- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мисля, че съм грозен !
Да , ти ако си педал , момчето не е и не иска да става.Първоначално написано от ShUnZyk
Виж, сладур, кофти е, че си грозен .
Като жена с опит - била съм с много мъже , различни по характер, външен вид, различно надарени.
Допускала съм ги до себе си , отдавала съм се изцяло , но преди да се случи това - външният им вид трябва да ме е грабнал.
Първо, един мъж трябва да притежава калокадатия - трябва да е висок, снажен , строен , мъжествен и все пак да има хубави черти на лицето .
Ако е грозен - общо взето не го забелязвам . Извинявам се много , но това е в природата ни - всяка жена иска да има красиви и силни деца, това я подтиква към хубав и снажен мъж .
Ако не си такъв - просто не виждам какво ще се случва с теб , такива ги отритват и никой не ги взима никъде, или просто стават програмисти .
Бях с едно момче като теб . Всички казваха - душевната красота е най-важна , не са важни парите и външният вид.
Да, ама таз вътрешна хубост не те храни и не ти помага да се издигнеш.
Къде се е чуло и видяло грозен и невзрачен мъж да има някаква висока позиция и да изкарва повече пари, омг.
Не знам, ама - погрижи се за външният си вид . Харчи пари за фитнес и козметика. Зрелите жени харесват поддържани мъже .
На мода е да си бръснеш краката, направи го .
Купувай си хубави дрехи , не можеш да ходиш като клошар.
http://2.bp.blogspot.com/_c9KotcbaiB...nopenshirt.jpg
Ето това момче е супер секси и всички трябва да се стремят да изглеждат като него.
Вярно е , че не си избрал сам да си грозен , но пък да се надяваме, че в друга посока имаш потенциал .
Ако малкият ти приятел в боксерките е с нормален размер ( над 17см ) , все пак има надежда, че някоя ще хареса секса с теб поне .
Но за целта трябва и там да имаш умения .
Не знам, не се виждам да спя с девствен задръстеняк , който не знае къде да ми го пъхне . В сми , даже ми е гадно и подефилско , но има жени, които да го правят за пари .
Обаче ако пишката ти е под 17см .. :/
Това вече е много кофти, защото ако си грозен, дребен или много едър, с малка пишка - значи , не знам как изобщо тези хора се понасят .
Срам за обществото !
От тях лъха безпринципност и безконтролност! Да си оставят тялото да деградира така.
Е, ако все пак си грозен и с малък кур , имаш последен шанс - да учиш и да станеш програмист ( или нещо друго асоц. , защото хората няма иначе да искат да работят с теб ) . Ако си кадърен и изкарваш пари , може да имаш всяка вечер различна . От околните бардаци . Не взимат много .
Е, то като цяло трябва да имаш кинти . Примерно, нормално е да водиш всяка вечер гаджето на различно място , тези които казват , че не е нормално , или , че са романтици - просто са бедни и завиждат на успелите мъже.
Виж, не казвам син сити , ама примерно Котън , Биад, Версай - достъпни места и е голям купон . Там се запознахме с повечето ми приятели, страхотна компания сме !
Партита до зори, ей това е живота на един хубав и успял мъж!
Иначе, много ми е гадно за теб ;(
Не си виновен, че си роден грозното пате. От друга страна - сам си виновен, ако имаш кофти тяло и се обличаш зле.
И ако не вземеш мерки на време - виждам , че си младо момче - ще си загубена кауза.
Положението е много сериозно .
Ако искаш да си помогнеш - пиши ми лично съобщение, ще ти помогна със съвети , ще те свържа и с един от бившите ми - психоаналитик ( мм, страхотен беше с езичето ) - той няма да има нищо против да те поеме .
Стига да имаш желание от теб да излезе истински мъж.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...