- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- на море в цикъл
Иу, иу, иу, извинявай ама това е супер гнусно, като начало.Първоначално написано от xxKiFlAx
Не те интересуват останалите? What? Ми зле си. Сори.
Честно, направо ми се доповръща от това твое изказване.
+1.......ОТВРАТИТЕЛНО....без коментар съм просто...селенията няма граници....Първоначално написано от missg79
![]()
Моля те, не говори наизуст. Миналата година ми дойде последните 2 дни и получих проблеми с бъбреците със странни симптоми (при рязко сядане/ставане ме заболяваше или корем, или глава, прилошаваше ми внезапно) и се оказа че имам проблеми със завишена утайката в урината и имах склонност към развиване на камъни в бъбреците.. По-добре внимавайте, защото мислех че нищо не може да ми стане, ама не си е работа да береш ядове ..Първоначално написано от xxKiFlAx
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Мисля, че вече няма да се учудя ако решите, че е напълно нормално да се изходите в морето. Никой няма да ви усети, нали така?! Добра хигиена имате, очарована съм.![]()
интересува ли ме ?Първоначално написано от lisi4ety
...
отвратителна на майкати !!!!!! Много ясно че е имало и други момичета и не една като мен...нормалните момичета отиваме да се къпем..и не мислим другитеПървоначално написано от missg79
![]()
...
Тампони!
На мен утре ми е от последните дни на М. и ще ходя на басейн...обаче имам въпрос...;д Тампона след всяко излизане от водата ли се сменяЗащото той нали си е вътре
при него не влиза вода,няма смисъл да се сменя постоянно...
![]()
Може ли да съм такъв карък се чудя аз...Утре и аз съм на басейн, а ми дойде преди малко...супер яко. Та и аз с тампони ще я карам и ще изпия няколко хапчета витамин Ц колкото да го намали поне.
Biskfitka, как си го представяш това при него да не влиза вода ?Естествено, че се мокри, а от водата и се подува, така че, ще се налага смяна, да.
Първоначално написано от Goddess
Е аз не съм пробвала,мислех си,че не влиза
Значи няма да се влиза много във водата
![]()
Айде приятен басейн на всички![]()
Напротив нормалните момичета имат поне малко възпитание и се съобразяват с хората около себе си, нормалните момичета не влизат в басейн по време на М. и айде да не намесваме майките, че да не почна и аз!!!Първоначално написано от xxKiFlAx
Селянка проста!
![]()
Абе да ти кажа няма особена разлика в тампона и усещането във или извън басейна. Аз лично усещам, когато тампона е "на предела". Така че ако усетите дискомфорт след като излезете го сменяйте.Първоначално написано от Goddess
( Макар, че като се замисля какви гадни хора си топят краката и тялото в басейна, какви бактерии има, я по-добре го сменяйте, няма да ви навреди! ... Абе са като се замисля тва басейните са егати гадното нещо.)
Отвратителни сте ве !!! Егати гнусните същества !! :Х![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
[b] Никой не разбира и как така? При положение, че превръзката се вижда / надявам се поне с превръзка влизаш!!/ , а и дори и да не се е супер гадно и като толкова искаш да влизаш във водата поне ползвай тампон!!Първоначално написано от xxKiFlAx
![]()
![]()
И да глупаво е да не влизаш във водата, когато си на море, но е по-глупаво да влизаш, когато си в цикъл!
Като не мислиш за другите поне помисли за теб .. може да получиш доста сериозна инфекция!
Аврорката е бахти гнусарката.Селянко,нямаш работа на морето,уникално си тъпа..как с превръзка във водата,около теб да плуват съсиреци..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Believe in yourself.
Заключете темата моля ви !
Егатиии ужасааа![]()
Или всичко или нищо .
Това е доста гадничко ... Все пак цикълът представлява съсирена кръв и вода и е доста нехигиеничен, ако не беше така нямаше да се налага и да се сменят превръзки/тампони ... това са мръсотии, които тялото изхвърля заедно с кръвта и водата и изобщо е неприятно за околните все пак замислете се.
А иначе кифлата пак се разписа като и чета мненията ми става много забавно, беше казала, че които се занимава с нея го унищожава
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
може ли някой да ми даде друга такава тема за витамин ц(без да се обсъжда кой влиза с превръзка,кой влиза без) ,че не намирам нищо.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
охх мен ме е страх да си сложа тампон,тъй като съм девствена![]()
Женско съм!!;дддд
Тампон (казаха,че може да го сложиш, въпреки,че си девствена!) или не влизай във водата.
___
Първоначално написано от xxKiFlAx
Стига ,ма, си повтаряла "не ме интересува" в различни форми. И нас не ни интересува, че не те интересува, но не ти го повтаряме по 1 000 пъти, нали? И да позная ли? НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА!Първоначално написано от xxKiFlAx
И друго - отскоро вече не е модерно , когато за нещо ти пука ,да говориш,че не ти. Преди години беше-но вече не!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Точно така.. ама че сте мърлячки, само разпитвате по форумите как да си отскубнете тоя косъм, оня косъм, как да си направите кожата по гладка, сияйна, да станете по-слаби и всякакви такива, а нямате елементарна хигиена. Това е толкова гнусарско, че няма накъде повече. Селяния до шия. Като ти е дошло, няма да ходиш на басейн и готово. Никой няма да изпусне от това.Първоначално написано от missg79
^ А ако ви кажа, че кифлата не се скубе отдолу с оправданието, че никой не я гледа, и ако някой я харесва, ще я харесва такава каквато е, нещо променя ли се ?![]()
![]()
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."