- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- на море в цикъл
аз съм чувала че вит.с помага . ако може да го преместите с ден два ще е още по добре !![]()
И аз съм чувала това с витамин Ц и с два лимона, изтискани. Пиеш и след 30мин спира. Ама не съм пробвала..
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
Даа витамин Ц помага много, на мене както ми е МНОООГО силно пих 3 витаминчета и даже не се усещаше. Иначе и аз бях миналата година на море в цикъл но си влизах, няма това нещо да ми развали морето, пии витамин Ц и няма га го усещащш, и си влизай в морето. Приятна почивка![]()
![]()
повтаря се темата-
отиваш на море и да не се къпеш е глупаво![]()
Аз съм влизала в водата и даже измива а и никоой не е разбирал :P
...
А, като влизате, с превръзките ли влизате?
Glee.![]()
Supernatural.
тампони ... again![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Една приятелка си забави цикъла с един ден ама изпи..120 витамина о.О Иначе пий витамин Ц,ще намали болките,ще е по-кратко и не толкова обилно кървенето и т.н. Аз влизам с превръзка и панталонки на 3-4 ден,преди това не смея,страх ме е от инфекции..Но пък мои приятелки си влизаха.
Абе как в цикъл и в басейна бе?
Не стига, че там водата е супер мръсна, ами и такива като вас като влизат, я правят в пъти по-мръсна. :/
И 120 витамина да изпиеш е СУПЕР голяма грешка. В крайна сметка това не са бонбончета, те си имат въздействие в/у организма..![]()
Направо ме изумихте с тая тема..
Тампонът е най-подходящ в случая и не се притеснявай да си сложиш дори и да си девствена.Аз,когато за пръв път си сложих още не бях правила секс,обаче пак нямах никакви проблемиПросто при всяко излизане от водята е хубаво да го сменяш
ами да...a после може да я смениш с новаПървоначално написано от xfakexsmilex
![]()
...
Това е нещо което не трябва да се опитваме да спираме бе хора !
СУПЕР ВРЕДНО Е ! не приемайте нищо което може да го спре просто свикнете с мисълта и използвайте тампони вместо превръзки но това се прави само ако не сте девствена иначе доста проблеми може да си имате![]()
Това е мит. Могат да се използват тампони и от момичета, които не са девствени.Първоначално написано от mortish
![]()
Е тя направо не се ли 'наквасва'?Първоначално написано от xxKiFlAx
Glee.![]()
Supernatural.
+1Първоначално написано от Rebirthing
Няма нищо лошо да си пъхнете 1 тампонче,ама пък баси..супер гнусно ми е незнам защоНе стига,че плажовете са замърсени достатъчно,сега и това..Може примерно ако на 3-4 ден нищо не тече,но пък после да излезеш от водата направо подгизнала,превръзка всичко..адски ужасно е.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Съгласна съм. Аре мислете малко и за останалите, които влизат във водата, а не само за себе си!Първоначално написано от neeDaBosS
Като си в цикъл и течението не е намаляло значително или спряло, НЕ влизаш във водата! Или влизаш на своя отговорност и излизаш с превръзка, пълна с мръсна морска вода и докосваща една от най-нежните части на тялото. Като искаш да поемаш риска, давай.
А най-добре - сметни кога ще ти е цикълът и говори с майка ти да не ходите тогава на море.
абе аз ли съм в грешка или студената вода отмива кръвта...и част от нея остава по банския...хайде стига глупости - или отиваш на гинеколог с майка си (или без нея), обясняваш какво е положението и той ти изписва хапчета, които ти забавят цикъла или слагаш 1 тампон - няма да умреш, споко...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от pressiana
![]()
И Кой е този който ще ми забрани да влизам в водата?! Не ме интересуват останалите.. аз се къпя!
...
Мда,разбира се,че отмива кръвта.Или пък това което казаха по-горе..с къси панталонки в басейнаНаистина трябва малко да се мисли,щото аз ако вляза така ще ми е някакво некомфортно..и да усещам пълна превръзка зззззззз
Както и да е,само да ви кажа че на другите изобщо няма да им е приятно.А,и да добавя..знаете ли колко препарати се слагат особено в басейните ?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Еми нормалноПървоначално написано от xfakexsmilex
после сменяш с нова и готово.
Не е нужно всички на плажа да знаят ..а и не трябва да те интересува :P
...
Оф, бахти гнусните о.О
Неква ако ми влезе с превръзка в морето ще се отвратя на макс. Отиди на гинеколог, за да ти изпише хапчета. Миналата година трябваше да съм в цикъл през цялото време, докато съм на море, но ми изписаха хапчета и всичко беше наред. След това нямам проблеми и цикълът ми си беше редовен.
Или сложи тампон. Ама да влизаш с превръзка е най - гадното.
Мислете малко бе.
И такива експерименти с витамини и простотии въобще как си и помисляте да ги правите. Хайде, за да влизаме в морето 5 дена повече да си преебем организма, щото ни е много зор да влезем във водата..
Махнах линка.
kalpazanka
Абсолятно! Как може да влезеш с превръзка в морето?! Не ми го побира главата, честно. Използвайте тампони. Хапчетата също помагат, но всяко едно забавяне или спиране си бърникаш хормоните все едно.Първоначално написано от smiirnoff
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Кое е гнусното бе ..явно морето е малкотова кой ще се отврати не ме интересува. Като ви е гнус - не се къпете
...
Невиждана селения"xxKiFlAx"![]()
![]()
Изумена съм, не бих и предположила, че съществуват толкова отвратителни хора!!! Само като си помисля, че сигурно до е имало някоя като теб когато съм била в басейн(море)...
![]()
Да влезеш в басейн с превръзка![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..