Сигурно ви е омръзнало от безбройните теми,свързани с първия път,съвети и прочие,но не открих някоя,която напълно да съвпада с моята,за това реших да направя отделна тема.
Случаят е следния:реших след доста дълго време,че приятеля ми е момчето,с което искам да бъда за първи път и преди 3 дни,когато той остана да спи в нас,решихме да опитаме.
До тук никакъв проблем.Само че,когато той започва да прониква ме болеше страшно много.Издържам доста на болка и не го накрах да спре веднага,по-късно опитахме още няколко пъти,но успяваше да влезе не повече от 5-6 см...
Моля ви за съвет какво можем да направим:лубрикант,по-подходяща поза или някой друг незнаен метод с положителен ефект.
P.S:Предполагам,че ще питате на колко сме години и т.н.,така че ще отговоря преди да сте задали въпросите:и двамата сме на 18 години;и двамата сме девствени;прониквал е с пръсти преди доста време,така че предполагах,че ще е по-лесно,когато решим да предприемем другата стъпка,но уви...
Благодаря на всички прочели историята ми и предварително благодаря на тези,които ще се опитат да помогнат с мнения.