- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужна ми е помощ
ТЕМАТА Е ЕБАВКА УЕ
КОЛКО СТЕ ПРОСТИ САМОО...
нали не вярвате че наистина саществъва човек като тоя описания подолу
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем... на 15 години съм ... проблема е че харесвам едно момиче но съм тотали нооб начи никога до сега не съм имам гадже рядко излизам от вкъщи и затова не съм мн в джаза та както казах харесвам ено момиче но незнам как да и го кажа незнам какво да правя и какво не незнам как да се държа нужна ми е помощ...
П.П. Коментари от рода ...пфф.. поредния смотаняк ... не са мн желани![]()
![]()
Така или иначе, ако момичето не е като теб, едва ли ще те хареса, щом излизаш рядко от вкъщи. Първо се социализирай, това ти е големия проблем. Като за начало намери си хоби. Тръгни на някой боен спорт например.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не си падам по спорта хобитата са ми Компютрите и електротехниката, боен спорт... хич не си падам по боя...Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Наистина, трябва първо да се социализираш. Липсата на всякакви социални умения са сериозна пречка, когато стане въпрос за момичета. Та ти сигурно няма да можеш да завържеш един прост разговор. Имаш ли приятели? С тях не би трябвало да си такова дърво, нали? Ако искаш можеш да направиш опит да я заговориш- първо обаче си намисли нещата, които ще кажеш. По принцип това е много, много тъпо, но твоят случай е изключение- все пак не искаш да се изложиш. След време, когато придобиеш повече опит, далеч няма да изпитваш подобни страхове от заговоряне на момиче или, може би, поне не в такава степен.
"приатели" имам доста но ПРИАТЕЛИ само двама ... иии аз си говора с нея но се за даскало др освен за уроците не се сещам кво да я заговора мн пъти съм отивал на даскало с мисълта да я покана на кафе ама като я погледна и ме хваща шубетоПървоначално написано от ymca
![]()
Нали се сещаш, че в такъв случай се обричаш цял живот да имаш нездраво тяло със слаба имунна система?Първоначално написано от speekfreed91
не си ме разбрал имам предвид че не си падам по мачое кечое и такиа иначе си тренирам редовно по 1 път седмично хода на фитнес...Първоначално написано от badsector
![]()
For God's Sake!
http://www.prosveta.bg/?go=books&p=detail&bookId=749
Ми ние как да ти помогнем? Да те изкараме от вас с ритници, за да се социализираш малко. Стани от компа, излез навън, виждай се с хора, преглътни срама и ще се отракаш. Докато питаш по форуми, на едно място ще си циклиш.
(rofl) Ти ме разби бе. :X Ти знаеш ли аз колко пъти ходя 4 + киокушин + лостове. По темата какво е това момиче смисъл дето си си набелязал?Какво знаеш за нея?Изобщо познавате ли се ?Първоначално написано от speekfreed91
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Първо вземи се социализирай малко, пък тогава си опитвай късмета с момичетата.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Днес в 18:30 ще ходим на кафе дайте теми на разговор плс...
Братле... прочетох точно до "тотали нооб" и се отказах да чета надолу. Безнадежден случай си![]()
хЪх...
ЗнамПървоначално написано от RoSKo0o0
... ае ся хой се дупи на бащтати че те чака...
![]()