:]
А ти как видя усмивката му през маската?![]()
![]()
![]()
...най-вероятно за да те успокойПървоначално написано от ray
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Това, което е направил е много мило, но не смятам, че трябва да му придаваш толкова голямо значение. В повечето случаи мъжете правят неща без някакво намерение, а ние жените ги тълкуваме като нещо голямо. Радвай се, че ти е обърнал внимание и се е държал учтиво и недей да го мислиш толкова.
Ами да, няма нищо лошо, че си се сетила. И аз съм имала такива случаи, в които съм си мислела нелепи неща, като това, че щом някой ми се е усмихнал, веднага го прави с някаква цел. А всъщност като си помисля по-добре, разбирам, че не е така. Когато на човек му се иска нещо и търси нещо по-специално, той вижда неща, които всъщност ги няма.Първоначално написано от ray
^ Това прозвуча отчаяно.
Човекът ти се е усмихнал колкото да усетиш, че не си сама и че няма място за притеснения.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз съм въпросния лекар,но си падам по мъже..
А ако ти бяха казали това, което искаше да чуеш, тогава щеше ли да се замислиш, че не можеш да получиш напълно адекватен отговор по подобен въпрос тук?Първоначално написано от ray
Нали е бил с маска, как си му видяла усмивката? Човекът вероятно е бил любезен. 15-годишните се влюбват във всеки, който им се ухили, damn.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
...и е поне малко симпатиченПървоначално написано от Josefinne
После защо батковците лупали 15-годишни тинейджърки
![]()
Първоначално написано от ray
Изпуснах, значи!!!![]()
Everything changes, but beauty remains ...
аз
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.