм към Нет1 на комбиниран - нет + тв. Засега нямам оплаквания...
    Kolkoto poveche, tolkova poveche

Супер фен Аватара на badsector
    Добри са им цените на НЕТ1, но пак зависи от кой район си. Защото имам познати, които въобще не са доволни от нета, основно скоростта.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    На мене ми трябва стабилен интернет доставчик за Варна. Понеже ще държа сървър и ми трябват 7-8mb/s Download и 4-5mb/s Upload със статично IP. Има ли такива ?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Кво да ви кажа... Близу понякога са големи боклуци.Като дойдат да ти го слагат или ако сменяш пакета, в началото все нещо няма.Я дом. тел. ще спре, я цифровата, я нета... После обаче, ако сте имали търпението и нервите да се разправяте докрай с тях нещата си стават нормани.. до следващия срив.Само комисията за защита на потребителите ги плаши, даже и жалбата не помага да знаете.
    Като качество стават, но както казах - за сметка на обслужването.
    Темата явно че е пусната доста отдавна, обаче аз го постнах това за да предупредя хората - не се хващайте!Куцат им нещата и не са добра опция.

не ми говорете за Близуу, че още ме е яд на тях..., пропуснала съм да си потърся правата, но както и да е..., повече с тях вземане даване не искам да имам, сега две приятелки ме навиват за нет1, те ползвали само нет, но са доволни от скоростта свалят филми и музика на воля, аз обаче искам нещо комбинирано, давайте предложения.

Фен
    Град
    near the water
    Една приятелка ми каза, че Мегалан пуснали на тяхната страница фитнес промоция, плащаш 4 такси за интернет накуп и получаваш 8 посещения в некъв фитнес Звучи добре

Град
    Shopsko
    Цитирай Първоначално написано от Vodnokonche
    Една приятелка ми каза, че Мегалан пуснали на тяхната страница фитнес промоция, плащаш 4 такси за интернет накуп и получаваш 8 посещения в некъв фитнес Звучи добре

Много добре при това... За кой фитнес иде реч да кажа на една позната, че тя е към Мегата
    Kolkoto poveche, tolkova poveche

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Искам да попитам пича на булсатком с колко сваля от замунда примерно .. и дали има лаг ако цъка някоя игричка

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    От бергон естесвено за 20 лв ми е много добре няма прекъсвания и сега ще прекарват оптика в дома какво по хубаво

Фен
    Град
    near the water
    Нет1 сега зарибяват с пакет тв, нет + телевизор Hitachi за 45 кинта на месец

Ние сме към Мегалан, за нета нямам никви грижи - екстра е. Сега гледам нащте са се зарибили по домашната видеотека и постоянно гледат филми от там ( не им се гледало на компютъра, искали да си лежат и да си гледат)По мое мнение те са си най-добрите за София.
    Nothing Last Forever

Град
    Варна
    Ще се местя на спектър нет за 15лв за 1гигабитов за 2 мсеца и после 100мегабитов за 2 години
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Megalan според мен са доста добри, но за съжаление в моя район няма и го караме с Близоо
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

виваком - може на някой да им се стори гаден, но в нашия град той е най-добрия.. засега не съм имала никакви проблеми, сравнително бързо тегля филми, така че... нямам оплаквания

малко се повайкахме, но в крайна сметка направихме своя избор и избрахме нет1 комбиниран пакет с промоцията на половин цена за цяла година, засега нямаме оплаквания.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    ComNet рлз... 25 или 30 плащах и теглих с 12mb/s... и спираше всеки ден

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet
    Най-доброто в София без TV e PowerNet http://www.powernet.bg/

Виж картинката ми в описанието !

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Ще ти кажа от кой не съм доволен - PowerNet, 3 дни ме държаха без интернет и всеки ден ми се оправдават, че пращали екипи... нервите ми скъсаха
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet
    Аз нямам такива проблеми.Само едни път през лятото валя много дъжд и 1 ден нямах нет...

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Миналия месец се преместихме в Дианабад и сега сме на НЕТ1. Хванахме няква промоция и сега една година ще плащаме 17,50лв.
    Оптичен интернет - 45 Mbps/ 45 Mbps и
    Телевизия - 67 Аналогова + 91 Цифрова + 7 HDTV
    Nothing Last Forever

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Vodnokonche Виж мнението
    Нет1 ся имат една яка примоция 3 месеца фрий ъф чардж и след тва по 30 кинта за ТВ + нет
    Bulsatcom
    Телвизия: 80+ канала = 16.80лв.
    Интернет: 34mbps = 15.00лв. (А всъщност плащаш за 34 mbps а получаваш поне към 60mbps / при мене е така/ )
    С намалението, че ползваш 2 услуги ще плащаш около: 28лв.

Успех

П.П.Оптичен интернет:
    44mbps = 16лв.
    94mbps = 19лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си