.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
    ...По-добре тей, отколкото да му каже здрасти той да я нагруби и тя да се разреве...
    То ако я нагруби, значи е тъпан и няма смисъл да реве за него.
    То е пределно ясно, че не заслужава и капка внимание момчето.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Остави го и не се занимавай с него. Не си струва... Ако наистина те е харесвал е щял да ти пише или поне да поговори с теб. Гледай си живота. Между др опитай да се държиш с него както той се държи с теб - игнорирай го и т.н.... Може и да се съвземе и да те заговори...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Отиваш при него и му казваш: Защо се държиш така? Какво толкова съм ти направила?Знам, че не ти е лесно, но на мен ли трябва да си го изкарваш? И на мен не ми е лесно напоследък и ми стигат проблемите, без ти да ходиш и да ме обсъждаш. Съжалявам, ако съм те обидила, но аз съм си такава. Или го приеми или забрави че съществувам. Не ми трябват лицемери в живота.
    Сори за израза, но за мен и двамата сте постъпили адски тъпо.
    Да, направо си сложи едни кубинки и го ритни в топките, за да му стане още по-ясно
    По-добре тей, отколкото да му каже здрасти той да я нагруби и тя да се разреве. Грозна картинка е.
    Аз по-горе съм обяснила какво да му каже според мен.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Понякога когато момче харесва момиче той говори неща за нея като например че нея понася и такива но ако говори очи в очи с нея става като галено коте - казва шеги смее се и т.н С една дума трябва да говориш с него !

Цитирай Първоначално написано от ACM1
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Според мен не трябва да му се обаждаш.И вината не е в теб,а в него.Защото първо е спрял да ти обръща внимание,и второ е говорил лоши неща за теб.Хайде,липсата на внимание се приема,но как ще преглътнеш,че са те обидили?
    Така не четох всичко щото знам че нататък са се пълно простотии така че обръщам специялно внимание на това постче. Липса на внимание и обида това е знак за едно че те е харесвал само че после нещо е станало или ти си му дала знк че не го харесваш или е "дочул" от някаде че си хар някой друг и че вие двамата няматер шанс заедно така че това изобщо да не мислиш че е от друго знам го от личен опит защото и аз съм ги правел тези простотии така че намери подходящ момент извлечи го от "стадото" и си поговори с него на саме ама НИСТИНА на саме на да е некаде в даскало като остоянно минават хора покрай вазе така че действай нищо не губиш само печелиш!!!
    Нямаш ли запетая на клавиатурата?

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Да наистина е хаотично, до колкото разбрах нямаш смелост. Включи чата с него и напиши каквото искаш с съзнанието,че няма да цъкнеш "ENTER" сложи си ръката на бутона затвори учи и се отпусни и като ги отвориш, ще си пратила съобщението xD наистина помага
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си