- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мисля, че съм грозен !
Абсолютно съгласен съм с НомНомНом, слушай какво ти казва. Налагам все пак малко корекции и мои лични гледни точки + уточнения.
Като си бръснеш краката, гледай да е с кола маска, по-трайно е и по-добре. НЕ давай със самобръсначката и не си забравяй личната хигиена!
Освен дадения пример от нея, помисли и над това:
http://twilightlive.org/wp-content/u...d-edward12.jpg
Гладко обръснато лице и такава сполучлива прическа ще ти променят визията в много добра насока. Стайлинга е обявен за шедьовър, според мен ще ти помогне СУПЕР много!
Даже може би към 19 да клони, за да е по-сигурно. Може отсега да спестяваш за операция, ако се наложи, но не се притеснявай - затова време има. Важното е да спазваш критериите.Обаче ако пишката ти е под 17см .. :/
Към Биад може да добавя и Ориент 33, доста изискано място е, и ако имаш визията, там можеш да намериш много подходящи момичета за себе си. Не забравяй за хигиената обаче (и излъчването) - бръснатите крака и гладко лице са много важни за ефекта над достатъчно много момичета.
Не забравяй да бъдеш джентълмен на тези места също така, купувай достатъчно салфетки, за да се забавлявате с тях, давай на комбинацията от уиски + ред бул, защото е най-меродавна. А и ако не си добре финансово обезпечен, ще правиш елитно впечатление само с тези два артикула - печелиш двойно - добро впечатление + нисък разход на ресурси.
Малко съвети, но биха помогнали.