.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Махане

Махане

Махам си космите на триъгълника с епилатор по-отгоре и надолу със самобръсначка , обаче забелязвам ,че със самобръсначката растът от един корен по два три косъма , а от епилатора се впиват пък и ме е страх от болката да мина по надолу с епилатор. Против крем депилатори съм!
    Та да мина на същинското , навих се на кола маска , но чувам различни неща и незнам дали да си запиша час или не . Някои казват ,че не било хубаво както подмишниците , така и интимната зона да се скубе с кола маската ,защото имало линфни възли и тем подобни , можело да се спука кръвоносен съд .. т.н т.н . Мен също ме е срам да се разчепя ... знам ,че са гледали много ******** , но ако нещо стане . Например мога да алергизирам клитора ми да се оголеми и да изглежда ,че съм се възбудила , което ще е много срамно , също така нали казват ,че колкото и да се миеш половия орган си има миризмата си и ако наистина е така ...... . Пък и ако много заболи и се разпищя .. ако се подуя .
    Я ми кажете ако имате информация , разкажете тези ,които употребявате този начин на обезкосмяване , от колко време и т.н и т.н.

Знам не съм си добре !

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Ако козметичката е добра-няма да ти направи нищо лошо.
    Моята козметичка преди всяка процедура ми дава интимни мокри кърпички и ме праща в банята.
    Обясни ми, че е нормално много жени се възбуждат, когато ги докосват по клитора ( по време на кола маската това е почти неизбежно) и че козметичките не се притесняват от това, тъй като са свикнали.
    Боли повече, когато си ги бръснала косъмчетата, но пък не е болка за умиране, повярвай ми. Има много по-болезнени неща от това да отидеш на кола маска.
    Много по-гладко е след кола маска, отколкото с епилатор или самобръсначка.
    Ако толкова се притесняваш все пак, запиши си час, отиди и си поговори първо със самата козметичка. Съветвам те и да си теглиш едно душче за всеки случай и си носи интимни мокри кърпички. Те ще ти послужат и за след кола маската, все пак остава малко от нея, а лесно се маха с мокри кърпи. Освен това повечето козметички пръскат мястото, което ще се епилира с лидокаин, който успокоява кожата.
    Не се притеснявай

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Аз използвам крем депилатоар и не боли. А и можеш в домашни условия. Не знам какво толкова и защо си против тия кремове, но да знаеш така е най - лесно. Ако смяташ, че наистина ще те заболи, недей да ходиш. Мое мнение.
    I MISS YOU . . . ;[

Banned Мега фен
    спокойно.. козметиците са виждали какви ли не неща..че чак ти да им направиш впечетление...не се притеснявай толкова.. колкото по отпусната си толкова по-малко ще те боли ...взимаш си един душ и си мислиш как после близо 1 месец ще си гладичка и няма през ден да се занимаваш с самобръсначка..не боли чак толкова колкото някои го изкарват..аз си правя кола маска точно там сама..и да ти кажа и аз се бръснех преди като тебе по-отдолу др. по-отгоре с кола маска...и това което съм го бръснела болеше малко по-вече от другото..както казаха преди мен не е болка са умиране .. успокой се..а колкото до миризмата..невъзможно е..всеки човек я има..и през тази козметичка колко хора са минали..и едва ли вече й прави каквото и да било впечетление .. спокойно и успех

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Като нямам време да отида на козметик, ползвам крем депилатоар.
    И не виждам как може да правиш секс ( май имаше някакви твои теми (драми), в които се чудеше кое как да правиш) или поне нещо сексуално, а да те е срам от козметичка....Лапешка работа.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

anonymous708973
    Guest
    ОМГ, как ще се възбудиш на кола маска бе ?!?!?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ОМГ, как ще се възбудиш на кола маска бе ?!?!?
    Мазохизъм?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Не е мазохизъм. Доста често се случва козметичката да докосва клитора на клиентките си. Не е нарочно, но понякога се случва. И е нормално една жена да се възбуди. Все едно да държиш пенис в ръка и той да не се надърви по някое време...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от TeodorKoichinov4ever
    ...Не знам какво толкова и защо си против тия кремове...
    Ако не се лъжа, съдържаха сяра, демек много вредни са

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    после близо 1 месец ще си гладичка
    Тцъ. В началото ще е по-малко от две седмици, щом ги е бръснала.

А тия глупости за лимфните възли изобщо не ги слушай.

значии аз вече 1 година ходя само на кола маска на триъгълника.. и съм повече от доволна.. всмл.. отначалото ще те боли.. няма кака.. после се свиква. ходиш ли редовно всичко ще е ок.. а за срамуването ако си ходиш само при една козметичка срама отминава.. ще свикнеш.. но си заслужава. не му мисли отивайййй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си