.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    да излезеш от водата направо подгизнала,превръзка всичко..адски ужасно е.
    Съгласна съм. Аре мислете малко и за останалите, които влизат във водата, а не само за себе си!
    Като си в цикъл и течението не е намаляло значително или спряло, НЕ влизаш във водата!

И Кой е този който ще ми забрани да влизам в водата?! Не ме интересуват останалите.. аз се къпя!
    Иу, иу, иу, извинявай ама това е супер гнусно, като начало.
    Не те интересуват останалите? What? Ми зле си. Сори.
    Честно, направо ми се доповръща от това твое изказване.

Цитирай Първоначално написано от missg79
    Невиждана селения"xxKiFlAx" Изумена съм, не бих и предположила, че съществуват толкова отвратителни хора!!! Само като си помисля, че сигурно до е имало някоя като теб когато съм била в басейн(море)...
    +1.......ОТВРАТИТЕЛНО....без коментар съм просто...селенията няма граници....

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    повтаря се темата-
    отиваш на море и да не се къпеш е глупаво
    Аз съм влизала в водата и даже измива а и никоой не е разбирал :P
    Моля те, не говори наизуст. Миналата година ми дойде последните 2 дни и получих проблеми с бъбреците със странни симптоми (при рязко сядане/ставане ме заболяваше или корем, или глава, прилошаваше ми внезапно) и се оказа че имам проблеми със завишена утайката в урината и имах склонност към развиване на камъни в бъбреците.. По-добре внимавайте, защото мислех че нищо не може да ми стане, ама не си е работа да береш ядове ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    Мисля, че вече няма да се учудя ако решите, че е напълно нормално да се изходите в морето. Никой няма да ви усети, нали така?! Добра хигиена имате, очарована съм.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    да излезеш от водата направо подгизнала,превръзка всичко..адски ужасно е.
    Съгласна съм. Аре мислете малко и за останалите, които влизат във водата, а не само за себе си!
    Като си в цикъл и течението не е намаляло значително или спряло, НЕ влизаш във водата!

И Кой е този който ще ми забрани да влизам в водата?! Не ме интересуват останалите.. аз се къпя!
    Иу, иу, иу, извинявай ама това е супер гнусно, като начало.
    Не те интересуват останалите? What? Ми зле си. Сори.
    Честно, направо ми се доповръща от това твое изказване.
    интересува ли ме ?
    ...

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Невиждана селения"xxKiFlAx" Изумена съм, не бих и предположила, че съществуват толкова отвратителни хора!!! Само като си помисля, че сигурно до е имало някоя като теб когато съм била в басейн(море)...
    отвратителна на майкати !!!!!! Много ясно че е имало и други момичета и не една като мен...нормалните момичета отиваме да се къпем..и не мислим другите
    ...

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Нямам такива проблеми (сън)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тампони!
    На мен утре ми е от последните дни на М. и ще ходя на басейн...обаче имам въпрос...;д Тампона след всяко излизане от водата ли се сменя Защото той нали си е вътре при него не влиза вода,няма смисъл да се сменя постоянно...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Може ли да съм такъв карък се чудя аз... Утре и аз съм на басейн, а ми дойде преди малко...супер яко. Та и аз с тампони ще я карам и ще изпия няколко хапчета витамин Ц колкото да го намали поне.

Biskfitka, как си го представяш това при него да не влиза вода ? Естествено, че се мокри, а от водата и се подува, така че, ще се налага смяна, да.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Може ли да съм такъв карък се чудя аз... Утре и аз съм на басейн, а ми дойде преди малко...супер яко. Та и аз с тампони ще я карам и ще изпия няколко хапчета витамин Ц колкото да го намали поне.

