.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво да и подаря ?

понеже сега на 16 правим с мойта 2 месеца и се чуда какво да и купя ? първия месец и купих едно мече плюшено и тя мн го хареса след това от морето и направих 1 подарък 1 стъклено къдеот свети и сега се чуда за втория месец какво да бъде мислех си за 1 роза ? добре ли е или друго вие какво предлагате

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    хмм... нз ..може би някое плюшено сърце момичетата харесваме плюпените играчки

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не е ли малко глупаво на всеки месец да си подарявате нещо?

Иначе розата е добра идея.
    И ще е много по-сладко вместо два тона целофан, на нея да има вързана само едно панделка, съобразена с цвета на самото цвете. Ненатруфено, и сякаш някак спонтанно...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Той вече и е подарил плюшена играчка, освен ако не иска да се повторят подаръците.
    Може да и подариш букет с картичка,примерно. На мен скоро ми подариха един страхотен албум, на първата страница има някаква любовна сентенция. Много ми хареса. Зависи от момичето,де, за някои един албум може да е излишна вещ, но аз му се зарадвах, защото като цяло обичам да си изкарвам някои по-милички снимки от компютърва в някое фото, да си ги подредя в албума и да си ги гледам. Имай го като идея, но си прецени сам, ти би трябвало поне малко да я познаваш.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    Той вече и е подарил плюшена играчка, освен ако не иска да се повторят подаръците.
    Може да и подариш букет с картичка,примерно. На мен скоро ми подариха един страхотен албум, на първата страница има някаква любовна сентенция. Много ми хареса. Зависи от момичето,де, за някои един албум може да е излишна вещ, но аз му се зарадвах, защото като цяло обичам да си изкарвам някои по-милички снимки от компютърва в някое фото, да си ги подредя в албума и да си ги гледам. Имай го като идея, но си прецени сам, ти би трябвало поне малко да я познаваш.
    Аз препоръчвам по-горната идея 1 роза но красива за предпочитание остави бодлите и и направи там една червена панделка (ако розата е червена естествено) друг подходящ подарък е овяхналата червена роза защото изглежда много готино но естествено едва ли имаш време за такава но може сега да й подариж друго и ако връзката продължава може за тримесечието една овяхнала червена роза може да звучи зле но зависи как разбират нещата защото овяхналата много лесно се подържа не смуче вода или нещо подобно и остава за винаги
    Блажен е този който няма какво да каже и все пак си мълчи!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Овяхнала? Да не имаш в предвид изсъхнала? В смисъл, нарочно изсушена?
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Цвете е достатъчно. Ще се трогне от самия жест.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Лунен камък. Ще си Омре от кеф !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Hilary_
    оф така е тъпо всеки месец да си подарявате ..

И според мен няма смисъл всеки месец да си правите подаръци, много бързо ще ви се изчерпат идеите. А ако толкова искаш да й подариш нещо, направи го без да има повод. ; )

П.С: Розата е добра идея. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Мда, наистина е тъпо всеки месец да си подарявате нещо. Подаръци е хубаво да се правят спонтанно, без повод, или пък когато наистина датата е специална. Но щом толкова държиш - едно цвете е напълно достатъчно и жестът със сигурност ще бъде оценен.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си