Цитирай Първоначално написано от ShUnZyk
Кво ти пука бе човек ? Да не би жените да са най- важното нещо на света ?
Да , ти ако си педал , момчето не е и не иска да става.

Виж, сладур, кофти е, че си грозен .
Като жена с опит - била съм с много мъже , различни по характер, външен вид, различно надарени.
Допускала съм ги до себе си , отдавала съм се изцяло , но преди да се случи това - външният им вид трябва да ме е грабнал.
Първо, един мъж трябва да притежава калокадатия - трябва да е висок, снажен , строен , мъжествен и все пак да има хубави черти на лицето .
Ако е грозен - общо взето не го забелязвам . Извинявам се много , но това е в природата ни - всяка жена иска да има красиви и силни деца, това я подтиква към хубав и снажен мъж .
Ако не си такъв - просто не виждам какво ще се случва с теб , такива ги отритват и никой не ги взима никъде, или просто стават програмисти .

Бях с едно момче като теб . Всички казваха - душевната красота е най-важна , не са важни парите и външният вид.
Да, ама таз вътрешна хубост не те храни и не ти помага да се издигнеш.
Къде се е чуло и видяло грозен и невзрачен мъж да има някаква висока позиция и да изкарва повече пари, омг.

Не знам, ама - погрижи се за външният си вид . Харчи пари за фитнес и козметика. Зрелите жени харесват поддържани мъже .
На мода е да си бръснеш краката, направи го .

Купувай си хубави дрехи , не можеш да ходиш като клошар.
http://2.bp.blogspot.com/_c9KotcbaiB...nopenshirt.jpg
Ето това момче е супер секси и всички трябва да се стремят да изглеждат като него.

Вярно е , че не си избрал сам да си грозен , но пък да се надяваме, че в друга посока имаш потенциал .
Ако малкият ти приятел в боксерките е с нормален размер ( над 17см ) , все пак има надежда, че някоя ще хареса секса с теб поне .
Но за целта трябва и там да имаш умения .
Не знам, не се виждам да спя с девствен задръстеняк , който не знае къде да ми го пъхне . В сми , даже ми е гадно и подефилско , но има жени, които да го правят за пари .

Обаче ако пишката ти е под 17см .. :/
Това вече е много кофти, защото ако си грозен, дребен или много едър, с малка пишка - значи , не знам как изобщо тези хора се понасят .
Срам за обществото !
От тях лъха безпринципност и безконтролност! Да си оставят тялото да деградира така.

Е, ако все пак си грозен и с малък кур , имаш последен шанс - да учиш и да станеш програмист ( или нещо друго асоц. , защото хората няма иначе да искат да работят с теб ) . Ако си кадърен и изкарваш пари , може да имаш всяка вечер различна . От околните бардаци . Не взимат много .

Е, то като цяло трябва да имаш кинти . Примерно, нормално е да водиш всяка вечер гаджето на различно място , тези които казват , че не е нормално , или , че са романтици - просто са бедни и завиждат на успелите мъже.
Виж, не казвам син сити , ама примерно Котън , Биад, Версай - достъпни места и е голям купон . Там се запознахме с повечето ми приятели, страхотна компания сме !
Партита до зори, ей това е живота на един хубав и успял мъж!

Иначе, много ми е гадно за теб ;(
Не си виновен, че си роден грозното пате. От друга страна - сам си виновен, ако имаш кофти тяло и се обличаш зле.
И ако не вземеш мерки на време - виждам , че си младо момче - ще си загубена кауза.
Положението е много сериозно .

Ако искаш да си помогнеш - пиши ми лично съобщение, ще ти помогна със съвети , ще те свържа и с един от бившите ми - психоаналитик ( мм, страхотен беше с езичето ) - той няма да има нищо против да те поеме .
Стига да имаш желание от теб да излезе истински мъж.