.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Kакво да направя..?

Здравейте Вече не знам какво да правя.. така.. Преди 2 месеца се запознах с едно момче и адски много го харесах, но той беше гадже на една приятелка. Адски мн се дразнех, че е с нея , но нямаше какво да направя. Като излизахме заедно [т.е в една компания] започнах да забелязвам,че той ме гледа по различен начин, имах усещането,че и той ме харесва. И така пишехме си с него, често му споделях както и той на мен. По този начин аз започнах все по-силно и по-силно да го харесвам. Една вечер не можах да издържах и му признах всичко [въпреки, че той си имаше гадже]. Казах му, че го харесвам, че когато го видя забравям къде се намирам и т.н.А той ми каза, че мисли да къса с приятелката ми, защото е разбрал че няма да излезе нищо от тяхната връзка. Аз се зарадвах и не помислих как щеше да се чувства приятелката ми след всичко това. На следващия ден ми каза, че са скъсали. След още около 2 дни той поиска да ходим,но аз се чувствах супер гадно заради пр. ми и му отказах. Казах му, че ни трябва малко време за да разберем дали да започваме връзка. Той се съгласи. И така продължавахме да си пишем постоянно. Докато не му казах, че искам да изляза с него каквото и да ми струва.. колкото и да ми е гадно..бих дала всичко за да се видя с него насаме. Той се съгласи и си уговорихме среща. Излизахме 2 поредни вечери ии колкото бях щастлива,че съм с него и че ми е хубаво, толкова ми беше гадно и за пр. ми Това ни беше и последното излизане...Защото по скайп му казах, че ако си мисли че шш с мен само за едното е** греши.. той каза че съм далеч и че ми е сърдит..тва беше 12.04.. и от тогава насам не си пишем, си говорим камоли пък да се поздравим, като се видим... Това ме убива.. Страшно много се влюбих в този човек.. аа и оня ден му пратих това > Не можеш дълго да се сърдиш на някого, който те кара да се усмихваш. И ме попита какво искам да кажа с това..казах му, че през времето,когато не сме си говорили съм обмислила нещата и сега съм напълно наясно какво искам..и тва, че ми се сърди ме измъчва адски мнг и той ми каза,че преди да кажат нещо хората мислят..и му отвърнах, че може би тогава не съм мислила. След това ми каза, че вече не ми сърди и че е отворил нова стр в живота си...

Та въпросът ми е как да му покажа или докажа колко много го обичам и немога без него..?
    П.С. аз съм на 15, а той на 21. Някакви съвети..?? Благодаря предварително

Супер фен Аватара на pressiana
    И защо си му казала такава глупост, като е скъсал с приятелката си заради теб?
    Боже, не те разбирам!
    И не, няма нужда нищо да му казваш, щом е казал, че ти е простил.

Абе някой каза, че тази вечер всички са откачили.
    Адски съм съгласна..

той не скъса с приятелката ми заради мен...

anonymous708973
    Guest
    Хаха, нали? Само са скъсали и ти е "предложил" 2 дни по-късно.

Обаче.. тотално си осрала положението с оная реплика.

Banned Мега фен
    абе момиче... ти добре ли си ? (не ми се сърди) просто .. как може момчето да скъса с приятелката си 1-во защото не върви и 2-ро защот е видял че с теб му е по-хубаво и че иска да е с теб... не казвай ''той не скъса с нея заради мен'' защото е така.. и ако мислиш обратното защо тогава ти е гадно като ти не си виновна..с тая реплика всичкото си му развалила..от прочетеното разбирам, че не си му била само за това..момчето си е показало че те харесва...не знам какво повече си искала от него..не знам..явно ти е простил..обаче с това с новата страница в живота ме съмнява да сте пак заедно .. и се пак .. кажи му да излезете и да поговорите... и гледай да няма такива реплики ..като излезете кажи му какво мислиш .. питай го още ли те харесва..кажи му пак да си пишете и да излизате..и ако му е хубаво и на теб бъдете си заедно..само не прави 2-ри път такава грешка..момчетата/мъжете могат да се сърдят да ги търпим и не знам още какво .. ама ние само с 1 изречение можем да ги закопаем..за това ти си го казала и не си мислела че ще провали нещо..а сега виждаш ли .. от едно изречение което можеше да си го спестиш сега на тебе ти е гадно.. и не мисли за приятелката си..поговори и с нея .. ако ти е добра приятелка ще те разбере.. аиде и успех..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Покани го да се видите отново Мисля, че ако наистина те харесва няма да се сдържи и чувствата му към теб ще се подновят, като се видите
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на badsector

Re: Kакво да направя..?

