Цитирай Първоначално написано от lexi96
...Защото по скайп му казах, че ако си мисли че шш с мен само за едното е** греши...
Явно се е уплашил да не би това да е истина и няма да му пуснеш.
...сега съм напълно наясно какво искам..
Хайде сподели и с нас, за да ти дадем по-адекватен съвет. И междувременно се замисли какво ТОЙ иска от теб, след като ти си на 15, а той е на 21. Но не слушай какво ти казва, ами се опитвай да прозреш зад думите и действията му. Защото ако ми кажеш, че момче на 21 не иска секс, просто няма как да ти повярвам.
...и тва, че ми се сърди ме измъчва адски мнг и той ми каза,че преди да кажат нещо хората мислят..и му отвърнах, че може би тогава не съм мислила. След това ми каза, че вече не ми сърди и че е отворил нова стр в живота си...
В превод - ти си му казала, че много го обичаш и си готова да му пуснеш, за да бъде твой. Той е усетил това и допълнително те манипулира, за да си още по-сигурна в решението си. Следващата ти реплика показва, че си се хванала в капана. И накрая той отново затвърждава решението ти, като показва, че по този начин наистина ще го имаш. Разбира се, това имане, може да е само докато ти се насити. Просто няма логика при сегашното положение :
...аз съм на 15, а той на 21...
връзката ви да е по-различна от чист секс.