- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мисля, че съм грозен !
Тъй като наистина тролът ми е бил семи-съксесфул, ще се разкрия.
Външният вид е до толкова определящ за мен , до колкото човека прилича на човешко същество и т.н. Къпе ли се , под 120кг ли е - все ми е едно . Важна е за мен успешната комуникация .
Дрехитте не ме интересуват ( макар, че предпочитам нещо , което да не бие на очи и да е семпло ) , парите не ме интересуват - изкарвам си ги сама . Но е важно за мен човекът "до мен " да има някаква природна интелигентност, да се развива в интелектуална насока .
Не мога да нарека някого грозен :/ И не знам как авторът е успял да се нарече така . Винаги намирам нещо , което да ми хареса и да ме привлече у някого , какъвто и да е .
Това, че не си стереотипен красавец не те прави грозен . И аз не съм хубава според критериите , но явно това не е важното .
Не се депресирай , има супер интересни неща на този свят- паранормални явления, парапсихология , рандом религии и езотерични неща , тичане навън в парка, зоология . Забавлявай се с нещо , да не ти дреме за другото . Ако си струва някоя мацка - ще се намерите .
През останалото време можеш да чукаш тези , които не си струват , ако ти е много зор .
Но не си грозен , и съм сигурна .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...