.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Може ли да забременее?

Правих секс с приятелката си и презерватива се скъса, не бях свършил и нямаше да свърша скоро. След като се скъса веднага го смених и продължихме. Може ли да забременее? и какви са шансовете това да се случи?

Ми възможно е . . .

Повече от фен
    Няма шанс, спокойно
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Възможно е, ако не се лъжа в този форум някоя от майките беше казала, че е забременяла от предеякулационната течност, т.е ако си изпуснал от тази течност е възможно... в тоя живот всичко е възможно. Вземи й тест?

Колко струват хапчетата?

Не ти трябват никакви хапчета и глупости. Не може да е забременяла, спокойно. Все пак я питай дали не е била в овулация.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Сопри се с тия хапчета. Момичето било ли е в овулация?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    София
    Шанса е около 1%,а ако е била и скоро в цикъл е и под 1%.Няма смисъл от хапчета,от тия хапчета излизат мустаци и са скъпи : )
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен

Re: Може ли да забременее?

Цитирай Първоначално написано от procontrol
    Правих секс с приятелката си и презерватива се скъса, не бях свършил и нямаше да свърша скоро. След като се скъса веднага го смених и продължихме. Може ли да забременее? и какви са шансовете това да се случи?
    Спокойно...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

м преди 15 дни някъде и е свършил цикъла...

Няма страшно, скоро ще й дойде!

Според мен няма никакъв риск.
    I MISS YOU . . . ;[

м преди 15 дни някъде и е свършил цикъла...
    Проблемът ви не се е случил в подходящото време...никак даже! И все пак, шансовете са твърде малки, за да минете на вариант Ескапел.

Честито поколение!
    Но, сериозно, щом е била в овулация, по-добре се изръсете за един Ескапел, отколкото да чакате до следващата менструация в дива паника. И по-експедитивно.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Напълно възможно е да е забременяла .

Имате шанс все още за ескапел - на листовката пише , че е до 12 часа, но не е така, ако го вземеш и след 1 седмица - и да има бебе , матката ще го изхвърли .
    Примерно, аз всеки месец взимам ескапел по средата между две седмици и така съм абсолютно застрахована.
    Нито пия всеки ден гадости, нито ползвам гадните гуми, дето само се късат и пречат на кефа.

И тук сега всички ще се юрнат да спорят с мен -не се хабете, аз поне от личен опит го казвам, вие от четене големи професори се въдите, знам.

Успех и спокойно
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Можеш да пробваш да потърсиш и новия Ескапел в аптеките, който е за дневна употреба, възможно е да са го заредили.

Попитай, за да не се притеснявате с приятелката ти друг път.

Има ли някакви признаци, които се появяват до 24 часа???

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Да, има . Баба ми едно време го е ползвала това.
    Взимаш една чашка със захар (стъклена, колкото да е покрило дъното) и момичето пишка в нея . След това се сипва малко олио, или каквото и да е мазно - върши работа . Оставяш да престои 2 часа, по възможност на слънце. После гледате цвета - ако е жълто , всичко е наред. Ако леко бие към кафяво - значи е лошо :/

Успех
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Аха. Теста за бременност след колко време показва дали е бременна или не?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Аха. Теста за бременност след колко време показва дали е бременна или не?
    14 дни след рисковия полов акт или в първия ден от закъснението на менструацията.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Напълно възможно е да е забременяла .

Имате шанс все още за ескапел - на листовката пише , че е до 12 часа, но не е така, ако го вземеш и след 1 седмица - и да има бебе , матката ще го изхвърли .
    Примерно, аз всеки месец взимам ескапел по средата между две седмици и така съм абсолютно застрахована.
    Нито пия всеки ден гадости, нито ползвам гадните гуми, дето само се късат и пречат на кефа.

И тук сега всички ще се юрнат да спорят с мен -не се хабете, аз поне от личен опит го казвам, вие от четене големи професори се въдите, знам.

Успех и спокойно
    Недей, че някой пак ще ти се върже.

Град
    в Майнатаун, България (близката канавка)
    Не притеснявай и на мен ми се е случвало да се къса гумата но не е забременявала. Не купувайте хапчета няма смисъл за всеки случай ако се притеснявате много вземете един тест за бременност той е около 3-4 лева. Наслука

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    Не притеснявай и на мен ми се е случвало да се къса гумата но не е забременявала. Не купувайте хапчета няма смисъл за всеки случай ако се притеснявате много вземете един тест за бременност той е около 3-4 лева. Наслука
    Много ме кефи как всички говорите за теста за бременност, все едно е лекарство, което премахва бременността. Ами като се притесняват много и си вземат един тест, той като излезе положителен, дали ще им е по-спокойно??

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

мм теста щом действа 14 дни след като е станало, значи и ако е положителен хапчета не помагат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си