.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Крем

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време

Крем

Значи попринцип кожата ми не е от много чувствителните и нещо по нея ми излиза веднъж на половин година.
    Ползвам и фон дьо тени и пудри и перли и бля бля бля..
    Тааа някъде от седмица реших да си оставя кожата да почине от всичките бакии,с които я мажа и само сутрин като си измия лицето слагам едно кремче.Обаче от както е така ми се появиха някакви червени петна по лицето,дори ми излязоха 2 пъпчици,а това никога не ми се е случвало..
    Препоръчвайте ми някакво хубаво,хидратиращо кремче за лице,явно този ми изсушава кожата прекалено много :х

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аз наскоро си взех едно кремче на Ейвън-хидратиращ с SPF15.Не знам до колко е слънцезащитен,но определено ми влияе мн добре на кожата и беше само 4 лева Ползвала съм и Dove,но правеше кожата ми прекално мазна.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Само да кажа - кремчето от което се получи така е на Дева HydrActive

В момента за лице ползвам бебешки крем за тяло и съм много доволна

slynchoo ще може ли да кажеш какво е това кремче, защото и аз си търся някакво, а това ме заинтересува.

Защо не пробваш нивеа софт? Чух че е добро кремче и мисля да си го купя,моята кожа е много чувствителна и мисля че ще помогне.А за червените петна по-добре отиди на дерматолог,той най-добре ще ти каже какво да направиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си