абе момиче... ти добре ли си ? (не ми се сърди) просто .. как може момчето да скъса с приятелката си 1-во защото не върви и 2-ро защот е видял че с теб му е по-хубаво и че иска да е с теб... не казвай ''той не скъса с нея заради мен'' защото е така.. и ако мислиш обратното защо тогава ти е гадно като ти не си виновна..с тая реплика всичкото си му развалила..от прочетеното разбирам, че не си му била само за това..момчето си е показало че те харесва...не знам какво повече си искала от него..не знам..явно ти е простил..обаче с това с новата страница в живота ме съмнява да сте пак заедно .. и се пак .. кажи му да излезете и да поговорите... и гледай да няма такива реплики ..като излезете кажи му какво мислиш .. питай го още ли те харесва..кажи му пак да си пишете и да излизате..и ако му е хубаво и на теб бъдете си заедно..само не прави 2-ри път такава грешка..момчетата/мъжете могат да се сърдят да ги търпим и не знам още какво .. ама ние само с 1 изречение можем да ги закопаем..за това ти си го казала и не си мислела че ще провали нещо..а сега виждаш ли .. от едно изречение което можеше да си го спестиш сега на тебе ти е гадно.. и не мисли за приятелката си..поговори и с нея .. ако ти е добра приятелка ще те разбере.. аиде и успех..