Biskfitka, как си го представяш това при него да не влиза вода ? Естествено, че се мокри, а от водата и се подува, така че, ще се налага смяна, да.
    Е аз не съм пробвала,мислех си,че не влиза Значи няма да се влиза много във водата
    Айде приятен басейн на всички

отвратителна на майкати !!!!!! Много ясно че е имало и други момичета и не една като мен...нормалните момичета отиваме да се къпем..и не мислим другите
    Напротив нормалните момичета имат поне малко възпитание и се съобразяват с хората около себе си, нормалните момичета не влизат в басейн по време на М. и айде да не намесваме майките, че да не почна и аз!!! Селянка проста!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Goddess

Абе да ти кажа няма особена разлика в тампона и усещането във или извън басейна. Аз лично усещам, когато тампона е "на предела". Така че ако усетите дискомфорт след като излезете го сменяйте. ( Макар, че като се замисля какви гадни хора си топят краката и тялото в басейна, какви бактерии има, я по-добре го сменяйте, няма да ви навреди! ... Абе са като се замисля тва басейните са егати гадното нещо.)
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на gummybear
    има много такива теми

theo <333

Цитирай Първоначално написано от gummybear
    има много такива теми
    +1 стига вече

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Отвратителни сте ве !!! Егати гнусните същества !! :Х
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

повтаря се темата-
    отиваш на море и да не се къпеш е глупаво
    Аз съм влизала в водата и даже измива а и никоой не е разбирал :P
    [b] Никой не разбира и как така? При положение, че превръзката се вижда / надявам се поне с превръзка влизаш!!/ , а и дори и да не се е супер гадно и като толкова искаш да влизаш във водата поне ползвай тампон!! И да глупаво е да не влизаш във водата, когато си на море, но е по-глупаво да влизаш, когато си в цикъл! Като не мислиш за другите поне помисли за теб .. може да получиш доста сериозна инфекция!

Голям фен Аватара на dami666
    Аврорката е бахти гнусарката.Селянко,нямаш работа на морето,уникално си тъпа..как с превръзка във водата,около теб да плуват съсиреци..
    Believe in yourself.

Голям фен
    Заключете темата моля ви !
    Егатиии ужасааа
    Или всичко или нищо .

Това е доста гадничко ... Все пак цикълът представлява съсирена кръв и вода и е доста нехигиеничен, ако не беше така нямаше да се налага и да се сменят превръзки/тампони ... това са мръсотии, които тялото изхвърля заедно с кръвта и водата и изобщо е неприятно за околните все пак замислете се.

А иначе кифлата пак се разписа като и чета мненията ми става много забавно, беше казала, че които се занимава с нея го унищожава
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    може ли някой да ми даде друга такава тема за витамин ц(без да се обсъжда кой влиза с превръзка,кой влиза без ) ,че не намирам нищо.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Град
    София
    охх мен ме е страх да си сложа тампон,тъй като съм девствена
    Женско съм!!;дддд

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Тампон (казаха,че може да го сложиш, въпреки,че си девствена!) или не влизай във водата.

___

Не ме интересуват
    а и не трябва да те интересува :P
    не ме интересува
    интересува ли ме ?
    Стига ,ма, си повтаряла "не ме интересува" в различни форми. И нас не ни интересува, че не те интересува, но не ти го повтаряме по 1 000 пъти, нали? И да позная ли? НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА!
    И друго - отскоро вече не е модерно , когато за нещо ти пука ,да говориш,че не ти. Преди години беше-но вече не!
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Напротив нормалните момичета имат поне малко възпитание и се съобразяват с хората около себе си, нормалните момичета не влизат в басейн по време на М.
    Точно така.. ама че сте мърлячки, само разпитвате по форумите как да си отскубнете тоя косъм, оня косъм, как да си направите кожата по гладка, сияйна, да станете по-слаби и всякакви такива, а нямате елементарна хигиена. Това е толкова гнусарско, че няма накъде повече. Селяния до шия. Като ти е дошло, няма да ходиш на басейн и готово. Никой няма да изпусне от това.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ А ако ви кажа, че кифлата не се скубе отдолу с оправданието, че никой не я гледа, и ако някой я харесва, ще я харесва такава каквато е, нещо променя ли се ?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си