.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Рев

Hybrid View

Рев

Ами проблема ми е следния:
    Утре свършва училище и до година няма да уча в него а в друго .. Много ми е мъчно за някои приятели .. абе направо ,че сменям училището ..и утре ще си правиме нещо като прощална , а мен много ми е мъчно .. направо ми иде да ревна .. ако случайно заплача знам че всички ще ми се смеят .. такаче как мога да сдържа тези гадни сълзи? Неискам да плача щото само се излагам

Град
    Paradise city*
    Защо да се смеят, че ти е мъчно??? Нормално е да ти е тъжно, с тези хора си прекрвала доста време през годините в училище. Какво като ти се насълзят очите пред тях?
    Нот ми пукинг!
    ...Сега или Никога!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ти пък да ревеш, недей така. Ще се виждате и като сте в гимназията, не се безпокой.

Ако пък ще ти се смеят ако го направиш, кажи, че просто си имаш причини.

Град
    София
    Няма смисъл да ревеш.То ще си проличи кои са ти останали истински приятели.Аз с 4-5 човека от стария ми клас си се виждам до ден днешен редовно..
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Е да , но за самото училище ще ми е мъчно .. имам по малки приятели дето още не са за гимназия...а преди като бях ревнала за нещо ми викаха бебе . Ако им кажа че имам причини те ще разпитват

аз преди 2 години се преместих и беше голям рев!
    We work in dark and we do what we can>>>

Мен ми се иска просто да има някакъв начин да се сдържа и да не плача ,но всеки път като се сетя насълзявам очите .. всеки път ако ми се насълзят очите чувам нещо от сорта на "ОМГ глей я тая ревна" .... просто се чувствам гадно и искам да не плача колкото и да ми е мъчно ..и познавам само 2 приятелки дето нема да се засмеят и да го кажат това .. другите всички биха ...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Няма от какво да ти е мъчно за училището Другата учебна година ходи със стари ученици да го посещавате, да видите даскалите ви как са. Споко, няма да ги забравиш. Но след другата година вече ще си ги забравила :/
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Somewhere On East =]]
    О, и споко! Никой няма да ти кажа "Гле'й я тая как реве!", защото няма да си единствената
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен
    След като си сигурна, че няма да се сдържиш просто сложи слънчеви очила, ама хубави, не от тези, чиито стъкла прозират ... Ако те питат защо си със слънчеви очила, а няма слънце просто отговори, че те болят очите днес и дори малкото светлина те дразни, даже може да споменеш на някого предварително : ) !

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Ние пък ревяхме всички.. на нас прощалната ни е в петък.. на 17ти..

послепис - Кога минаха седем години we..

Ее аз съм точно обратното - мноого рядко мога да си покажа така чувствата пред хора и обикновено е в такива моменти аз изглеждам безчувствена А и де да знаеш, може пък твоите сълзи да подтикнат останалите да си покажат чувствата хаха. Излишно е да казвам, че няма смисъл да го приемаш толкова по този начин. С когото искаш, можеш да си поддържаш контакти, независимо, че ще е извън класната стая

Мега фен Аватара на Colouring
    Честно казано всичко,които си харесват класа и училището,говорят така,ама започнеш ли догодина бързо ще забравиш какво е било до седми клас и няма да ти е мъчно.Ще си поддържаш контакт с тия,които искаш и напред.Каквото било-било.

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Честно казано всичко,които си харесват класа и училището,говорят така,ама започнеш ли догодина бързо ще забравиш какво е било до седми клас и няма да ти е мъчно.Ще си поддържаш контакт с тия,които искаш и напред.Каквото било-било.
    Точно това се опитвах да кажа. Просто всички сега говорят колко ще им е мъчно, а накрая ще идваш да видиш училището близко 2 месеца и след това повече няма и да стъпиш там. Ще се събираш само с хора, с който все още поддържаш контакт от миналия си клас. Половината ще намерят нови приятели и ще се разделят :/
    ♥ 2PAC ♥

няма нищо лошо да ревеш мисля че сме на една и съща възраст и всички от моя клас реваха поне момичетата а момчетата се чудеха как да ни успокояват няма нищо срамно че ти е мъчно това едва ли е само твой проблем така че спокойно реви си без да се притесняваш

Зарежи ги тия дето ти се подиграват- това са явно някакви безчуствени говеда, въобще да не ти пука за тях... И на мене ми е едно тегаво- гадно сега, прекарал съм половината от живота си с тия хора.... Ше се виждате- не му мисли чак толкова..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Няма да ревеш само ти. Сигурна съм,че на почти всички ще ви е мъчно. И едва ли последния ден някой ще вземе да ти се подиграва,че плачеш за класа.

Цитирай Първоначално написано от Djenka
    послепис - Кога минаха седем години we.. [/b]

И аз това се чудя Сякаш вчера беше 2004 година.,. Много ще ми липсват.,.
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз пък дадох тон на реването в 7ми клас и всички момичета започнаха да плачат (вкл. и аз) и на едно момче дори му бяха насълзени очите..и класната..
    абе беше много тъжно, защото бяхме хубав клас и си ги обичах много всичките.. липсват ми в интерес на истината...всичките хубави мигове с тях..незабравимо <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на zero
    Омг.. кво те е грижа за некви песове ?
    С хората с които се имаш, така или иначе ще продължиш да се виждаш ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си