.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Последно офф топик.
    Пич, има разлика между арийци и славяни мамка му. До сега един нормален човек, не си е направил труда да се замисли над този факт. Понеже Фюрера е искал всички деца да са руси и синеоки, с чиста бяла кожа, вие решавате, че това са основните белези на арийската раса. ЕМИ НЕ, не са...
    едни от представителите на арийските племена са били траките, а не славяните, както и келти, германи, индоиранци. Замисли се, кои от тях са точно със славянски белези....

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Ами това, че вече не сме с типични монголоидни черти не значи, че не сме от там!!! Все пак България е път на много народ и адски кръвосмешения...Имаме общо с Атила, а и монголците не са като китайците или японци, виетнамци...а са по-особенни...хан Аспарух е притежавал типични черти на монголци...така мургав, присвити очи(не дръпнати) и тн...а като е дошъл тука вече кръвосмешения и не може да се запази това...
    Im back...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    USA all the way
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Град
    София
    Ловец тва са глупости...По-добре едно оръжие да е качествено,отколкото да е некачествено... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...80%D0%B0%D0%B4 ето доказателство-там вдясно дето са цифрите.Русия е победила единствено заради патриотизма,единството,сур овия си студ и хора като този: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...86%D0%B5%D0%B2 ,иначе Русия е нямала никакъв шанс срещу машини като Тигър танк и други.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Ловец тва са глупости...По-добре едно оръжие да е качествено,отколкото да е некачествено...
    No shit, sherlock

То по-добре да имаш ферари, отколкото трабант, ама като няма пари кво ? За германците може да е било по-изгодно да правят качествени оръжия, ама за руснаците изобщо не е било така. А това за Тигъра са абсолютни митове, Тигъра е бил страшилище до 42-ра, после яко го е отнесъл.

Мммм зависи...аз искам повече трабант отколкото ферари...след време особенно ще е много желано и адски скъпо...Макар си е германско...но друго си е една жигула или москвич...дето ще надминат ферарито по години на живот...
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Ами това, че вече не сме с типични монголоидни черти не значи, че не сме от там!!! Все пак България е път на много народ и адски кръвосмешения...Имаме общо с Атила, а и монголците не са като китайците или японци, виетнамци...а са по-особенни...хан Аспарух е притежавал типични черти на монголци...така мургав, присвити очи(не дръпнати) и тн...а като е дошъл тука вече кръвосмешения и не може да се запази това...
    Кажи верно....ти Аспарух познаваш ли го лично, че знаеш какви точно са му били чертите?
    И да, не сме били само арийци-имало е смешения, както почти при всеки народ, който е завладявал земи и се е смесил с други народности.
    Но, моля те, обясни ми на какъв принцип твърдиш на 100%, че сме от монголски произход?

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Кажи верно....ти Аспарух познаваш ли го лично, че знаеш какви точно са му били чертите?
    И да, не сме били само арийци-имало е смешения, както почти при всеки народ, който е завладявал земи и се е смесил с други народности.
    Но, моля те, обясни ми на какъв принцип твърдиш на 100%, че сме от монголски произход?
    Че естествено, че го познавам...ти не помниш ли де организира сбирка 32ра година в граднката пред НДК...тогава беше гробище...
    Винаги е изобразяван така...а арийци не сме били....
    Im back...

Че естествено, че го познавам...ти не помниш ли де организира сбирка 32ра година в граднката пред НДК...тогава беше гробище...
    Винаги е изобразяван така...а арийци не сме били....
    Как ще докажеш, че не сме????

Мега фен
    Остави го Наденичко да си дрънка глупости. Сигурно пак си приписва своите собствени черти на цялата нация. Забавно.

// Я ми кажи като на мен едно 80% от познатите ми са ИЛИ със светли очи ИЛИ със светла коса кво праим ? Разяснения искам. Тъй де - мен ми е ясно ,ама този факт доста противоречи на твоята логика.

