- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бездомни кученца
Здравейте, хора!Малко тъп въпрос , ама знаете ли примрно някъде около вас или някакво място където да има малки улични кученца? :d Защото искам да си взимам куче, но защо да не приютя някое бездомно..
![]()
Оу в моя град малки улични кученца колкото искаш. Във всичките квартали.Ама са въшливи!
I'm beautiful in my way....
Емии от Шумен съм,не знам ти откъде си,но...Има доста в кв. Боян Българанов...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
В Девин има бездомни кученца на всеки 10 метра.
Заповядай да си осиновиш едно!![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Просто се огледай или отиди до някой изолатор и спаси куч от там![]()
Ако си от Пловдив-приюта Сеславци (имат и станица във фейсбук), решила си да направиш добро! Браво! Дано се намират повече хора като теб! Като си вземеш да го снимаш и да ни го покажеш, а аз още предварително ви пожелавам много щастливи моменти заедно и ако имаш някакви въпроси с отглеждане и изобщо нещо свързано с кучета пиши ЛС.![]()
Браво ти си един от малкото хора,които биха си осиновили бездомно кученце.Успех с намирането на кученцето![]()
В квартала ми гъмжи от тях. Където и да се обърнеш, все ще ги видиш на стадо :хх
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ох, извинявам се , не съм уточнила. От София съм.![]()
Щом си от София ела в Младост. Тук е пълно с бездомни кучета а знам няколко, които са много хубави и може да ти харесат.![]()
Аз съм от Враца. Тук е пълно с кучета.. :X особено в ж.к "Дъбника" !!![]()