- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е да му пиша!!
То е пределно ясно, че не заслужава и капка внимание момчето.Първоначално написано от badsector
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Остави го и не се занимавай с него. Не си струва...Ако наистина те е харесвал е щял да ти пише или поне да поговори с теб. Гледай си живота. Между др опитай да се държиш с него както той се държи с теб - игнорирай го и т.н.... Може и да се съвземе и да те заговори...
![]()
Аз по-горе съм обяснила какво да му каже според мен.Първоначално написано от OnlyMeAndYou
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Понякога когато момче харесва момиче той говори неща за нея като например че нея понася и такива но ако говори очи в очи с нея става като галено коте - казва шеги смее се и т.нС една дума трябва да говориш с него !
Нямаш ли запетая на клавиатурата?Първоначално написано от ACM1
Да наистина е хаотично, до колкото разбрах нямаш смелост. Включи чата с него и напиши каквото искаш с съзнанието,че няма да цъкнеш "ENTER" сложи си ръката на бутона затвори учи и се отпусни и като ги отвориш, ще си пратила съобщението xD наистина помага![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...