- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мисля, че съм грозен !
изтрито мнение
Рядко се срещат природно грозни хора, обикновено повечето окачествявани като такива просто са неподдържани. Направи си списък (( колкото и инфантилно да звучи )) с нещата, които не харесваш в себе си и започни малко по малко да ги променяш. Като постигнеш резултат ще се чувстваш по-добре в кожата си, следователно ще придобиеш и самочувствие.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
^^Много хубаво мнение. Вслушай се в него.
За абсолютно всеки, иначе нямаше да съществува влакът. Дори да приемем, че ти си единственият пътник. "Първоначално написано от RoSKo0o0
" тая емотиконка си я заври.. където има място, вярвам, че има доста, и се въздържай от коментари по теми, за които очеизвадно нямаш какво да кажеш.
Грозен човек - няма. Това го прави съзнанието ни. Ако красотата се измерваше с това, дали ще ти стане хрущялът след поглед-два, щяхме да сме в доста окаяно положение.. о, секунда, ние СМЕ. Това трябва да говори достатъчно, за това как мисли и се движи "нормалният" според повечето човек.
И затова трябва да наблегнеш на ученето. Твоите вървежни години ще са късните 40, когато жените ще обръщат внимание на многото, които изкарваш със свястна кариера. Знам, че не те успокоява понеже светът може и да е свършил до тогава, ама все пак...![]()
Не знам защо толкова остро реагира на коментара ми, явно имаш проблеми с нервите, но това докторът ти да ти го изписва...
НЕ за всеки влак има пътници. Когато тук кажат "за всеки влак има пътници" - имат предвид момиче+момче... щастлив живот. Ами НЕ! Има и много хора, които умират сами и ще продължава да ги има. И не са изпитвали любовта.
хЪх...
Мъжът не е мъж , ако не е грозен.
Жената не е жена , ако не е красива.![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
А защо задължително човек трябва да се обича и да се ебе с някого , за да има щастлив живот , или изобщо - защо трябва да е задължително да си с някого , или конкретно с човек от противоположният пол?Първоначално написано от RoSKo0o0
Всеки човек МОЖЕ , да, МОЖЕ , стига да поиска, да има цялата тази боза за която приказвате . Ако ще да не е никак красив . Стига да е мотивиран и да иска точно това.
Има хора , които просто искат да играят ролята на - ама аз винаги давам всичко от себе си , ама не го оценяват и съм наранен . Ами сами си го правят , сами си го искат да са онеправдани.
Тъй че, каквото си искате , това си правите . Ако искате животът ви да е изпълнен с драми , както по филмите - вие си драматизирате, измисляте си простотии и си се кефите в цялото си нещастие .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ще си намериш някоя спокойно .. има много грозни момчета, които въртят момичетата на пръста си![]()
theo <333
Слушай сега..Една част от форума ще те убеждава,че няма как да си толкова грозен!Друга част,ще лъже ,че външния вид няма значение,а третата част,ще ти кажат да се оправиш по някакъв начин.Най-голямата ще се правят на много добри хора и ще ти казват,че външния вид няма значение,НО ИМА!Като съм гледал снимките на по-голямата част от форума,момичетата тук са красиви и привлекателни на външен вид,но съм и забелязал,че всичките те,казват че външния вид няма много значение.Бъдете реалисти.Все пак,тук може да говорите така,но аз виждам как е в реалния живот и как се гледа 50% външния вид..Дори и да се държат с тях като с боклуци,ако е "готин пич" си остават с тях.Естествено,няма да слагам всички под общ знаменател,казвам попринцип.Е,за да се спре всичкото това,сложи една СНИМКА,за да видим всички,грозен ли си наистина или си се комплексирал нещо..НО искам да знаеш,че да си душевно красив и да си външно красив вървят ръка за ръка и едното без другото не може.Та както казах,сложи СНИМКА за да видим,така нищо не можем да ти кажем.
Прав си .
Ама аз имам право да спамя, че няма външният вид значение, защото съм грозна, тъй , че моето мнение важи пък ;д
Второто де, не първото , то беше трол.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Зависи кво имаш предвид под "грозен"
Иначе.... направи си яко тяло
Къпи се често
абе изобщо спазвай хигиена
мий зъбите след хранене... а у
мий си лицето всеки ден .. .гледай да нямаш мн пъпки... а ако имаш си купи некви мазила
абе ако си добре поддържан и точен човек всичко ще е ок
и се обличай добре
same.Първоначално написано от autumn666
![]()