.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нужна ми е помощ

ТЕМАТА Е ЕБАВКА УЕ КОЛКО СТЕ ПРОСТИ САМОО... нали не вярвате че наистина саществъва човек като тоя описания подолу
    Ем... на 15 години съм ... проблема е че харесвам едно момиче но съм тотали нооб начи никога до сега не съм имам гадже рядко излизам от вкъщи и затова не съм мн в джаза та както казах харесвам ено момиче но незнам как да и го кажа незнам какво да правя и какво не незнам как да се държа нужна ми е помощ...

П.П. Коментари от рода ...пфф.. поредния смотаняк ... не са мн желани

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Така или иначе, ако момичето не е като теб, едва ли ще те хареса, щом излизаш рядко от вкъщи. Първо се социализирай, това ти е големия проблем. Като за начало намери си хоби. Тръгни на някой боен спорт например.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Така или иначе, ако момичето не е като теб, едва ли ще те хареса, щом излизаш рядко от вкъщи. Първо се социализирай, това ти е големия проблем. Като за начало намери си хоби. Тръгни на някой боен спорт например.
    Не си падам по спорта хобитата са ми Компютрите и електротехниката, боен спорт... хич не си падам по боя...

Наистина, трябва първо да се социализираш. Липсата на всякакви социални умения са сериозна пречка, когато стане въпрос за момичета. Та ти сигурно няма да можеш да завържеш един прост разговор. Имаш ли приятели? С тях не би трябвало да си такова дърво, нали? Ако искаш можеш да направиш опит да я заговориш- първо обаче си намисли нещата, които ще кажеш. По принцип това е много, много тъпо, но твоят случай е изключение- все пак не искаш да се изложиш. След време, когато придобиеш повече опит, далеч няма да изпитваш подобни страхове от заговоряне на момиче или, може би, поне не в такава степен.

Цитирай Първоначално написано от ymca
    Наистина, трябва първо да се социализираш. Липсата на всякакви социални умения са сериозна пречка, когато стане въпрос за момичета. Та ти сигурно няма да можеш да завържеш един прост разговор. Имаш ли приятели? С тях не би трябвало да си такова дърво, нали? Ако искаш можеш да направиш опит да я заговориш- първо обаче си намисли нещата, които ще кажеш. По принцип това е много, много тъпо, но твоят случай е изключение- все пак не искаш да се изложиш. След време, когато придобиеш повече опит, далеч няма да изпитваш подобни страхове от заговоряне на момиче или, може би, поне не в такава степен.
    "приатели" имам доста но ПРИАТЕЛИ само двама ... иии аз си говора с нея но се за даскало др освен за уроците не се сещам кво да я заговора мн пъти съм отивал на даскало с мисълта да я покана на кафе ама като я погледна и ме хваща шубето

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от speekfreed91
    ...Не си падам по спорта...
    Нали се сещаш, че в такъв случай се обричаш цял живот да имаш нездраво тяло със слаба имунна система?

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Нали се сещаш, че в такъв случай се обричаш цял живот да имаш нездраво тяло със слаба имунна система?
    не си ме разбрал имам предвид че не си падам по мачое кечое и такиа иначе си тренирам редовно по 1 път седмично хода на фитнес...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Ми ние как да ти помогнем? Да те изкараме от вас с ритници, за да се социализираш малко. Стани от компа, излез навън, виждай се с хора, преглътни срама и ще се отракаш. Докато питаш по форуми, на едно място ще си циклиш.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    не си ме разбрал имам предвид че не си падам по мачое кечое и такиа иначе си тренирам редовно по 1 път седмично хода на фитнес...
    (rofl) Ти ме разби бе. :X Ти знаеш ли аз колко пъти ходя 4 + киокушин + лостове. По темата какво е това момиче смисъл дето си си набелязал?Какво знаеш за нея?Изобщо познавате ли се ?
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Супер фен
    Първо вземи се социализирай малко, пък тогава си опитвай късмета с момичетата.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Днес в 18:30 ще ходим на кафе дайте теми на разговор плс...

Град
    Варна, моретоо :)
    Братле... прочетох точно до "тотали нооб" и се отказах да чета надолу. Безнадежден случай си
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Братле... прочетох точно до "тотали нооб" и се отказах да чета надолу. Безнадежден случай си
    Знам ... ае ся хой се дупи на бащтати че те чака...

Град
    Варна, моретоо :)
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си