Град
    София
    Абе никой не знае откъде са дошли точно Българите,има десетки хипотези,така че моля ви се не ми се правете на специалисти.Специално ви препоръчвам гледайте -> по следите на българите,мисля че се казваше сериалчето,много е добро Едната хипотеза е,че сме дошли от Тибет-днешен севере Китай и Южна Монголия.Друга хипотеза гласи,че сме дошли от далечния североизток-Сибир,горе-долу на ширините на днешен град-Магадан.Трета пък гласи,че сме тръгнали от района Иран-Кавказ на север и после сме завили на югозпад.По тоя път е имало много смешения.После сме се смесили със Славяните,които са били светли натури.После по времето на Османско робство е имало доста смешения турци-българи,така че някой ако ми твърди,че си знае точно произхода и е от България ще му се изсмея
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен
    Благодаря че потвърди думите на всички писали в темата ,освен на Наденичко ,макар да си мислиш ,че изказването ти бе уникално

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Благодаря че потвърди думите на всички писали в темата ,освен на Наденичко ,макар да си мислиш ,че изказването ти бе уникално
    Уоу,къде пък съм казал,че изказването ми е уникално ? Нито съм някакъв професионалист по народности,нито нещо подобно.Даже бих казал,че е простовато и се основава на елементарна обща култура,която някои за съжаление нямат.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Ами те нещата се застъпват...ти просто проследи пътя на българите....с "хипотезите"....
    Im back...

Добре де, разбрахме, че ти си монголец, и се чувстваш лично засегнат, но нямаш какво друго да добавиш по темата, освен да джафкаш едно и също, така че или кажи нещо смислено, или си дръпни повечко очичките, гледайки се в огледалото и гордеейки се с българския си произход.

Добре де, разбрахме, че ти си монголец, и се чувстваш лично засегнат, но нямаш какво друго да добавиш по темата, освен да джафкаш едно и също, така че или кажи нещо смислено, или си дръпни повечко очичките, гледайки се в огледалото и гордеейки се с българския си произход.
    Защо...ти фередже ли си...? Просто съм реалист...и повтарям истината...това е което се иска...
    Im back...

Защо...ти фередже ли си...? Просто съм реалист...и повтарям истината...това е което се иска...
    Хахахах, даа бе как не се сетих, аз му обяснявам от сума ти време за арийска раса, накрая-бам фередже.
    За тебе само тези два варианта ли съществуват-или си монголец, или си фередже и това за теб е единствената истина....егати ограниченото мислене.

Хахахах, даа бе как не се сетих, аз му обяснявам от сума ти време за арийска раса, накрая-бам фередже.
    За тебе само тези два варианта ли съществуват-или си монголец, или си фередже и това за теб е единствената истина....егати ограниченото мислене.
    Бхах...какво си обяснила...че го не скивам....???? Разбира се, че има и 3ти бонус вариант...а именно от циганското потекло...
    Im back...

Вината, че ти не можеш да четеш и да мислиш си е лично твоя.

Вината, че ти не можеш да четеш и да мислиш си е лично твоя.
    Не помня да си давала някаква информация...Само предполагаш...а аз казвам истината, такава каквато е!!!
    Im back...

А банани и за 2ма ви, ако не се спрете?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Ин йор харт ;дд
    http://www.youtube.com/watch?v=yVKPuONDWyk ^^ поооздравче

Аа по темата ---> Русия ест Тия тъпи американци
    GreenDay

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Ловец тва са глупости...По-добре едно оръжие да е качествено,отколкото да е некачествено... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...80%D0%B0%D0%B4 ето доказателство-там вдясно дето са цифрите.Русия е победила единствено заради патриотизма,единството,сур овия си студ и хора като този: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...86%D0%B5%D0%B2 ,иначе Русия е нямала никакъв шанс срещу машини като Тигър танк и други.
    Въобще нямах това предвид - гледай един филм по Натионал джеографик за Втората световна война
    И, че Русия е превъзхождала Германия по численост
    Немците произвеждали хубави танкове ,а руснаците калпави ,но пък много ..
    Да е победила единствено заради патриотизма е голяма глупост ..

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Нешънъл Джеографик..

Викаш не е като турските сериали нали...?
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си