Такам, да кажа първо, че който яде или му е гнусно да не гледa, но като знам любопитството на хората, предполагам ще погледнете anyways.
Та имам тоя срамен проблем, който ми е огромен комплекс и ми смъква самочувствието. Дори не ходя на море или басейн поради тази причина. Ходила съм и на лекар, но изследванията не показаха нищо извън нормата и ми казаха, че най-вероятно е наследствено - и тука идва каръщината - майка ми няма един косъм по тялото си , а баща ми е точно обратното - навсякъде и явно на него съм се метнала
Махам си ги с пинсета, до колкото мога, но пак остават и направо се побърквам. Направих огромната грешка да ги изруся с блондор и мисля, че порастнаха още повече....... На снимките не изглежда така, както е реално, особено като ги гледам под някакъв ъгъл или като съм седнала и ми е свит стомаха изглеждат още по-гъсти ии......:X:X:X Искам мнение какво мислите, много ли са или нз нещо кажете, защото ме е срам да покажа на приятелите си, а без чуждо мнение още повече се отчайвам и нз какво да права.
Значи в началото снимките са докато ги скубах днеска, извинявам се, че е зачервено, но горе долу ще видите къде имам косми, а последната е вече като съм "готова". Трябва и да се увеличи, че като ги качих и нещо се скапа качеството и не се вижда много...
едит: мерси много на всички за мнението и помощта. Наистина оценявам безпристрастното ви мнение