- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Америка или Русия
Последно офф топик.
Пич, има разлика между арийци и славяни мамка му. До сега един нормален човек, не си е направил труда да се замисли над този факт. Понеже Фюрера е искал всички деца да са руси и синеоки, с чиста бяла кожа, вие решавате, че това са основните белези на арийската раса. ЕМИ НЕ, не са...
едни от представителите на арийските племена са били траките, а не славяните, както и келти, германи, индоиранци. Замисли се, кои от тях са точно със славянски белези....
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ами това, че вече не сме с типични монголоидни черти не значи, че не сме от там!!! Все пак България е път на много народ и адски кръвосмешения...Имаме общо с Атила, а и монголците не са като китайците или японци, виетнамци...а са по-особенни...хан Аспарух е притежавал типични черти на монголци...така мургав, присвити очи(не дръпнати) и тн...а като е дошъл тука вече кръвосмешения и не може да се запази това...
Im back...
USA all the way![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Ловец тва са глупости...По-добре едно оръжие да е качествено,отколкото да е некачествено... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...80%D0%B0%D0%B4 ето доказателство-там вдясно дето са цифрите.Русия е победила единствено заради патриотизма,единството,сур овия си студ и хора като този: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...86%D0%B5%D0%B2 ,иначе Русия е нямала никакъв шанс срещу машини като Тигър танк и други.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
No shit, sherlockПървоначално написано от Greennight
![]()
То по-добре да имаш ферари, отколкото трабант, ама като няма пари кво ? За германците може да е било по-изгодно да правят качествени оръжия, ама за руснаците изобщо не е било така. А това за Тигъра са абсолютни митове, Тигъра е бил страшилище до 42-ра, после яко го е отнесъл.
Мммм зависи...аз искам повече трабант отколкото ферари...след време особенно ще е много желано и адски скъпо...Макар си е германско...но друго си е една жигула или москвич...дето ще надминат ферарито по години на живот...
Im back...
Кажи верно....ти Аспарух познаваш ли го лично, че знаеш какви точно са му били чертите?Първоначално написано от TheMightyNadenica
И да, не сме били само арийци-имало е смешения, както почти при всеки народ, който е завладявал земи и се е смесил с други народности.
Но, моля те, обясни ми на какъв принцип твърдиш на 100%, че сме от монголски произход?
Че естествено, че го познавам...ти не помниш ли де организира сбирка 32ра година в граднката пред НДК...тогава беше гробище...Първоначално написано от MojoJojo88
Винаги е изобразяван така...а арийци не сме били....
Im back...
Как ще докажеш, че не сме????Първоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
Остави го Наденичко да си дрънка глупости. Сигурно пак си приписва своите собствени черти на цялата нация. Забавно.
// Я ми кажи като на мен едно 80% от познатите ми са ИЛИ със светли очи ИЛИ със светла коса кво праим ? Разяснения искам. Тъй де - мен ми е ясно ,ама този факт доста противоречи на твоята логика.
Абе никой не знае откъде са дошли точно Българите,има десетки хипотези,така че моля ви се не ми се правете на специалисти.Специално ви препоръчвам гледайте -> по следите на българите,мисля че се казваше сериалчето,много е доброЕдната хипотеза е,че сме дошли от Тибет-днешен севере Китай и Южна Монголия.Друга хипотеза гласи,че сме дошли от далечния североизток-Сибир,горе-долу на ширините на днешен град-Магадан.Трета пък гласи,че сме тръгнали от района Иран-Кавказ на север и после сме завили на югозпад.По тоя път е имало много смешения.После сме се смесили със Славяните,които са били светли натури.После по времето на Османско робство е имало доста смешения турци-българи,така че някой ако ми твърди,че си знае точно произхода и е от България ще му се изсмея
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Благодаря че потвърди думите на всички писали в темата ,освен на Наденичко ,макар да си мислиш ,че изказването ти бе уникално![]()
![]()
Уоу,къде пък съм казал,че изказването ми е уникално ?Първоначално написано от Auriss
Нито съм някакъв професионалист по народности,нито нещо подобно.Даже бих казал,че е простовато и се основава на елементарна обща култура,която някои за съжаление нямат.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ами те нещата се застъпват...ти просто проследи пътя на българите....с "хипотезите"....
Im back...
Добре де, разбрахме, че ти си монголец, и се чувстваш лично засегнат, но нямаш какво друго да добавиш по темата, освен да джафкаш едно и също, така че или кажи нещо смислено, или си дръпни повечко очичките, гледайки се в огледалото и гордеейки се с българския си произход.
Защо...ти фередже ли си...? Просто съм реалист...и повтарям истината...това е което се иска...Първоначално написано от MojoJojo88
Im back...
Хахахах, даа бе как не се сетих, аз му обяснявам от сума ти време за арийска раса, накрая-бам фередже.Първоначално написано от TheMightyNadenica
За тебе само тези два варианта ли съществуват-или си монголец, или си фередже и това за теб е единствената истина....егати ограниченото мислене.
Бхах...какво си обяснила...че го не скивам....???? Разбира се, че има и 3ти бонус вариант...а именно от циганското потекло...Първоначално написано от MojoJojo88
![]()
Im back...
Вината, че ти не можеш да четеш и да мислиш си е лично твоя.
Не помня да си давала някаква информация...Само предполагаш...а аз казвам истината, такава каквато е!!!Първоначално написано от MojoJojo88
Im back...
А банани и за 2ма ви, ако не се спрете?
http://www.youtube.com/watch?v=yVKPuONDWyk ^^ поооздравче
Аа по темата ---> Русия ест Тия тъпи американци![]()
GreenDay
Въобще нямах това предвид - гледай един филм по Натионал джеографик за Втората световна войнаПървоначално написано от Greennight
И, че Русия е превъзхождала Германия по численост
Немците произвеждали хубави танкове ,а руснаците калпави ,но пък много ..
Да е победила единствено заради патриотизма е голяма глупост ..
Нешънъл Джеографик..![]()
Първоначално написано от ZipFail
Викаш не е като турските сериали нали...?
Im back...