Цитирай Първоначално написано от lexi96
    ...Защото по скайп му казах, че ако си мисли че шш с мен само за едното е** греши...
    Явно се е уплашил да не би това да е истина и няма да му пуснеш.
    ...сега съм напълно наясно какво искам..
    Хайде сподели и с нас, за да ти дадем по-адекватен съвет. И междувременно се замисли какво ТОЙ иска от теб, след като ти си на 15, а той е на 21. Но не слушай какво ти казва, ами се опитвай да прозреш зад думите и действията му. Защото ако ми кажеш, че момче на 21 не иска секс, просто няма как да ти повярвам.
    ...и тва, че ми се сърди ме измъчва адски мнг и той ми каза,че преди да кажат нещо хората мислят..и му отвърнах, че може би тогава не съм мислила. След това ми каза, че вече не ми сърди и че е отворил нова стр в живота си...
    В превод - ти си му казала, че много го обичаш и си готова да му пуснеш, за да бъде твой. Той е усетил това и допълнително те манипулира, за да си още по-сигурна в решението си. Следващата ти реплика показва, че си се хванала в капана. И накрая той отново затвърждава решението ти, като показва, че по този начин наистина ще го имаш. Разбира се, това имане, може да е само докато ти се насити. Просто няма логика при сегашното положение :
    ...аз съм на 15, а той на 21...
    връзката ви да е по-различна от чист секс.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: Kакво да направя..?

Цитирай Първоначално написано от badsector
    ...Защото по скайп му казах, че ако си мисли че шш с мен само за едното е** греши...
    Явно се е уплашил да не би това да е истина и няма да му пуснеш.
    ...сега съм напълно наясно какво искам..
    Хайде сподели и с нас, за да ти дадем по-адекватен съвет. И междувременно се замисли какво ТОЙ иска от теб, след като ти си на 15, а той е на 21. Но не слушай какво ти казва, ами се опитвай да прозреш зад думите и действията му. Защото ако ми кажеш, че момче на 21 не иска секс, просто няма как да ти повярвам.
    ...и тва, че ми се сърди ме измъчва адски мнг и той ми каза,че преди да кажат нещо хората мислят..и му отвърнах, че може би тогава не съм мислила. След това ми каза, че вече не ми сърди и че е отворил нова стр в живота си...
    В превод - ти си му казала, че много го обичаш и си готова да му пуснеш, за да бъде твой. Той е усетил това и допълнително те манипулира, за да си още по-сигурна в решението си. Следващата ти реплика показва, че си се хванала в капана. И накрая той отново затвърждава решението ти, като показва, че по този начин наистина ще го имаш. Разбира се, това имане, може да е само докато ти се насити. Просто няма логика при сегашното положение :
    ...аз съм на 15, а той на 21...
    връзката ви да е по-различна от чист секс.
    Абсолютно. Направо ми взе думичките от клавиатурата..

благодаря ви спр много : ]]

и сега съм напълно наясно какво искам..

Имам предвид, че искам да съм с него и съжалявам за това, което му казах.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Хаха, значи чак СЛЕД като си свършила да се забиваш с гаджето на приятелката ти за да скъса с нея си се почувствала гадно за нея. Ясно.

Той е на 21, ти на 15. За него си една пикла и ти наистина се държиш като такава. Ту искаш едно, ту друго. Не се показваш особено лоялна към хората в живота си /в частност приятелката ти/, защото вината в последствие си е... ами просто вина. Нищо не променя. Каквото станало, станало. Освен тва наистина голяма простотия си изтърсила. Той е голям човек и просто е продължил напред. И ти е казал, че е обърнал нова страница в живота си. Земи го направи и ти.

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    трябваше да започнеш с годините ви, та да не ти чета булшита.. наистина - първо хората мислят, след това говорят.. think about it
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Няма смисъл.Не мога да ви разбера момичетата , ходите с 5-6 годишни по-големи от вас момчета. :X Ходете с момчета на вашите години , не знам не съм момиче ,ама ти за него си една пикла. Така ,че с здраве.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си